Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.

WeddenBonus.com helpt alle Nederlanders en Belgen met informatie omtrent voordelig en succesvol sportwedden en het wedden met de best mogelijke bookmaker bonussen. Dit kan variëren van een Gratis Wedden Bonus Zonder Storting tot de meest aantrekkelijke Stortingsbonussen. Naast wedden op voetbal en sport zijn wij ook liefhebbers van de sport zelf. Dit net als miljoenen andere landgenoten die wekelijks hun favoriete sport beoefenen. Vaak hangt hier een (te hoog) prijskaartje aan, wij zijn er echter om je daarmee te helpen! Of het nu gaat om voetballen, basketball, tennis, volleybal, darts of een andere sport, wij steunen je graag!

Van shirtsponsoring tot financiële steun sportverenigingen!

Wij ondersteunen mede sportliefhebbers graag, of het nu gaat om individuen of teams, wij staan voor alle opties open. Het kan hierbij gaan om bijvoorbeeld shirtsponsoring, een nieuw trainingspakket of waar nodig financiële steun. Graag bekijken wij samen met jou hoe jij of jouw vereniging zo goed mogelijk geholpen is. Wij zijn dan ook benieuwd naar jouw motivatie waarom wij je zouden moeten ondersteunen en welke bedragen en/of ondersteuning jij verwacht. Vul het Contactformulier in en we komen z.s.m. bij je terug!

Let op: Wij kunnen niet ingaan op sponsorverzoeken van minderjarigen of teams met minderjarige spelers.

Sponsor Zoeken

Wij helpen jou, help jij ons ook?

Helaas zijn we niet in de mogelijkheid om aan alle sponsorverzoeken te voldoen. Graag werken wij dan ook samen met partners die ook iets voor ons kunnen betekenen. Dit kan bijvoorbeeld in de vorm van een artikel of link op je website, een vermelding op Facebook of via andere media uitingen die bijdragen aan het vergroten van onze naamsbekendheid. Graag bespreken we na je aanvraag samen de opties om te bekijken of we voor beide partijen een passende samenwerking kunnen aangaan. We kijken uit naar alle reacties!

< VUL HIER HET CONTACTFORMULIER IN <

Waar zijn we specifiek naar op zoek bij een Sponsordeal met voetbalclubs?

Aangezien wij enkel online actief zijn, is het voor ons voornamelijk interessant om een naamsvermelding met link op de website van jou voetbalteam te plaatsen. Het doel is om deze sponsordeal zo aantrekkelijk mogelijk te maken voor beide partijen. We zijn dus niet op zoek naar gigantische reclame banners, maar om stijlvolle kleine naamsvermeldingen die mooi passen in het kader van jou website.

Zo simpel is het dus, wij staan redelijk open over hoe dit juist kan ingevuld worden afhankelijk van wat juist werkt op jou site. Van kleine banners, tot een tekstlink, elke site is uniek, dus het kan allemaal besproken worden. Heb je interesse? Ga dan naar onze contact pagina en stuur een voorstel.