Misschien ben je een beetje bekend met het doel achter een Pay&Play bookie zoals Speedybet? Het is de bedoeling om wedden zo vlot mogelijk te laten gebeuren, en vandaar dat naast de desktop versie ook de Speedybet App even moeten analyseren. Zoals bij de meeste merknamen kan je dit vinden voor verschillende apparaten, denk maar bijvoorbeeld aan Android of iPhone.

Speedybet Mobile App

Opgelet: Speeldybet is niet beschikbaar voor Nederlandse en Belgische spelers! Deze bookmaker beschikt niet over de landelijke licenties. Nederlanders kunnen kiezen voor een alternatief uit een van onze bookmakers Nederland. Belgen kunnen terecht bij de beste bookmakers Belgie voor een prima mobiel wedden alternatief. 

Met welke mogelijkheden kan je bij Speedybet mobiel wedden? Lees rustig verder en je kent het antwoord momentaan!

Speedybet mobiel wedden kan enkel zonder app


© Speedybet

De Speedybet app bestaat nog niet

Spijtig maar helaas is het nu eenmaal zo. Wil je mobiel wedden bij Speedybet dan zal dit niet met een speciale app van de bookmaker zelf kunnen gebeuren. Voor zowel iPhone iOS als de meer gebruikelijke Android is er dus geen applicatie waar die je even snel kan downloaden om op je telefoon te installeren.

Natuurlijk is dit een bittere pil voor alle liefhebbers van apps, maar toch valt het allemaal wel best mee. Het gaat hier voornamelijk over de mobiele mogelijkheden van de bookmaker zelf, en of het ook echt snel draait zoals hun merknaam beweert.

Mobiele website

Laten we dan meteen eens gaan kijken naar de mobiele website van Speedybet, en hoe goed deze in elkaar steekt. Voor ons draait het natuurlijk toch voornamelijk om sport, dus we gaan de casino gedeeltes niet bespreken hier. We beginnen met het tonen van de sportsectie op de mobiele website:

Via je mobiel wedden op sport bij Speedybet is eenvoudig


© Speedybet

Net zo makkelijk als via een normale PC toch? Je ziet netjes in een overzicht alle belangrijke evenementen in de hoofdkader, waar je natuurlijk ook doorheen kan scrollen om een andere event te kiezen. Standaard zie je wel altijd meteen het voetbal in je overzicht. Dit is redelijk logisch gezien de immense populariteit van voetbal binnen Europa.

Wil je een weddenschap selecteren dan kan je op de gewenste bet klikken, bijvoorbeeld de Feyenoord odds van de afbeelding. Je kan natuurlijk ook rechtstreeks op de match zelf klikken, dan zie je alle mogelijke weddenschappen in een apart overzicht.

Plaats mobiel een weddenschap via de Speedybet site


© Speedybet

Dit is ook weer heel eenvoudig, en dat zie je ook in deze afbeelding. We plakten maar een klein gedeelte van onze screenshot, aangezien je uiteraard een hele hoop extra opties hebt zoals handicaps en nog veel meer. Je kan mobiel net zo veel inzetten als via je normale computer, geen bang hiervoor hebben!

Is er enig verschil tussen de desktop versie? Wat is er juist anders op je mobiel?

Prima vraag! Het gaat dus vooral om hoe efficient de ruimte wordt ingevuld. Op je mobiel heb je uiteraard een stuk minder plaats dan om je gigantische PC monitor. Hierdoor worden tabellen en kaders vaak onder elkaar geplaatst in plaats van naast elkaar op mobiel. Er is dus eigenlijk geen verschil, het oogt gewoon een beetje anders… omdat de informatie op een andere manier wordt vertoond.

Is er een groot nadeel omdat ik geen App kan gebruiken bij Speedybet?

Eigenlijk niet, eerlijk gezegd zijn die apps meer een prestige punt voor bookmakers waar ze kunnen zeggen: “kijk naar ons, wij hebben onze eigen app… take that you other bookmakers!”

Bij sommige online bookmakers heb je wel al eens speciale mobiele promoties waarop je extra bookmaker bonus kan krijgen ontvangen. 

Raad jij Speedybet aan als bookmaker, zelfs zonder app?

Natuurlijk! Als jij voor elke nieuwe bookmaker een extra app op je toestel wil plaatsen dan mag je dat van ons gerust doen, maar dit is absoluut niet nodig. Speedybet is een geweldige bookie waar je heel voordelig kan gaan wedden, en er is dan ook geen enkel reden om dit eens niet uit te proberen indien je graag online weddenschappen plaatst.