Elk jaar opnieuw krijgen we op de vierde vrijdag van november met Black Friday de beste promoties van het jaar! Hier geven we een overzicht van de Beste Black Friday Bookmakers promoties van 2022, voor al jou gokplezier! Dankzij de grote concurrentie onder de beste bookmakers Nederland wordt 2022 een geweldig jaar om de wedden op Black Friday promo’s.

De allerbeste Black Friday bonus promo’s

Unibet Wedden Logo1. Unibet – BELGIE 

Helaas is er geen standaard Unibet Bonus Code meer door de veranderingen in de Belgische wetgeving. Gelukkig zijn er altijd een hope black friday promoties bij Unibet die je altijd deugd doen als gokfanatiekeling. Unibet biedt mooie quoteringen, veel wedmarkten en vooral ook gewoon heel veel gokplezier. Wil je zelf bij Unibet klant worden? Klik dan op deze link hieronder, en mis niets van deze super bookie.


BetFIRST Wedden Logo2. BetFIRST – BELGIE

Via de geweldige BetFIRST Lucky Boosted odds krijg je extra gunstige Black Friday betting kansen. Aangezien het deze week ook gepaard gaat met een Champions League kalender week zien we meteen al fantastische verhoogde quoteringen voor onder andere Club Brugge, Juventus & Real Madrid. Laat dit dus zeker deze bet mogelijkheid niet liggen. BetFIRST is niet voor niets onze beste voetbal gokken site van het moment. Keer op keer komen ze elke feestdag uit de hoek met zulke fijne aanbiedingen. Meld je dus aan via de knop hier recht onder.


 

Black Friday wedden tips

Het is nog veel beter om Black Friday weddenschappen te plaatsen als je het een beetje slim aanpakt. Enkele tips die je helpen om aan Winstgevend wedden op Voetbal te doen zijn de volgende:

  • Denk eerst even na over waar je op wil inzetten en wedt niet impulsief
  • Quoteringen voor de wedstrijd juist begint zijn altijd de meest gunstige
  • Pak de gratis promo’s die je hier kon lezen
  • Meld je aan bij zoveel mogelijk Bookies om meer keuze te hebben bij je Black Friday gokken odds

Elk jaar is Black Friday één van dé beste kansen om gratis en voor niets veel poen te pakken bij je sportweddenschappen. Mis het ook dit jaar dus niet, en begin vandaag al met je inzetten te plannen. Ons zul je het alleszins niet zien missen. Bij weddenbonus zal je elke speciale feestdag dit soort acties altijd netjes op een rij zien, wil je op de hoogte blijven van zulke acties dan bookmark je best onze site.