De Nations League is een nieuwe competitie in Europa, waar de landenploegen het tegen elkaar opnemen. Het opzet is simpel: de vriendschappelijke internationale wedstrijden vervangen voor een competitieve. Hierdoor komen ploegen die aan elkaar zijn gewaagd tegen elkaar uit. Het levert in ieder geval spektakel op en er zijn ook hoge geldprijzen of zelfs een ticket voor het EK te winnen. Hieronder wordt het opzet van de Nations League en het wedden aspect op de Nations League besproken. Hieronder vind je alvast actuele promoties en de 8 top bookmakers waar je kan wedden op de Nations League en de respectievelijke bonus. Er zijn ook sommige bookmakers waarmee je dankzij Free bets, gratis kan wedden op deze Nations League.

Actuele Nations League Promoties

Onze Top 8 Bookmakers voor Nations League Wedden

Hierboven vind je een overzichtelijk schema van de top bookmakers en hun respectievelijke bonus. Als je weinig ervaring hebt in het wedden, dan raden we deze bookmakers zeker aan. De belangrijkste reden is omwille van de schitterende bonus, zodat je met dubbel zoveel geld kan wedden dan hetgeen je gestort hebt. Zo merk je dat er exclusieve bonussen zijn, die je enkel kan verkrijgen via ons en dat bedragen heel uiteenlopend zijn. Daarom dient elke wedder voor zichzelf uit te maken, welke bonus ze willen selecteren om te wedden op de Nations League. Sommige wedders schrijven zich ook in bij meerdere bookmakers, zodat ze van meer bonussen kunnen genieten.

Nations League ontstaan

Deze Nations League werd in 2018 in het leven geroepen om de vriendschappelijke wedstrijden te verminderen en om het niveau van de internationale wedstrijden op te krikken. Engeland San Marino spreekt minder tot de verbeelding dan Nederland Spanje of België Engeland. Al de internationale ploegen worden in verschillende reeksen geplaatst.  Zo zijn er 55 landen die deelnemen aan deze nieuwe competitie en die worden opgedeeld in 4 divisies. Divisie A is de sterkste, terwijl divisie D, de mindere voetballanden herbergt. Deze vier divisies worden dan verder opgesplitst in groepen. Zo is er bijvoorbeeld de groep 1 van divisie A: Nederland, Frankrijk en Duitsland. In divisie D komen dan de kleinere voetballanden aan bod zoals San Marino.

Wedden op de Nations League – grote keuze en goede quoteringen

Bij de eerste twee speeldagen van de Nations League hebben we gemerkt dat de noteringen voor deze Nations League wedstrijden dicht bij elkaar liggen. Heel veel ploegen zijn aan elkaar gewaagd en dit maakt het voor de bookmaker moeilijk om in te schatten wie zal winnen. Het voordeel dat de wedders hebben is dat de quoteringen altijd goed zijn, omdat de marge die een bookmaker op de Nations League neemt, kleiner is dan op andere wedstrijden. Het Nations League wedden aanbod is ook goed, met zowel de traditionele bets als de handicap of Asian handicap bets.