Wedden op Wielrennen Overzicht

Wedden op Wielrennen wint elk jaar aan populariteit en dit heeft vooral te maken met de opmars van sterke Nederlandse en Belgische renners. De populaire wegritten zoals de Amstel Gold Race, Paris Roubaix en de Ronde van Vlaanderen heeft elke liefhebber van wielrennen al aangestreept in zijn agenda. Maar ook op verschillende grote rondes kan je wedden, denk maar aan wedden op de gele trui, bolletjestrui of ritwinst in de Ronde van Frankrijk, de Giro of de Vuelta. Hieronder zullen we de 3 beste bookmakers om wielrennen weddenschappen te plaatsen hieronder bespreken. Daarna geven we je ook tips hoe je meer uit je bet kan halen en hoe je meer winst uit deze bets kan halen.

 

Actuele Wielrennen Wedden Promoties

  • Update volgt spoedig.

Wedden op Wielrennen

 

Beste Wielrennen Bookmakers & Bonussen

 

Bet777 Nederland1. Bet777 – 9,6/10 Score

Dankzij een gigantische keuze aan weddenschappen op wielrennen en het geregeld aanbieden van fantastische promoties, voert Bet777 de lijst van wedden op wielrennen bookmakers aan. Je kan je aanmelden via onze site, waardoor je kan genieten van de Bet777 welkomstbonus van 50% tot € 150. Er zijn talrijke manieren om geld te storten op je account, waaronder de voor ons zo populaire methode. Belangrijk om te melden is dat de website in het Nederlands is en dat je ook eventuele vragen via de live-chat of telefoon in het Nederlands kan stellen. Wil je liever mobiel wedden, dan heb je ook een top Bet777 app voorhanden. Ook hier kan je makkelijk op wielrennen wedden. Heb je winst gemaakt uit de weddenschappen op wielrennen? Dan is het uitbetaling proces ook simpel.

– Nederlandstalig – Groot Wedaanbod – Prima Quoteringen – Geen Limieten – Veel Promoties – App – Top Bonus –


 

BetFIRST Wedden Logo2. BetFIRST – 9,2/10 Score

Immens populair bij Nederlandse en Belgische wedders, is BetFIRST. Deze bookmaker maakt het je makkelijk om te wedden op wielrennen en dit dankzij een uitgebreid aanbod wielrennen weddenschappen. Dit zowel in het live compartiment als pre wedstrijd. Deze website is ook te raadplegen in het Nederlands en biedt een nog betere bonus aan dan Bet777. Bij BetFIRST krijg je zelf een 100% tot € 200 bonus. Je hoeft dan slechts tweemaal je bonus en storting in te zetten en dit op minimum odds van 1.40. Ook de wielrennen noteringen zijn prima en kunnen wedijveren met de andere bookmakers. Ook het wielrennen mobiel wedden is mogelijk, dankzij een goede BetFIRST app.

– Nederlandstalig – iDeal – Groot Wedaanbod – Prima Quoteringen – Geen Limieten – Veel Promoties – App – Top Bonus –


 

SvenBet Logo Klein3. Svenbet – 9,2/10 Score

Gokken op wielrennen bij bookmaker wielrennen Svenbet is een fantastisch idee. Met de 100% bonus tot € 100 heb je meer dan genoeg bonus om te inzetten op wielrennen. Je hebt ook heel veel opties aangezien het wedaanbod redelijk uitgebreid is. De quoteringen liggen ook aan die goede kant, wat je wielrennenweddenschappen nog meer aantrekkelijk maakt. Storten met iDeal kan, en is altijd een groot pluspunt. De Svenbet App werkt ook naar behoren, zowel als de geoptimaliseerde mobiele website. Tot slot vinden we ook nog veel promoties terug op de Wielrennen bookmaker. Neem dus vandaag nog je Svenbet bonus!

– Engelstalig – iDeal – Groot Wedaanbod – Prima Quoteringen – Geen Limieten – Veel Promoties – App – Top Bonus –


 

Circus Wedden Logo4. Circus – 8.6/10 Score

Wielrennen gokken is ook bij Circus een optie. Zoals de voorgaande bookies wielrennen kan je hier ook weer een bonus ontvangen bij je eerste storting. Je maakt hier kans op wel liefst € 250 free bets maximum. De quoteringen zitten hier heel goed, net zoals het wedaanbod. Storten kan met iDeal net zoals een hele hoop andere methodes. De app werkt naar behoren en de site is volledig in het Nederlands. Begin vandaag nog je wielrennen wedden bij deze geweldige bookmaker.

– Nederlandstalig – iDeal – Groot Wedaanbod – Prima Quoteringen – Hoge Limieten – Veel Promoties  – Top Bonus – App 


 

Mr Green Nederland5. Mr Green – Accepteert geen NL meer

De bookmaker die onze top drie afsluit is Mr Green. Deze bookmaker aanvaardt enkel spelers uit Nederland, maar biedt een geweldige bonus in de vorm van € 50 aan Free Bets. Deze Free Bets krijg je door bvb 20 euro te wedden op wielrennen, met minimum odd van 1.80. Ongeacht het resultaat van die bet, ontvang je de Free bets, in de vorm van 2 * € 25.  Vrijspelen kan dan weer door die binnen de week in te zetten op weddenschappen met minimum odds van 1.80. De website is Engels, maar dit is geen probleem om je bet te plaatsen. De wielrennen quoteringen zijn hoog en ze hebben een groot assortiment beschikbaar om te wedden op wielrennen.

– Engelstalig – iDeal – Groot Wedaanbod – Hoge Quoteringen – Geen Limieten – Veel Promoties – App – Top Bonus –


 

Toelichting & Tips Wielrennen Weddenschappen

Zoals bij veel weddenschappen op sporten, moet je toch iets afweten van de sport om succesvol te zijn. Daarom is het aan te raden dat je geregeld het wielrennen volgt, zodat je weet de kopmannen zijn en wie een favoriet is voor ritwinst of om de ronde te winnen. Er zijn voldoende sportkanalen of tv zenders die alle wedstrijden live uitzendt en die voor het evenement van start gaat, de top 3 voorspelt. Ook de bookmakers volgen deze wielrennen experts en baseren daarop de quoteringen. Voordat het evenement van start gaat, kan je wedden op wielrennen en kan je zo meer winst maken als je gok juist is. Naarmate de wielerwedstrijd vordert, zullen de wielrennen live quoteringen wijzigen. Daarom is het ook interessant om vooral live weddenschappen te plaatsen op eendagswedstrijden.