De finale van het Eurovisie Songfestival 2020 vindt dit jaar plaats in Rotterdam op 16 mei. Voor de finale start krijgen we nog wel allereerst de halve finales op dinsdag 12 mei. Dankzij de mooie prestatie van Duncan Laurence vorig jaar kunnen we dit nu vanuit Nederland volgen! Lees verder onze voorbeschouwing en pak ook enkele mooie Eurosong wedden aanbiedingen. Helaas is het songfestival afgelast dit jaar, volgend jaar gebeurt het wel opnieuw in Rotterdam!

Verder spelen loont! Pak € 500 bonus!

Je kunt ervoor kiezen om, met 500 euro te wedden op het eurosong! Bij Simplecasino kan je 100% met iDEAL tot 500 euro bonus ontvangen bij je eerste storting!

Wedden op het songfestival kan ook via onze Betting sites waar je onze rangschikken van allerbeste keuzes op de markt kan terugvinden!

Eurovisie Songfestival Quoteringen & Tips

De Bookmakers zijn altijd goed in het op voorhand inschatten van wie de favorieten zijn. Toch verandert de stemming vaak na bijvoorbeeld de halve finales. Daarom is het ook interessant om de quoteringen in de gaten te blijven houden. Onderstaand vind je alvast de quoteringen van dit moment (17 april) terug waarbij Nederland, Rusland, Zwitserland, en Italië de grootste kanshebbers zijn. Door op onderstaande button te klikken kun je de actuele quoteringen op elk moment bekijken en daarnaast tegelijkertijd ook inzetten.

Odds van het euro songfestival


© Svenbet

Nederland geen grote favoriet voor het Eurovisie Songfestival

Met de inzending van Duncan Laurence en zijn lied Arcade stond Nederland vorig jaar vast als de topfavoriet bij de Bookmakers om het Eurovisie Songfestival 2019 te winnen. Het lied over een tragische relatie won uiteindelijk zelfs de finale. Dit jaar is het de beurt aan de Surinamer Jeangu Macrooy. Het zal moeilijk zijn om de prestatie van vorig jaar te kloppen, en met voorlopige odds van maar 21.00 lijken de bookies niet hard te geloven in een stunt van Jeangu.

De Belgische inzending voor het Eurovisie Songfestival

De Belgen sturen vorig jaar Eliot Vassamillet naar Tel Aviv in het Eurovisie Songfestival. Dit jaar stuurden de VRT Hooverphonic als kandidaat voor eurosong. Grappig is wel, dat deze band al 3 keer eerder dit verzoek weigerde, maar gelukkig hadden ze wat openstaande rekeningen, en besloten ze toch om eventjes snel wat poen te pakken op het Eurosongfestival 2020.

Eurovisie Songfestival Bookmakers

Naast GoldenPalace zijn er nog tal van andere bookmakers waar jij je Songfestival Weddenschappen bij kunt plaatsen. Wij raden je aan om te kiezen voor een bookmaker met een interessante bonus. Net zoals we bovenstaand beschreven met GoldenPalace. Klik op Bonus Bookmakers om een overzicht te zien van alle Bookmakers die Nederlandse en Belgische klanten accepteren. In dit overzicht zie je direct de bonus en een waardering van de bonus per bookmaker. Een bookmaker willen we reeds graag voor je benoemen. Dat is Svenbet. Wat Svenbet interessant maakt is o.a. een geweldige 100% tot € 200 welkomstbonus. Daarnaast is het ook qua betalingsmethodes, wedden aanbod, klantenservice, quoteringen en vele andere facetten een top aanbieder. In de exclusieve Beste Bookmakers Nederland lijst staat Svenbet dan ook hoog genoteerd!

 

Eurovision Songfestival 2020 informatie

Na de overwinning van Nederland met Duncan Laurence is het dus tijd om in Rotterdam op eigen grond het hele evenement te organiseren. De grote favoriet om het event te winnen is momenteel Ijsland, kort achtervolgd door Litouwen & Bulgarije. Van de Belgen & Nederlanders worden dus niet echt overwinningen verwacht. Een plaats in de finale zou dus al mooi meegenomen zijn.

Eurovision Songfestival 2019 Informatie

Nadat Israel de overwinning van de 2018 editie pakte, heeft het zoals elke winnaar dit jaar de kans gekregen het evenement te organiseren. De eerste logische kandidaat die werd voorgesteld als gaststad was de hoofdstad Jeruzalem. Zowel de Premier als tal van andere ministers probeerden het Eurovisie Songfestival naar Jeruzalem te brengen. Het werd al snel duidelijk dat Tel Aviv de betere optie was, gezien deze meer de middelen had om een succesvol evenement te organiseren. Zo’n 9000 fans zullen de finales kunnen bijwonen in het Expo Tel Aviv. De grootste sponsors van het euro visie als Duitsland, Verenigd Konkinkrijk, Italie, Spanje en Frankrijk zijn net als Israel reeds van een finaleplek verzekerd. We krijgen dan 41 landen die meestrijden dit jaar. Nederland neemt deel met Duncan Laurence en het lied Arcade. België stuurt dit jaar Eliot naar Israel. Zowel België als Nederland moeten eerst nog de halve finales spelen. Denk jij te weten wie gaat winnen? (Speel met bonus bij GoldenPalace en win!)

Eurovision Songfestival 2018 Informatie

Nadat Portugal de 2017 editie won, mocht het traditiegetrouw het evenement organiseren. Na een schifting tussen 7 steden kwam uiteindelijk Lissabon als de organiserende stad uit de bus en zo´n 10.000 fans konden de finales bijwonen. Allereerst kwamen er op dinsdag 8 mei 19 landen in actie waarna op donderdag 10 mei 18 andere landen om een finaleplek streden. Groot investeerders Duitsland, Frankrijk, Italie, Spanje en het Verenigd Koninkrijk waren net als Portugal reeds van een finaleplek verzekerd. In totaal waren er daarom 43 kanshebbende landen. Nederland nam deel met Waylon en het lied Outlaw In ´Em. België stuurde Sennek naar Portugal maar zij overleefde de eerste halve finale niet.