Info over Handicap Weddenschappen en de Beste Bookmaker Bonusssen voor Handicap Wedden

Handicap Wedden is een veelgenoemde term. Er bestaan echter verschillende varianten van handicap weddenschappen die je kunt spelen en het is daarom goed om te weten wat deze inhouden. Naast het type handicap weddenschappen dat je kunt spelen is het ook belangrijk dat je kiest voor de juiste bookmaker om je weddenschap bij te plaatsen. Wij zetten voor jou alle uitleg over handicap weddenschappen op een rij aangevuld met goede bookmakers waarbij je kunt wedden. Wil je direct gratis wedden (op handicap weddenschappen) dan kun je je nu via onderstaande afbeelding aanmelden bij Circus. € 15 zonder storting wacht op jou!

Circus Handicap

 

Algemene uitleg Handicap Weddenschap

Een handicap weddenschap bij voetbal is een weddenschap waarbij je één van de teams een virtuele voorsprong geeft. Dit doen veel voetbal wedders vooral bij wedstrijden waarbij één van de teams een grote favoriet is. Doordat de quoteringen voor het wedden met handicap vaak een stuk beter zijn, kun je zo een saaie wedstrijd met een duidelijke favoriet weer spannend maken om op te wedden. Er zijn twee verschillende type handicap weddenschappen die je kunt spelen. Onderstaand leggen wij deze voor jou uit. Weet jij reeds wat een handicap weddenschap is en ben je enkel op zoek naar een geschikte bookie voor je weddenschap? Bekijk dan zeker het Beste Bookmakers Nederland of Beste Bookmakers België overzicht voor meer info over bookmakers en hun bijbehorende bonussen.

Europese handicap weddenschap op voetbal

De Europese vorm van wedden met handicap is de meest gespeelde vorm van handicap wedden en het meest gemakkelijk te begrijpen. Gezien de prima quoteringen en fantastische bonus van BetFIRST, nemen we een voorbeeld van deze bookmaker.

Handicap BetFIRST
© BetFIRST

Voor de WK match tussen Portgal en Spanje zijn de reguliere odds 4.30 voor winst Portugal, gelijkspel is 3.45 en winst voor Spanje is 1.95. Stel dat je Portugal een 2 – 0 handicap / virtuele voorsprong (+2) geeft, dan wijzigen de odds naar 1.25 voor Portugese winst, bij Spaanse winst (-2) is de odd gestegen tot 8.00. Spanje zal dan met minstens 3 doelpunten verschil moeten winnen om deze weddenschap winnend af te sluiten. Portugal mag deze wedstrijd met 1 doelpunt verliezen. Als je veel vertrouwen hebt in een grote Spaanse overwinning en je denkt dat Spanje met 4 doelpunten verschil zal winnen van Portugal, dan kan je met een Spanje -3 handicap spelen. Een overwinning van Spanje, met 4 doelpunten verschil, levert je dan een 30.75 notering op. Handicappen zijn in verschillende hoogtes beschikbaar. Als je veel vertrouwen hebt in een grote overwinning van je favoriete ploeg, dan zie je dat je de quotering behoorlijk kan laten verhogen door een Europese Handicap te spelen. Je kan bij BetFIRST een Europese handicap uitproberen met bijvoorbeeld de BetFIRST Bonus voor nieuwe klanten. Na je eerste storting krijg je een 200% bonus tot € 100. Een € 50 storting levert je € 150 speeltegoed op.

 

BetFIRST Bonus Code

 

De Aziatische handicap weddenschappen

De Asian Handicap is gericht op het uitsluiten van een gelijkspel. Je kunt ervoor kiezen om bijvoorbeeld -0.25, -0,5, -0,75 of -1.0 handicap weddenschappen te spelen. Bij -0.25 ontvang je bij een gelijkspel de helft van je inzet terug. De -0.5 weddenschap is een reguliere handicap en enkel bij winst van je geselecteerde team maak je winst. Bij -0.75 win je als je team met 2 of meer doelpunten wint en krijg je de helft van je winst als je team met 1 goal of meer wint. Ten slotte bij de -1.0 win je als je team met 2 of meer doelpunten wint en krijg je je inzet terug als je team met 1 doelpunt wint. De Asian Handicap is dus met name gericht op het zekerheid inbouwen. Stel je weddenschap is niet winnend, krijg je in ieder geval nog een gedeelte van je geld terug.

b-Bets Handicap

© b-Bets

Als voorbeeld nemen we het WK Kwalificatie duel tussen Bulgarije en Nederland. De normale odds bij b-Bets voor winst Bulgarije zijn 6.03, gelijkspel is 3.96 en winst voor Nederland is 1.57. Als je nu gokt op Nederland met Asian handicap van -0.25, dan win je als Nederland wint. Bij een gelijkspel verlies je de helft van je inzet. Als je met Asian Handicap -0.75 en wedt op winst voor Nederland, dan win je de volledige weddenschap als Nederland met twee doelpunten verschil wint. Wint Nederland slechts met 1 doelpunt verschil, dan krijg je maar de helft winst. Zo heb je dus tal van opties.

Speciaal voor Weddenbonus.com heeft b-Bets een 5 euro gratis registratiebonus. Je kan dus zonder problemen vertrouwd geraken met de website van b-Bets en de verschillende manieren van (handicap) wedden. Klik hieronder op de banner van b-Bets en maak een account aan. Nadat je je account hebt geactiveerd en geregistreerd zal je binnen uiterlijk 24 uur een € 5 euro bonus ontvangen. Daarnaast biedt b-Bets ook een aantrekkelijke stortingsbonus van € 100. Ben je geïnteresseerd in meer of andere welkomstbonussen? Bekijk dan ons Bookmaker Bonus Overzicht. Hier vind je alle bonussen voor wedders uit Nederland en België.

B-bets 5 euro gratis