PaySafeCard is en van de meest aangeboden betaalmethoden bij Bookmakers. Bij nagenoeg elke bookmaker kun je met deze methode storten en dit gaat ook nog eens zeer gemakkelijk. Wij geven je graag meer uitleg over wat een PaySafeCard is, hoe je met een PaySafeCard kunt storten en bij welke Bookmakers jij met je PaySafeCard terecht kunt om te gokken voor echt geld.

Wat is PaySafeCard?

Een PaySafeCard is een PrePaid Kaart waar geld op staat en waarmee je online betalingen kunt verrichten. Voorheen was deze kaart bekend als Wallie Kaart maar sinds de overname van het Oostenrijkse bedrijf PaySafeCard in 2011 gaat de kaart door het leven als PaySafe of PaySafeCard. Je koopt simpelweg online of in een winkel een PaySafeCard met een saldo van € 10, € 25, € 50 of € 100 erop en kunt hierna aan de hand van de 16 cijferige code op de kaart online aankopen verrichten. De PaySafeCard kopen kan in meer dan 25 landen en is door meer dan 3.500 bedrijven en instanties geaccepteerd. Waaronder 35 van de Bookmakers voor Nederlanders en Bookmakers voor Belgen. Een PaySafeCard is anoniem en je betaalt geen extra kosten bij de aanschaf van de kaart, optimaal! Zet dus vandaag nog je Paysafecard online en koop hem in de winkel.

PaySafeCard Banner
© PaySafeCard

Waar kan ik een PaySafeCard kopen?

  • Online via PaySafeCard.com (ePin)
  • Online via WKV.com
  • Tankstations
  • Supermarkten
  • Postkantoren
  • En nog veel andere plaatsen

Hoe kan ik Wedden met een PaySafeCard?

Als je je PaySafeCard hebt aangekocht via een van bovenstaande methoden beschik je over een fysieke kaart of een online kaart die voorzien is van een tegoed en een 16 cijferige code. Als je vervolgens inlogt in je Bookmaker Account kun je klikken op PaySafeCard als betalingsmethode. Hier kun je het gewenste bedrag ingeven en vervolgens de 16 cijferige code invoeren. Vervolgens staat het door jou gewenste bedrag direct in je account. Je hoeft niet direct het gehele saldo van je kaart te storten. Je kunt het restbedrag altijd nog een andere keer gebruiken. Enkel als je je kaart binnen 12 maanden niet geheel benut worden er € 2 administratiekosten van het saldo op je kaart gehaald. Je kunt helaas geen geld terugstorten op je PaySafeCard. Bij Bookmakers kun je echter gemakkelijk uit laten betalen naar je bankrekening of een andere methoden zoals Neteller Wedden of Skrill Wedden.

Bij welke Bookmakers kan ik Wedden met PaySafeCard?

Van de 41 Bookmakers die Nederlandse en Belgische klanten accepteren kon je voordien maar liefst bij 35 Bookmakers storten met een PaySafeCard. Dit is dan ook de betaaloptie die vaak gebruikt werd. Sinds de legalisering van de kansspelwet echter, is dit een stuk moeilijker te vinden. We gaan dan ook uitsluitend individueel na waar je deze methode nog kan gebruiken. In het Bookmakers Betaalmethoden Overzicht vind je een lijst terug met de 35 bookmakers waarbij jij PaySafeCard kon gebruiken. Ook een optie is Toto Paysafecard, aangezien wedden bij Toto met Paysafecard altijd handig is. Je kunt echter ook direct naar het Bookmaker Bonus Overzicht gaan en direct een goede bonus uitzoeken. Maak vervolgens je storting met PaySafeCard en win aan de hand van jouw bonus!