Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.

Virtuele sporten wint steeds meer en meer aan terrein in België en Nederland. Dat is ook de bookmakers niet ontgaan en zij bieden ook heel Virtuele weddenschappen aan. We zullen je hier helpen, zodat je weet bij welke bookmaker je virtueel kan wedden en of ze speciale promoties hebben voor de Virtuele sporten. We bespreken de Top 3 bookmakers voor deze virtuele sportweddenschappen en daaronder geven we meer toelichting over deze virtuele aanbiedingen.

Opgelet: De bookmakers vermeld in onderstaand artikel zijn inmiddels niet allemaal meer beschikbaar in Nederland en Belgie. Wed legaal en kies voor een bookmaker met een licentie.

Actuele Virtuele Wedden Promoties

  • Momenteel zijn er geen Actuele virtuele sporten Promoties

Verlopen Virtuele Wedden Promoties

  • Later meer.

Beste Virtuele sporten Bookmakers & Bonussen

Bet777 Nederland1. Bet777 

Bet777 is een zeer geschikte bookmaker voor virtuele weddenschappen. Zowel Nederlanders als Belgen zijn welkom. Bet777 spitst zich vooral toe op voetbal, paardenrennen en greyhound wedstrijden (ook bekend als hondenrennen). De site is volledig in het Nederlands en is makkelijk te navigeren en ook de klantenservice is fantastisch en adequaat. Je kan op verschillende manieren storten, waaronder Bancontact. Neem daar nog het feit bij dat Bet777 heel vaak promoties en verhoogde odds heeft, maakt van Bet777 een uitstekende bookmaker. Wacht dan ook niet langer, meld je nu aan en win!

– Nederlandstalig – Groot Wedaanbod – Prima Quoteringen – Geen Limieten – Veel Promoties – App

Registreer nu Gratis bij Bet777!

BetFIRST Wedden Logo2. BetFIRST

Een van de bekendste bookmakers in België is BetFIRST. Ze zijn nu ook aan een sterke opmars bezig in Nederland en dat is niet verwonderlijk. Bij Betfirst hebben ze ook het virtuele wedden op voetbal gefocust. Daarnaast kan je elke 3 minuten wedden op paardenrennen en/of op honden wedstrijden. We raden je daarom ook aan om je hier in te schrijven, zodat je de virtuele weddenschappen zelf kan ervaren.

– Nederlandstalig – Groot Wedaanbod – Prima Quoteringen – Geen Limieten – Veel Promoties – App

Registreer nu Gratis bij BetFIRST!

1xBet Nederland3. 1xBet – Accepteert geen NL/BE meer

Deze bookmaker heeft waarschijnlijk het grootste wedden aanbod van virtuele sporten op dit moment. Je kan op zoveel verschillende virtual sports wedden dat we ze niet allemaal kunnen opsommen. Maar virtueel voetbal, virtueel hondenrennen, paardenwedstrijden en kamelen wedstrijden zijn populaire evenementen bij 1xBet. Ook virtueel speedway is aan een sterke opmars bezig. Buiten al deze verschillende mogelijkheden waar je op kan wedden, kan je ook nog eens genieten van heel hoge quoteringen. Koppel hieraan ook nog eens onze exclusieve 1xBet code 1x_3837 dan heb je recht op 100% tot max €13o. En dit voor zowel Nederlandse als Belgische wedders en storten kan via iDeal of Bancontact.

– Nederlandstalig – iDeal – Groot Wedaanbod – Hoge Quoteringen – Geen Limieten – Veel Promoties – App – Top Bonus


Toelichting & Tips Virtuele Weddenschappen

Wedden op Virtuele sporten is een van de moeilijkste weddenschappen die je kan doen omdat alles geautomatiseerd is. Je kan altijd kiezen voor de favoriet omdat deze ook de meeste kans heeft om te winnen. Maar echt je bet baseren op feiten of details, lukt niet. Ook combinatieweddenschappen zijn mogelijk bij virtuele weddenschappen, maar dan is de moeilijkheidsgraad nog hoger. Hoe moeilijker de bet, hoe meer kans je hebt om veel geld te winnen. We raden je aan om enkelvoudige bets te plaatsen en zo de markt van de virtuele sporten te verkennen. We wensen je veel wedplezier