Misschien hoorde je het nog niet, maar een LiveScorebet Bonus Nederland komt er achtereen aan! Ja hoor, het grote bedrijf dat achter de welbekende site “LiveScore” zit mag ook de legale tour op in Nederland, en daar zijn wij heel tevreden mee.

Maar hoe goed is hun internationaal product net? Omdat ze nog niet klaar zijn met hun LiveScore bet Nederland site, analyseerden wij al hun Engels project.

LiveScore bet logo

Eerst wat meer informatie over LiveScore Group

Zoals eerder vermeld is dit een gigantisch oud bedrijf, met al jaren activiteit in de sportwereld. Net zoals vele andere grote websites, maakten zij dus ook de stap naar het maken van echte betting sites. Met hun typische donkere achtergrond ziet de sportsbook er eigenlijk net hetzelfde uit als de oeroude livescore website. Is deze stap naar online bookmaker geslaagd ook?

De LiveScore Bet Bonus

Via de UK versie van de site krijg je een mooie 20 euro in gratis weddenschappen met een storting van enkel 10 euro! Als je het aan deze recensent vraagt dan is dit meteen een aanlokkelijk aanbod om kennis te maken met deze site tegen een goede prijs.

Er staan ook niet bepaald moeilijke voorwaarden om deze free bets, wat ook heel goed meegenomen is. Let wel even op dat je minstens op odds van 1.50 moet inzetten met je allereerste weddenschap.

Je krijgt hierna 7 dagen om je 2 free bets van 10 euro in te zetten. Let wel op dat je enkel de winst behoudt.

De odds van LiveScore Bet

Een ander interessant aspect om eens dieper op in te gaan zijn de quoteringen. Wil je goede odds pakken op de gemiddelde voetbalmatch dan zit je bij LiveScore Bet best goed. Meestal zit je te kijken tegen odds van rond de 5% marges. Dit is redelijk gemiddeld, hoewel er mooie uitschieters zijn die dit een pak beter doen, zoals bijvoorbeeld Bet365 Nederland.

Met welke middelen kan ik betalen?

Net zoals de andere Nederlandse bookies zal dit voornamelijk iDEAL, Visa, Mastercard & wellicht bank overschrijving zijn. We updaten dit wanneer we meer informatie krijgen.

En de klantenservice contacteren we hoe?

Dit kan via zowel email als live chat. Van zodra de site online staat zullen we dit ook meer uitgebreid evalueren.

Op hoeveel sporten & markten kan ik wedden?

Dit weten we dus ook nog niet, maar als je een beetje vergelijkt met de andere Nederlandse sites zoals BetCity, dan weet je dat ze enkel officieel geregistreerde sporten mogen aanbieden. Dit sluit dus sporten zoals Esports uit (voorlopig).

En kwa selecties? Hoe zit het daar mee?

Ook dit ligt aan de Nederlandse wetgeving, je mag niet meer op corners en dergelijke wedden door deze zelfde regel. Dit scheelt dus een pak aan opties, hoewel je alle andere selecties wel nog beschikbaar hebt.

Besluit over LIveScore Bet Nederland

We verwachten een redelijk gemiddelde bookmaker, die zeker meer dan goed genoeg zal zijn om zijn graantje van de Nederlandse markt mee te pikken. We hopen op een LiveScore Bet bonus die even goed is als de internationale versie, maar dit wordt dus nog even wachten.