Wedden op boksen is een topper onder de sportweddenschappen. Als je wedt op boksen, is het best dat je iets afweet van de sport – wat eigenlijk de Gouden Regel is bij elke boksweddenschap. Zo kan je wedden op boksen in de Olympische spelen, de wedden op Wereldkampioenschap boksen heren en dames, de Europese kampioenschappen voor heren en dames en het wedden op boksen nationale kampioenschappen. Hieronder kan je alles terugvinden over het wedden op boksen en bespreken we de 3 beste bookmakers waar je boksen weddenschappen kan plaatsen. Hierna geven je ook tips hoe je meer uit je boks bets kan halen.

Opgelet: De bookmakers vermeld in onderstaand artikel zijn inmiddels niet allemaal meer beschikbaar in Nederland en Belgie. Wed legaal en kies voor een bookmaker met een licentie.

Actuele Boksen Wedden Promoties

  • Update volgt spoedig.

Wedden op Boksen

Beste Boksen Bookmakers & Bonussen

Bet777 Nederland1. Bet777 – 9,6/10 Score

Dat Bet777 op één staat, is niet te verwonderen want ze bieden geregeld fantastische boks promoties aan. Ook het wedden op boksen zoals de winnaar van de wedstrijd, het wedden op boksen, de ronde wanneer de bokser wint of een bokser KO gaat. Dit is allemaal mogelijk en bovendien is de website in het Nederlandse zodat je makkelijk je favoriete boks weddenschappen kan plaatsen. Als je geld stort op je account, zijn er heel veel mogelijkheden waaronder de voor ons zo populaire middelen, waaronder Visa, MasterCard of een overschrijving. Bet777 heeft een goede Bet777 App voorhanden. Heb je winst gemaakt met wedden op boksen? Dan kan je dit gemakkelijk laten uitbetalen via je favoriete manier.

– Nederlandstalig – Groot Wedaanbod – Prima Quoteringen – Geen Limieten – Veel Promoties – App – 


BetFIRST Wedden Logo2. BetFIRST – 9,2/10 Score

Onze nummer 2 in de wedden op boksen ranglijst is BetFIRST. Deze bookmaker boksen maakt het gokken op boksen gemakkelijk met een kort en duidelijk menu. Je vindt makkelijk je weg naar de wedden op Topliga’s boksen en de wedden op World Boxing Super Series. Ook deze bookmaker biedt een Nederlandstalige website aan. Natuurlijk kan je hier ook weddenschappen op boksen mee  plaatsen aan mooie quoteringen. Ook mobiel wedden op boksen is mogelijk dankzij een BetFIRST app, die snel en eenvoudig te navigeren is. Andere pluspunten zijn de vele bokspromoties en de prima boks quoteringen.

– Nederlandstalig – Groot Wedaanbod – Prima Quoteringen – Geen Limieten – Veel Promoties – App 


Mr Green Nederland3. Mr Green – Accepteert geen NL meer

Met Mr Green wordt de top drie voor wedden op boksen afgesloten. Wedden op boksen is bij deze bookmaker enkel mogelijk voor Nederlanders. Deze wedden op boksen wedders hebben het geluk dat er ook nog eens 2 Free Bets van elk 25 euro op hun ligt te wachten en dit als ze minstens 20 euro wedden op boksen of een andere sport. De minimum notering van 1.80 dient ten alle tijde te worden gerespecteerd. Deze Free bets kan je dan inzetten op een weddenschap naar keuze en dit binnen de zeven dagen. Mr Green biedt een Engelse website aan, maar dit is geen probleem om je boks weddenschap te plaatsen. De boksen quoteringen zijn ook hier hoog, plus de boks promoties zijn ook fantastisch.

– Engelstalig – iDeal – Groot Wedaanbod – Hoge Quoteringen – Geen Limieten – Veel Promoties – App – Top Bonus –


Toelichting & Tips Boksen Weddenschappen

Bokswedstrijden zijn heel populair en daar zitten sommige grote namen voor iets tussen. Wel is het verstandig om het boksen te volgen zodat je iets afweet van de sport en wie de grote kanshebbers zijn. Bij het wedden op boksen zijn er minder verrassingen dan bij andere sporten. De duidelijke favoriet wint meestal en voor bokswedstrijden waar de quoteringen gelijk opgaan, is het best om het boksnieuws te volgen. Bij boksen heb je ook 50% meer kans op een juiste uitslag, dan bij pakweg voetbal waar het slechts 33% is. Wil je toch wedden op boksen, maar dan bij een andere bookmaker dan een van onze top drie? Kijk dan hieronder op Beste Bookmakers Nederland of Beste Bookmakers België.