Black Friday Bookmakers Promoties 2019

Elk jaar opnieuw krijgen we op de vierde vrijdag van november met Black Friday de beste promoties van het jaar! Hier geven we een overzicht van de Beste Black Friday Bookmakers promoties van 2019, voor al jou gokplezier! Dankzij de grote concurrentie onder de beste bookmakers Nederland wordt 2019 een geweldig jaar om de wedden op Black Friday promo’s.

De allerbeste Black Friday bonus promo’s

 

SvenBet Logo Klein1. SvenBet 

Een geweldig fijne promotie is deze van Svenbet. De exclusieve Svenbet Bonus van 100% tot een hoog bedrag van € 125 biedt je de mogelijkheid om meteen door te zetten tijdens deze kortingsperiode. Hiernaast krijg je ook nog eens uitstekende voorwaarden, met enkel 5×5 rondspeel vereisten. Niet genoeg bonus geld? Gelukkig is er ook nog eens een extra Reload bonus tot 35%, en zelfs nog een aanbieding specifiek voor combinatie weddenschappen. Moest het je interesseren, is er zelfs nog een casino promo speciaal voor Black Friday waar je 100% tot € 2000 bonus kan krijgen bovenop je storting.


 

Unibet Wedden Logo2. Unibet

Allereerst hebben we buiten de standaard Unibet Bonus Code nog een speciale promo voor deze speciale dag. Je kan enkele Champions League wedstrijden voorspellen en tot 100.000 euro winnen door 6 vragen te voorspellen! Net hetzelfde gebeurt ook voor de NBA basketbal deze vrijdag. Het mooie aan deze aanbieding is dat die simpelweg kan zonder te moeten storten. Ben je een fan van gratis wedden zonder storting? Ga dan naar Unibet via deze link! Let wel op dat deze enkel beschikbaar is voor Belgen.  Gelukkig zijn er voor Nederlanders nog meer dan genoeg aanbiedingen beschikbaar, wees dus niet te triest.


 

BetFIRST Wedden Logo3. BetFIRST

Via de geweldige BetFIRST Lucky Boosted odds krijg je extra gunstige Black Friday betting kansen. Aangezien het deze week ook gepaard gaat met een Champions League kalender week zien we meteen al fantastische verhoogde quoteringen voor onder andere Club Brugge, Juventus & Real Madrid. Laat dit dus zeker deze bet mogelijkheid niet liggen. BetFIRST is niet voor niets onze beste voetbal gokken site van het moment. Keer op keer komen ze elke feestdag uit de hoek met zulke fijne aanbiedingen. Meld je dus aan via de knop hier recht onder.


 

Circus Wedden Logo4. Circus

Ook Circus pakt weer mooi uit. Met hun Super Odds heb je elke dag een mogelijkheid om aan heel hard verhoogde odds in te zetten op een speciaal uitgekozen event. De odds zijn bijna altijd 5.00 met een maximum cash out van € 50. Dus om maximum winst te pakken moet je enkel € 5 inzetten. Wat ook heel mooi is, dat je ook € 10 gratis krijgt gewoon om je even aan te melden bij Circus. Als laatste puntje willen we even melden dat je tot € 250 Circus Bonus krijgt bij je eerste storting. Let wel op dat deze promo niet tesamen te pakken valt met hun super odds.


Black Friday wedden tips

Het is nog veel beter om Black Friday weddenschappen te plaatsen als je het een beetje slim aanpakt. Enkele tips die je helpen om aan Winstgevend wedden op Voetbal te doen zijn de volgende:

  • Denk eerst even na over waar je op wil inzetten en wedt niet impulsief
  • Quoteringen voor de wedstrijd juist begint zijn altijd de meest gunstige
  • Pak de gratis promo’s die je hier kon lezen
  • Meld je aan bij zoveel mogelijk Bookies om meer keuze te hebben bij je Black Friday gokken odds

Elk jaar is Black Friday één van dé beste kansen om gratis en voor niets veel poen te pakken bij je sportweddenschappen. Mis het ook dit jaar dus niet, en begin vandaag al met je inzetten te plannen. Ons zul je het alleszins niet zien missen. Bij weddenbonus zal je elke speciale feestdag dit soort acties altijd netjes op een rij zien, wil je op de hoogte blijven van zulke acties dan bookmark je best onze site.