Darten is een enorm populaire Sport in Nederland en kent ook in Belgie steeds meer bekijks. Veel mensen zijn inmiddels ook geïnteresseerd in Wedden op Darten en vragen zich af waar ze dit het beste kunnen doen. Om jou hierbij te helpen presenteren wij jou onderstaand de 3 beste bookmakers voor je Darts Weddenschappen en laten we je eveneens kennis maken met de welkomstbonussen van de genoemde bookmakers. Onderaan deze lijst geven we je ook nog meer toelichting & tips over de verschillende mogelijkheden die je hebt. Allereerst vind je echter alvast even exclusieve darts acties van dit moment terug.

In lijn met de wet op kansspelen adverteren wij enkel bookmakers met een landelijke licentie. TOTO is op dit moment de enige bookmaker met zulk een licentie in Nederland. Vanaf 1 september 2021 zijn er meerdere bookmakers beschikbaar met een landelijke licentie in Nederland, hou onze website in de gaten voor alle ontwikkelingen!

Actuele Darts Wedden Promoties

  • Momenteel zijn er geen Actuele Darts Promoties

Verlopen Darts Wedden Promoties

Beste Darts Bookmakers & Bonussen

BetFIRST Wedden Logo1. BetFIRST

Nummer 1 in onze lijst is bookmaker BetFIRST. BetFIRST is in Belgie een bekende naam en vergaart ook onder Nederlanders steeds meer bekendheid. Dit komt onder andere omdat het de gelegenheid geeft om live streams te bekijken en daarmee ook op veel evenementen live weddenschappen te plaatsen. Dit geldt ook voor vele darts evenementen. Ook BetFIRST beschikt over uitstekende randvoorwaarden en heet je welkom met een zeer goede bonus. Bij deze Bookmaker is gokken op darts dus een prima optie. BetFIRST blinkt daarnaast uit in de vele promoties die het aanbiedt en heeft ook legio betaalopties. Plek 3 met een score van 9,2 is dan ook zeker verdiend!

– Nederlandstalig – Groot Wedaanbod – Prima Quoteringen – Geen Limieten – Veel Promoties – App


Bet777 Nederland2. Bet777

Nummer 2 in onze lijst is Bet777. Bet777 is een van origine Belgische bookmaker. Bet777 heeft een uitgebreid wedden aanbod waardoor je vele darts wedden mogelijkheden op. Bet777 heeft daarnaast ook andere mooie voorbeelden. Het heeft een Nederlandstalige website, met Nederlandstalige support (zowel via mail, chat als telefoon) en een app voor zowel Android als iOS.  Bet777 is dus een geweldige optie darts wedden optie.  Hiermee is een goede start gegarandeerd! Ook bij Bet777 kun je onder andere wedden met Bancontact en het biedt nu zelfs ook de gelegenheid om te storten met PayPal!

– Nederlandstalig – Groot Wedaanbod – Prima Quoteringen – Geen Limieten – Veel Promoties – App 


1xBet Nederland3. 1xBet – Niet meer beschikbaar voor NL/BE

De keuze voor 1xBet als top 3 beste bookmaker voor je Darts Weddenschappen is snel gemaakt. 1xBet is de bookmaker met het grootste pre-match en live wedden aanbod van alle bookmakers. Dit betekent dat jij op oneindig veel toernooien en selecties per duel kunt inzetten. Het mooie hierbij is ook nog eens dat je speelt met zeer hoge quoteringen. Ten slotte profiteer je ook nog eens door je aan te melden met onze exclusieve promo code 1x_3837 van een 100% welkomstbonus tot € 130. 1xBet verwelkomt zowel Nederlandse als Belgische klanten en geeft je de mogelijkheid om te storten met Bancontact, Visa, Mastercard, Skrill, Neteller, PaySafeCard of CryptoCurrency. Kortom, zeer veel mogelijkheden om te storten en wedden en dit alles met super quoteringen. De website is nu zelf in het Nederlands beschikbaar en ook is de support via vele verschillende kanalen te bereiken!

– Nederlandstalig – Bancontact – Groot Wedaanbod – Hoge Quoteringen – Geen Limieten – Veel Promoties – App – Top Bonus


Toelichting & Tips Darts Weddenschappen

Als je een darts weddenschap plaatst kun je uiteraard vooraf inzetten op wie de winnaar van het duel wordt. Er zijn echter ook tal van andere mogelijkheden. Zo kun je bijvoorbeeld inzetten op de hoeveelheid gegooide 180´ers, de exacte uitslag van een duel en de gemiddelde score per speler per duel. Veel van deze opties zijn afhankelijk van de vorm van de dag van de speler en daarom raden we je aan om met name live weddenschappen te plaatsen. Vaak kun je het wedstrijdverloop aanvoelen en hier je voordeel mee doen. Het momentum verschilt vaak per leg en jij kunt hier je voordeel mee doen! Kies voor een van bovenstaande bookmakers voor je Darts Weddenschappen of bekijk alle andere alternatieven in onderstaande lijst. We wensen je reeds veel succes en wedplezier!