Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.

Op 5 augustus 2023 staat de sensationele krachtmeting en het langverwachte gevecht tussen Jake Paul en Nate Diaz op het spel. Bij de bookmakers kun je nu al wedden op dit gevecht en wij hebben de beste odds en bonus voor je gevonden.

Actuele Paul Diaz Quoteringen

BookmakerWinst PaulWinst DiazGelijkspel
Betcity1.403.05 16.00
Jack’s1.403.05 16.00
Livescorebet1.313.20
*quoteringen zijn onderhevig aan verandering, laatste update: 9/6/23

Wanneer is Jake Paul vs Nate Diaz?

Het zwaarbeladen gevecht tussen Jake Paul vs Nate Diaz staat gepland voor 5 augustus 2023. Met hun uiteenlopende achtergronden en unieke vechtstijlen belooft deze confrontatie een spektakel te worden voor sportliefhebbers. Nederland is sinds de relatie tussen “bad boy” Jake Paul en schaatsster Jutta Leerdam ook in de ban van de bokser en internetsensatie. Kiezen de beste bookmakers Nederland voor een overwinning van Jake Paul of geeft de ervaring van Nate Diaz de doorslag? In deze uitgebreide voorbeschouwing zullen we ingaan op de geschiedenis, overwinningen en nederlagen, vechtstijlen en de beste kansen van beide vechters, zodat je goed geïnformeerd kunt wedden met een goede weddenbonus op de clash tussen Paul en Diaz op 5 augustus.

Betcity welkomstbonus
© Betcity – screenshot van 07-06-2023

Jake Paul: Van Youtube naar Boksen

Jake Paul brak door in de bokswereld met een reeks spraakmakende wedstrijden tegen andere YouTubers en atleten. Hoewel critici hem aanvankelijk afdeden als een boksende influencer, heeft Paul zijn critici de mond gesnoerd door een geweldige staat  van dienst op te bouwen in de professionele bokswereld. Zijn onconventionele opkomst naar roem, in combinatie met zijn indrukwekkende knock-out kracht, heeft van hem een geduchte tegenstander gemaakt voor elke bokser. Toch moeten we hier wel opmerken dat het pas de eerste keer is dat Paul een tegenstander van het formaat Diaz tegenkomt. 

Paul won eerder al van Diaz’s UFC collega’s Ben Askren en Tyron Woodley, maar kwam in februari in de problemen toen hij vocht tegen Tommy Fury. Zijn laatste wedstrijd ging dus verloren en tegen Diaz hoopt hij zich te kunnen revancheren. Tussen zijn vluchtige bezoekjes aan Nederland is Paul volop in training voor het aankomende duel. De Amerikaan heeft qua leeftijd en fitheid wellicht een voordeel ten opzichte van zijn tegenstander, maar weet toch ook dat Diaz een sluwe vos is met genoeg trucs om Paul uit zijn spel te halen of zelfs tegen de grond te krijgen. 

Nate Diaz: De MMA Maverick

Nate Diaz is een echte veteraan in mixed martial arts en heeft een glansrijke carrière opgebouwd door tegen de besten van de UFC te vechten. Hij staat bekend om zijn onverschrokken vechtstijl en uitzonderlijk uithoudingsvermogen. Hierdoor heeft Diaz een gepassioneerde fanbase verzameld met zijn onophoudelijke honger naar de overwinning. Diaz’s prestaties omvatten opmerkelijke overwinningen op gerenommeerde vechters en een reputatie voor het tot het uiterste drijven van zijn tegenstanders. Zijn overstap naar de boksring betekent een nieuwe uitdaging, maar zijn beheersing van verschillende vecht disciplines mag niet onderschat worden. Bij het grote publiek kreeg Diaz bekendheid vanwege zijn duels tegen The Notorious Conor McGregor, maar daarvoor al was hij bekend bij de volgers van de UFC en de die-hard vechtsport fans. De veelzijdigheid, ervaring en zijn uithoudingsvermogen is in het voordeel van Nate Diaz en daarmee kan hij het de Amerikaanse Youtuber best lastig maken. Of het genoeg is voor de favorietenrol bekijken we zo als we de odds bespreken.

