Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.

Hier vind je de beste bookmakers Politiek terug om online te wedden op verkiezingen in Belgie en Nederland. Graag willen we ook even deze politieke bookmakers bespreken door op een aantal verschillende punten dieper in te gaan. Voor meer algemene informatie over bonussen kijk je ook even naar ons Bookmaker Bonus overzicht. We gaan hieronder even over een aantal punten zoals het aantal weddenschappen op politiek, het aantal selecties, de quoteringen politiek enzovoort. Momenteel kan je enkel wedden op politiek vanuit Belgie.

Politiek wedden: informatie voor Nederlanders

Wedden op politiek is momenteel niet toegestaan in Nederland. De Kansspelwet vereist er namelijk dat elke weddenschap die wordt aangeboden, verbonden is aan een nationale sportvereniging. Mocht hier weldra verandering in komen, kan je het hier eerst vinden. Uiteraard kan je in Nederland nog wel wedden op voetbal en andere sporten bij gelicentieerde bookies. Bekijk alle Legale bookmakers Nederland hier!

Beste Politiek Bookmakers Nederland en Belgie

Hieronder vind je de beste Politiek Bookmakers Belgie. We geven je ook een korte omschrijving van de welkomstbonus en ook nog een aantal andere punten. Heb je interesse in gokken op politiek of verkiezingen dan lees je best verder tenzij je liever specifiek sportweddenschappen plaatst. Bet365 Nederland moesten we helaas uit onze lijst verwijderen omdat deze niet meer beschikbaar is voor Nederlandse klanten.

betFIRST logo1. BetFIRST – 9,2/10 Score 

De volgende bookmaker politiek op onze lijst is redelijk bekend in Belgie. Ook hier kan je gokken op verkiezingen in een tal van landen inclusief Amerikaanse presidentsverkiezingen. BetFIRST is ook een prima optie mede door hun geweldige quoteringen! Indien je wil gokken op politiek dan kan je in de zoekbalk bij sport je gewenste markt invoeren. Ook kan je via “special bets” categorie rechtstreeks alle verkiezingen gokken opties in een overzicht meteen terugvinden. Verder nog kan je met iDeal storten via een geweldige mobiele app, en heb je constant een tal van promoties op deze politieke bookmaker.

– Nederlandstalig – Groot Wedaanbod – Prima Quoteringen – Geen Limieten – Veel Promoties – Geen App

Registreer nu Gratis bij BetFIRST!

Unibet Logo2. Unibet – 9,1/10 Score

Ook Unibet is heel bekend op de Nederlandsetalige markt. Wedden op verkiezingen is ook hier weer mogelijk via de Special markt. Via de zoekbalk linksboven kan je ook je politieke weddenschap invoeren om meteen resultaten te vinden. Unibet is een van de betere goksites politiek op de markt, en dat is ook terug te vinden in de quoteringen. Politiek wedden is hier dan ook mogelijk tegen heel redelijk odds in vergelijking met de competitie. De Ladbrokes app werkt ook goed, en verder beschikt deze Nederlandstalige site over een tal van promoties die constant beschikbaar zijn.

– Nederlandstalig – Groot Wedaanbod – Prima Quoteringen – Geen Limieten – Geen Promoties – top App 


Actuele Politieke weddenschappen nieuws

We updaten deze pagina met alle Politieke weddenschappen artikels die wij posten in ons nieuws overzicht.

Special bets – verschillende politieke weddenschappen

Hier gaan we even in over de special bets sectie van de bovenstaande politieke bookmakers. We bespreken even de verschillende opties aan weddenschappen politiek.

Wedden op Verkiezingen

Wedden op verkiezingen kan via een aantal soorten weddenschappen. Je kan bijvoorbeeld inzetten op de winnende partij van de Belgische of Nederlandse verkiezingen. Een andere mogelijkheid is om te wedden op een politieke partij. Let wel op dat er verschillende soorten verkiezingen zijn. Je kan wedden op provinciale verkiezingen zowel als nationale of Europese verkiezingen. Op individuele kandidaten kan je ook inzetten. Je kan bijvoorbeeld wedden op je favoriet voor premier of president in een aantal landen. Om de 4 jaar moet je gaan stemmen, tenzij het om de Europese verkiezingen gaat, die om de 5 jaar zijn. Verder hebben we de eerste kamer en tweede kamerverkiezingen in Nederland.

In Belgie hebben we Europese, Federale, Provinciale en deelstaatsverkiezingen. Bij de deelstaatsverkiezingen kan je wedden op het Vlaamse en Waalse parlement. Gokken op het aantal zetels dat een partij krijgt kan je trouwens ook perfect doen. Het is dus niet enkel simpelweg om de eerste minister te doen, je hebt echt wel een groot aantal opties.

De volgende verkiezingen Nederland

De eerste kamerverkiezingen waren in 2019 dus het wordt nog even wachten op nieuwe Nederlandse verkiezingen om op te wedden. In 2021 kan je terug wedden op de tweede kamersverkiezingen. Hierna zal je nog 1 jaar moeten wachten tot de Gemeenteraadsverkiezingen 2022. In 2023 krijgen we dan opnieuw na 4 jaar tijd de eerste kamersverkiezingen zowel als de provinciale statenverkiezingen. Kijk ook eens naar Bookmaker b Bets, hoewel deze net niet in onze lijst geraakte.

Gokken op buitenlandse verkiezingen

Tot slot heb je ook nog een hele hoop andere markten. Gokken op buitenlandse verkiezingen is ook weer perfect mogelijk. Wedden op president van Amerika tot Frankrijk, tot de bondskanselier van Duitsland. Als je het jezelf kan voorstellen, dan kan je er hoogstwaarschijnlijk ook een weddenschap op plaatsen. Kijk dus niet enkel naar Nederland en Belgie. Als je een echte kenner bent dan kan je ook wat poen pakken op verkiezingen van de UK. Je kent ze wel, die brexit gasten hebben af en toe wel eens rare verkiezingsresultaten, wat voor nog meer gokken plezier zorgt. Kijk dus zeker eens naar alle markten in de specials afdeling bij je favoriete bookmaker. Natuurlijk kan je altijd via ToTo promotiecodes wedden ook.