Op 15 december 2021 gaat de 28ste editie van het PDC Wereldkampioenschap Darts 2022 van start. Daarin strijden 96 voor de wereldtitel, die in de finale op 3 januari 2022 wordt vergeven. Kan Gerwyn Price zijn titel verdedigen? Kan Michael Van Gerwen misschien opnieuw kampioen worden? Of haalt Peter Wright opnieuw de titel, zoals afgelopen PDC 2021.

Wil jij wedden op WK darts 2022? Dat kan, want het WK Darts leent zich ieder jaar opnieuw uitstekend om veel en spannende weddenschappen op te spelen. Wij zetten de beste darts bookmakers en bonussen voor jou op een rij. Daarnaast vind je ook het gehele WK Darts 2021 schema terug, handig om iedere ronde van het toernooi na te kijken. Er doen dit jaar zelfs twee dames mee aan dit WK.

Bij welke Bookmaker Wedden op Darts?

Kijk in onze tabel om de beste PDC wereldkampioenschap darts odds meteen terug te vinden voor alle belangrijke favorieten & outsiders! Klik op het logo om meteen de quoteringen bij de bookmakers te bekijken.

 WK PDC winnaar odds
Bet365 BonusBetcity Bonus
Michael Van Gerwen5.505.50
Gerwyn Price5.005.00
Peter Wright7.007.00
Jonny Clayton7.508.00
Dimitri Van Den Bergh17.0017.00

Elk van de bookmakers op onze website biedt de gelegenheid om in te zetten op darts. Sommige bookmakers bieden echter meer (live) weddenschappen dan andere. Ook de verschillen in quoteringen kunnen een verschil maken. Je kunt een bookmaker kiezen uit de lijst van Beste Bookmakers Nederland en Beste Bookmakers Belgie. Hierin vind je de Bookmakers die in zijn totaliteit het beste zijn om bij te wedden. Graag lichten we alvast even de beste Bookmaker voor darts weddenschappen voor Nederlanders en België toe.

WK darts winnaars Odds
© Bet365 odds darts WK (odds van 7 december 2021 – kunnen mogelijk nog veranderen)

Bet365 – Dé WK Darts Bookmaker!

Bookmaker Bet365 is dé bookmaker voor jouw WK weddenschappen. Niet enkel is het pre-match en live wedaanbod zeer groot; ook zijn de quoteringen erg hoog in vergelijking met andere odds die je op de wedmarkt tegenkomt. Een bijkomend voordeel is dat je onder andere kunt storten met iDeal, Visa, Mastercard, en een overschrijving. Direct na je eerste storting ontvang je ook nog eens een 100% tot € 100 wedkredieten! Klik hieronder en wed bij Bet365.

WK Darts Welkomstbonus

Naast het kiezen voor een bookmaker op basis van alle bookmaker facetten, kun je ook kiezen op basis van de welkomstbonus. Speciaal voor jou hebben wij een overzicht gemaakt van alle Bookmakers die Nederlandse en Belgische klanten accepteren met de bijbehorende Wedden Bonus. Ontdek via onderstaande knop alle opties voor WK darts wedden!

Wedden op MVG – Michael Van Gerwen nieuwe WK Darts Winnaar?

De wereldkampioen darts in 2019 werd de Nederlander Michael van Gerwen, die in de finale Michael ‘Bully Boy’ Smith versloeg. In 2020 won de Engelsman Wright en in 2021 was het Gerwyn Price. Of deze zijn titel zal mogen behouden tijdens dit wereldkampioenschap, is nu nog de vraag. We wachten vol ongeduld af op wat dit kampioenschap in petto zal hebben. Behoudt Gerwyn Price zijn titel en wordt hij daarmee voor opnieuw wereldkampioen darts? Wed op WK darts 2022 kampioen als je zeker van je stuk bent. Of valt er een haar in de boter, waardoor er dit jaar geen Nederlandse winnaar uit de bus valt?

Zijn grootste concurrentie komt uit Nederland, uit de hoek van Michael Van Gerwen. Die werd immers al vier keer eerder winnaar in het toernooi. Dat was in 2014, 2017 en de laatste keer in 2019 dus. Kan hij opnieuw zijn titel behalen als beste dartsspeler van het jaar? Onze bets gaan alvast uit naar MVG, en daarbij zijn we niet bevooroordeeld. Hij blijft gewoon een van de topspelers in zijn discipline.

WK Darts 2022 Speelschema

Eerste en Tweede Rondes 

Tijdens deze rondes wint diegene die de meeste van 5 sets wint.

15 December

  • Eerste ronde

3 Januari

  • Halve finales en finale

De ultieme winnaar is diegene die de meeste van 13 sets wint.