Vechtstijlen Jake Paul – Nate Diaz

Jake Paul is primair een bokser die vertrouwt op zijn snelle voetenwerk en krachtige stoten om zijn tegenstanders tegen de grond te krijgen. Zijn vermogen om stootkracht en precisie te combineren is duidelijk zichtbaar geweest in zijn eerdere gevechten. Diaz heeft een achtergrond in mixed martial arts, bezit een veelzijdige skillset waarmee hij snel de ruimte voor een stoot kan vinden en rekent daarbij op zijn grondwerk, al is het maar de vraag in hoeverre dat kan helpen bij dit gevecht. Diaz zet constant druk, is razendsnel en drijft daarmee zijn tegenstanders in benarde posities, Voor dit gevecht zien we dus twee totaal verschillende stijlen die elk hun voordeel hebben. Laten we snel eens kijken welke bookmakers de beste odds hebben. We kunnen je wel alvast verklappen dat een van de bookies er boven uitsteekt met onder meer de Betcity bonus

Waar kun je wedden op Jake Paul vs Nate Diaz 

Op het moment van schrijven loopt het nog niet storm bij de bookmakers voor dit gevecht en is het echt even goed zoeken naar de odds. Toch is het Betcity dat als eerste van alle betting sites de odds voor dit geweldige gevecht gepubliceerd heeft. Bij deze bookmaker kun je op dit moment wedden op wie deze partij wint (of een gelijkspel). Ook heb je de mogelijkheid voor een Draw No Bet weddenschap. Er is natuurlijk nog een tijdje te gaan voordat het gevecht plaatsvindt en dus verwachten we binnenkort nog wel meer boksquoteringen.

Jake Paul favoriet bij Betcity tegen Nate Diaz
© Betcity 07-06-2023 – odds kunnen veranderen

Ook bij Jack’s kun je al wedden op Jake Paul vs Nate Diaz op 5 augustus 2023. Daar vind je dezelfde weddenschappen als bij Betcity en pak je als nieuwe speler natuurlijk een mooie Jack’s bonus die kan oplopen tot € 60,00 aan free bets! 

Jacks.nl odds Jake Paul - nate Diaz
© Jacks – quoteringen van 07-06-2023 -odds kunnen veranderen

Tenslotte heeft ook Livescore Bet Jake Paul – Nate Diaz al op het programma gezet. Daar kom je de Draw No Bet optie niet tegen en kun je alleen wedden op winst van Jake Paul of winst van Nate Diaz. Ook hier verwachten we dat zodra we dichter bij het gevecht komen, er meer weddenschappen beschikbaar worden. Wel kun je natuurlijk de livescorebet bonus alvast activeren, zodat je gratis kunt wedden op dit gevecht

Livescore bet quoteringen Jake Paul - Nate Diaz
© Livescore bet 07-06-2023 – odds kunnen veranderen

Wie is er favoriet bij de bookmakers?

Gezien Jake Paul’s ongeslagen staat van dienst en knock-out kracht is hij volgens de kenners ( en fans) de favoriet. Toch kan Nate Diaz rekenen op een vracht aan ervaring,topconditie en veelzijdigheid en dat maakt hem een geduchte tegenstander. We raden dan ook aan om rekening te houden met Diaz’s vermogen om de aanvallen van Paul te doorstaan en aan het einde van het gevecht toe te slaan. De bookies gaan unaniem voor winst van Jake Paule waarbij je tussen de 1.30 en 1.40 krijgt voor een overwinning van Jutta Leerdams bad boy. Winst van Nate Diaz levert een stuk meer op met ruim drie keer je inzet. De odds zullen zeker nog schommelen maar voorlopig lijkt Jake Paul dus de grote favoriet te zijn. Ben je het daarmee eens, of juist helemaal niet? Zet in ieder geval  in bij onze top bookmakers en pak behalve de beste odds ook nog eens een heerlijke bookmaker bonus!