Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.

Geld Storten met een Visa of Mastercard is de meest aangeboden betalingsmethode bij Bookmakers. Wat is een Visa / Mastercard echter, hoe werkt het en bij welke bookmakers kan ik precies wedden? Wij bespreken dit voor jou en laten je ook kennis maken met een Prepaid Mastercard ten opzichte van de reguliere Credit Card.

Wat is Visa / Mastercard?

Een Visa Card en een Mastercard is een zogenoemde Creditcard. Een creditcard kun je bij je bank aanvragen. Nadat je je pas ontvangen hebt, kun je wereldwijd betalingen verrichten met een zelf in te stellen limiet. Aan het einde van een periode (meestal een maand) dien je het verbruikte tegoed te betalen met je reguliere bankrekening. Met een creditcard schiet een bank als het ware een bepaald bedrag voor dat jij hierna weer aanvult.

Visa Mastercard Wedden
© Visa / Mastercard

Wat is beter? Een Visa / Mastercard?

Een Visa en Mastercard zijn beide Credit Cards die via het bovenstaand beschreven principe werken. Het verschil zit hem met name in de kosten. Een Visa Card kost doorgaans zo´n € 35 op jaarbasis terwijl een Mastercard zo´n € 20 kost. Een VisaCard is daarentegen wel in ietwat meer landen en winkels aanvaard als betaalmethode ten opzichte van de Mastercard.

Hoe maak ik een Visa / Mastercard aan?

  • Neem contact op met je bank en vraag de door jou gewenste kaart aan.
  • Stel je maximale limieten in en de periode waarin jij je saldo weer aanvult.

Hoe kan ik wedden met Visa / Mastercard?

Wedden met een Master / Visacard is eigenlijk zeer gemakkelijk. Je logt in in je Bookmaker Account en gaat naar de stortingssectie. Hier vink je Visa of Mastercard aan als betalingsmethode en vervolgens dien je je gegevens in te vullen. Dit zijn het kaartnummer op de voorzijde van de kaart, de vervaldatum van de kaart en de 3 cijferige CCV code op de achterzijde van de kaart. Nadat je deze gegevens hebt ingevuld samen met het gewenste bedrag wordt je saldo direct aangevuld en kun je je weddenschappen plaatsen.

Welke Bookmakers bieden Visa / Mastercard aan?

In het Geld Storten Wedden overzicht hebben wij een lijst gemaakt met alle aangeboden betalingsmethoden van de bookmakers. Bij maar liefst 38 van de 41 bookmakers in deze lijst kun je een storting verrichten met een Visa / Mastercard. Bij al van deze bookmaker kun je ook gebruik maken van de welkomstbonus als je een storting met Visa / Master doet. Wil je direct alle welkomstbonussen van de bookmakers bekijken? Klik dan op onderstaande banner. Wil je liever geen creditcard maar graag een ander goed alternatief dat toch als Mastercard doorgaat? Lees dan verder en vraag een Prepaid Mastercard aan.

Alternatief: Vraag een Prepaid Mastercard aan!

Het gemakkelijke aan een creditcard is dat je direct geld kunt gebruiken zonder dat je dit daadwerkelijk in je bezit hoeft te hebben. Dat is anderzijds ook gelijk een risico, zeker in combinatie met wedden. Als je overmoedig bent, is het gemakkelijk om veel geld te verspelen dat je niet hebt. Er is echter een goed alternatief, een Prepaid Mastercard. Met deze kaart kun je ook online betalen bij winkels en bookmakers enkel kun je je eigen limiet niet overschrijden. Je stort namelijk eerst geld op deze kaart en het saldo waarover je daadwerkelijk beschikt is ook het enige saldo dat je kunt gebruiken. Geld op de kaart zetten kan bijvoorbeeld met iDeal. Twee partijen die zo´n prepaid card aanbieden zijn Neteller en Skrill. in de Wedden met Neteller en Wedden met Skrill artikels kun je hier meer informatie over lezen. Zelfs zonder prepaid mastercard aan te vragen loont het om een account aan te maken. Veel bookmakers accepteren Neteller en Skrill als betaalmethoden en een account aanmaken is geheel gratis! Aan de Neteller Mastercard zijn zelfs geen kosten verbonden.