Op 18 december 2020 gaat de 27ste editie van het PDC Wereldkampioenschap Darts 2020 van start. Daarin strijden 96 voor de wereldtitel, die in de finale op 4 januari 2021 wordt vergeven. Kan Peter Wright zijn titel verdedigen? Kan Michael Van Gerwen opnieuw kampioen worden?

Wil jij wedden op WK darts 2021? Dat kan, want het WK Darts leent zich ieder jaar opnieuw uitstekend om veel en spannende weddenschappen op te spelen. Wij zetten de beste darts bookmakers en bonussen voor jou op een rij. Daarnaast vind je ook het gehele WK Darts 2020 schema terug, handig om iedere ronde van het toernooi na te kijken.

Bij welke Bookmaker Wedden op Darts?

Kijk in onze tabel om de beste PDC wereldkampioenschap darts odds meteen terug te vinden voor alle belangrijke favorieten & outsiders!

 
 b-bets BonusSimplecasinoWallacebet BonusInterwetten Bonus
Michael Van Gerwen2.052.002.102.15
Gerwyn Price5.605.255.505.50
Peter Wright12.0012.0012.0010.00
Jeffrey De Zwaan80.0081.00101.0075.00
Dimitri Van Den Bergh101.00101.0034.0050.00

Elk van de bookmakers op onze website biedt de gelegenheid om in te zetten op darts. Sommige bookmakers bieden echter meer (live) weddenschappen dan andere. Ook de verschillen in quoteringen kunnen een verschil maken. Je kunt een bookmaker kiezen uit de lijst van Beste Bookmakers Nederland en Beste Bookmakers Belgie. Hierin vind je de Bookmakers die in zijn totaliteit het beste zijn om bij te wedden. Graag lichten we alvast even de beste Bookmaker voor darts weddenschappen voor Nederlanders en België toe.

betfirst odds darts wk 2020


© BetFIRST odds darts WK

Wallacebet – Dé WK Darts Bookmaker!

Bookmaker Wallacebet is dé bookmaker voor jouw WK weddenschappen. Niet enkel is het pre-match en live wedaanbod zeer groot; ook zijn de quoteringen erg hoog in vergelijking met andere odds die je op de wedmarkt tegenkomt. Een bijkomend voordeel is dat je onder andere kunt storten met iDeal, Visa, Mastercard, Skrill, Neteller, PayPal en een PaySafeCard. Direct na je eerste storting ontvang je ook nog eens een 100% tot € 120 welkomstbonus! Klik hieronder en wed bij Wallacebet.

WK Darts Welkomstbonus

Naast het kiezen voor een bookmaker op basis van alle bookmaker facetten, kun je ook kiezen op basis van de welkomstbonus. Speciaal voor jou hebben wij een overzicht gemaakt van alle Bookmakers die Nederlandse en Belgische klanten accepteren met de bijbehorende Wedden Bonus. Ontdek via onderstaande knop alle opties voor WK darts wedden!

Wedden op WK Darts Winnaar

De wereldkampioen darts in 2019 werd de Nederlander Michael van Gerwen, die in de finale Michael ‘Bully Boy’ Smith versloeg. In 2020 won de Engelsman Wright. Of deze zijn titel zal mogen behouden tijdens dit wereldkampioenschap, is nu nog de vraag. We wachten vol ongeduld af op wat dit kampioenschap in petto zal hebben. Behoudt Wright zijn titel en wordt hij daarmee voor opnieuw wereldkampioen darts? Wed op WK darts 2021 kampioen als je zeker van je stuk bent. Of valt er een haar in de boter, waardoor er dit jaar geen Nederlandse winnaar uit de bus valt?

Zijn grootste concurrentie komt uit Nederland, uit de hoek van Van Gerwen.

WK Darts 2021 Speelschema

Eerste en Tweede Rondes 

Tijdens deze rondes wint diegene die de meeste van 5 sets wint.

18 December

  • Eerste ronde

4 Januari

  • Halve finales en finale

De ultieme winnaar is diegene die de meeste van 13 sets wint.