StanleyBet Mobile App

Opgelet: Stanleybet is niet beschikbaar voor Nederlandse en Belgische spelers! Deze bookmaker beschikt niet over de landelijke licenties. Nederlanders kunnen kiezen voor een alternatief uit een van onze bookmakers Nederland. Belgen kunnen terecht bij de beste bookmakers Belgie voor een prima mobiel wedden alternatief. 

Stanleybet is een redelijk bekende maar toch ook niet al te grote bookmaker. Toch zijn ze met de tijd meegegaan en hebben ze een mobiele app uitgebracht. Op deze app kun je dus, net als op je mobiele browser mobiel wedden. Of je nu een iPhone hebt of een Android model, de Stanleybet is beschikbaar voor beide platformen. Stanleybet heeft goed gezien dat een app om mee te wedden steeds meer de norm wordt, maar hoe goed is de Stanleybet app en verschilt het veel met de webpagina van deze bookmaker? Je leest alle ins en outs over het mobiel wedden op de Stanleybet app in dit artikel. Zo weet je na het lezen dus direct of je de app nu juist wel of juist niet moet downloaden. Lees dus snel verder

Mobiel wedden op de Stanleybet app

De Stanleybet mobiele applicatie bestaat al even. We moeten eerlijk zijn want het eerste jaar dat de app online kwam, was het de moeite niet echt waard om erover te schrijven. Er was maar een beperkt aanbod, de app deed het vaker niet dan wel en we waren maar wat blij met de mobiele versie die ons redding bracht. Er is sinds die tijd een hoop gebeurd. Het “jaren 90” design van de app heeft plaatsgemaakt voor een modern thema met donkerblauw en rood als basis kleuren. De letters op de app zijn wit en iets aan de grote kant maar dat zorgt wel dat je alles ook zonder leesbril goed kunt zien. Het betekent wel dat je flink moet scrollen om de minder populaire wedstrijden en weddenschappen te vinden.

Stanleybet app sportweddenschappen beginscherm


© Stanleybet

Het navigeren binnen de app werkt prima. Je kunt gemakkelijk je profiel bereiken, je openstaande weddenschappen zien en terugkeren naar het hoofdmenu. Ook kun je het menu via de knop boven in je scherm altijd bereiken. Behalve sportweddenschappen, zijn casino games ook te spelen op de app. Toch zijn het de sportweddenschappen gedeelte en dan met name de voetbalweddenschappen die de meeste plaats in beslag nemen. De app reageert vrij snel en hoewel je op de mobiele browserversie nog wel eens merkt dat afbeeldingen niet laden en je dus tegen zwarte vlakken zit aan te kijken, is dit bij de mobiele Stanley bet app niet het geval. Een zoekmogelijkheid dat je snel naar je favoriete voetbalteam brengt ontbreekt en dat zorgt toch wel voor wat ergernis.

De Stanleybet app is zo ingedeeld dat je vanaf het eerste gebruik je al vrij snel het gebruik van de app door hebt. Er is niets moeilijks aan en mocht je op een of andere manier toch verdwaald zijn in een vreemde Oost-Europese competitie keer je met de “home” button zo weer terug naar het startscherm. De app is bovendien perfect te gebruiken in zowel de horizontale- als verticale houding, het is dus maar net wat je prettig vindt. Als je je telefoon horizontaal houdt zul je merken dat er meer informatie van je scherm af te lezen valt.

competitieoverzicht Stanleybet app


© Stanleybet

Mobiel wedden bij de Stanleybet app is dus gemakkelijk. Je kiest je sport, dan het land en vervolgens competitie. Je kunt wedstrijden van dezelfde dag zien maar ook een vooruitzicht van de komende drie dagen. Door op een wedstrijd te tikken openen alle beschikbare weddenschappen in een nieuw scherm. Vervolgens zie je al je geselecteerde bets onderaan je scherm in een klein pop-up scherm. Het nieuwe jasje van de app doet wonderen en hiermee lijkt het er in ieder geval op dat je bij een moderne bookmaker speelt.

 
Fulham Manchester City wedden Stanleybet app


© Stanleybet

Wat is er anders aan mobiel wedden vergelijking met wedden op mobiele browser?

Als een mobiele app goed is gemaakt dan zul je waarschijnlijk niet veel merken tussen de mobiele browser en de applicatie. De applicatie zou over het algemeen soepeler moeten werken en sneller reageren dan een mobiele versie. De eerste jaren van de Stanleybet app was dit zeker niet het geval. Inmiddels overklast de app de mobiele browser. De app reageert erg snel, heeft een goed wedaanbod en zorgt er bovendien voor dat je je slechts een keer hoeft aan te melden. Bij een mobiele website kan het voorkomen dat je elke keer als je de site bezoekt, je je opnieuw moet aanmelden. Verder zijn er niet normaalgesproken niet veel verschillen en dat is bij Stanleybet ook het geval.

Nadeel aan wedden via mobiel?

Er is eigenlijk niet zo veel mis aan wedden via mobiel. Sterker nog: we zien er alleen maar voordelen van in. Je hoeft niet meer achter een pc te kruipen of naar de sigarenboer te stappen om je wedbriefje in te leveren. Je kan nu gewoon via je mobiel inzetten op de mooiste wedstrijden terwijl je in de trein teurg naar huis zit of gewoon tijden het Netflixen op de bank. Kleine lettertjes heb je ook op Instagram en Whatsapp dus daar raak je zo aan gewend.

 Online bookmakers hebben vaak ook speciale mobiele bookmaker bonus promoties die je nog extra speelplezier beleven. 

Onze conclusie over de Stanleybet app

We hadden niet verwacht dat we ooit iets positiefs konden noemen over de Stanleybet toen we de app de eerste keer downloadden. Toch is er een hoop (positief) veranderd. De Stanleybet app is bijzonder goed te noemen, ziet er goed uit, reageert snel en zit bomvol met weddenschappen. Je kunt gemakkelijk navigeren op deze app en schakelt makkelijk tussen allerlei competities. Zowel op een Apple toestel als een Android systeem werkt de Stanleybet app prima. Als we toch een puntje an kritiek moeten geven is dat het ontbreken van de zoekfunctie. Zowel op de mobiele versie als de app ontbreekt deze en dat zorgt ervoor dat we wel enthousiast zijn over deze app maar dat er toch ook nog wel het een en ander verbeterd kan worden.