Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.

PaySafeCard is een populaire betaalmethode. Bij verschillende bookmakers kun je dan ook met deze methode storten en dat gaat ook nog eens zeer gemakkelijk. Wij geven je graag meer uitleg over wat een PaySafeCard is en hoe je met een PaySafeCard kunt storten maar beginnen uiteraard met bij welke bookmakers jij met je PaySafeCard terecht kunt om te gokken voor echt geld. Ook kijken we naar alternatieven voor storten bij de bookies.

PaySafeCard Bookmakers in Nederland

Onze favoriete bookmakers om met PaySafeCard te wedden zijn:

Beschikbare Bookmakers
Jouw filters hebben geen resultaten opgeleverd
Probeer filters te wissen om resultaten te zien
Circus
Aanbevolen
Payout Rate
95-96%
Markten
14/14
Jack's
Aanbevolen
Payout Rate
95-96%
Markten
14/14
LiveScore Bet
Nieuw
Payout Rate
93-94%
Markten
14/14
Unibet
PopulairAanbevolen
Payout Rate
95-96%
Markten
14/14
bet365
PopulairAanbevolen
Payout Rate
94-95%
Markten
14/14
Toto
Aanbevolen
Payout Rate
96-97%
Markten
14/14
LeoVegas
Nieuw
Payout Rate
94-95%
Markten
14/14

Bet365 PaySafeCard

Bij Bet365 is storten met PaySafeCard mogelijk vanaf 5 euro. Het maximum per storting is 1.000 euro. Ongeacht welk bedrag je met je PaySafeCard Bet365 stort, het staat direct op je account en er zijn geen enkele transactiekosten aan verbonden!

Unibet PaySafeCard

Een andere bookmaker waarbij je kunt storten met PaySafeCard is Unibet. In tegenstelling tot Bet365 is het minimum stortingsbedrag met 10 euro wat hoger en is er sprake van verwerkingskosten, namelijk 3%. Het maximum stortingsbedrag is met 1.000 euro wel hetzelfde.

Toto PaySafeCard

Vaak wordt ons de vraag gesteld of Toto PaySafeCard ook mogelijk is. We kunnen wat dat betreft kort zijn, Toto PaySafe betalen behoort niet tot de opties. Bij Toto kunnen je enkel storten met iDeal.

Wat is PaySafeCard?

Een PaySafeCard is een PrePaid Kaart waar geld op staat en waarmee je online betalingen kunt verrichten. Voorheen was deze kaart bekend als Wallie Kaart maar sinds de overname van het Oostenrijkse bedrijf PaySafeCard in 2011 gaat de kaart door het leven als PaySafe of PaySafeCard. Je koopt simpelweg online of in een winkel een PaySafeCard met een saldo van € 10, € 25, € 50 of € 100 erop en kunt hierna aan de hand van de 16 cijferige code op de kaart online aankopen verrichten. De PaySafeCard kopen kan in meer dan 25 landen en is door meer dan 3.500 bedrijven en instanties geaccepteerd. Waaronder momenteel nog een aantal van de Bookmakers voor Belgen. Een PaySafeCard is anoniem en je betaalt geen extra kosten bij de aanschaf van de kaart, optimaal! Zet dus vandaag nog je Paysafecard online en koop hem in de winkel.

PaySafeCard Banner
Β© PaySafeCard

Waar kan ik een PaySafeCard kopen?

  • Online via PaySafeCard.com (ePin)
  • Online via WKV.com
  • Tankstations
  • Supermarkten
  • Postkantoren
  • En nog veel andere plaatsen

Hoe kan ik Wedden met een PaySafeCard?

Als je je PaySafeCard hebt aangekocht via een van bovenstaande methoden beschik je over een fysieke kaart of een online kaart die voorzien is van een tegoed en een 16 cijferige code. Als je vervolgens inlogt in je Bookmaker Account kun je klikken op PaySafeCard als betalingsmethode. Hier kun je het gewenste bedrag ingeven en vervolgens de 16 cijferige code invoeren. Vervolgens staat het door jou gewenste bedrag direct in je account. Je hoeft niet direct het gehele saldo van je kaart te storten. Je kunt het restbedrag altijd nog een andere keer gebruiken. Enkel als je je kaart binnen 12 maanden niet geheel benut worden er € 2 administratiekosten van het saldo op je kaart gehaald. Je kunt helaas geen geld terugstorten op je PaySafeCard. Bij Bookmakers kun je echter gemakkelijk uit laten betalen naar je bankrekening. Liever een andere betaalmethode? Je kunt ook bijvoorbeeld wedden met iDEAL of een kijkje nemen bij onze VISA bookmakers.