NetBet Mobile App

Opgelet: NetBet is niet beschikbaar voor Nederlandse en Belgische spelers! Deze bookmaker beschikt niet over de landelijke licenties. Nederlanders kunnen kiezen voor een alternatief uit een van onze bookmakers Nederland. Belgen kunnen terecht bij de beste bookmakers Belgie voor een prima mobiel wedden alternatief. 

Mobiel wedden bij NetBet is op allerlei vlakken mogelijk. Je kan ervoor kiezen om de NetBet Android App of NetBet iOS App te installeren. Een andere optie is om te wedden via de mobiele NetBet site. Bovendien is er ook een goede mobiele bonus ter beschikking voor de spelers uit Nederland. We zullen de apps, mobiele site en de bonus hier bespreken. Wil je onmiddellijk de app downloaden? Klik dan hieronder op de banner NetBet en wed mobiel bij NetBet.

NetBet Android App downloaden

Je kan het beste eerste een account aanmaken via de link hierboven en daarna kan je de Android Netbet app downloaden. Voordat je deze app kan downloaden zal je de instellingen in je telefoon dienen te wijzigen. Google Play Store aanvaardt geen apps waar echt geld mee gemoeid is, vandaar dat de wedden apps niet beschikbaar zijn in Google. Hierdoor zal je via een omweg de app dienen te installeren. Ga hiervoor naar settings, daarna beveiliging of security en selecteer apps/applicaties. Op die pagina kan je dan unknown source of onbekende bron aanvinken. Bezoek daarna de mobiele site van Netbet en selecteer NetBet app. Hier kan je dan de NetBet Android App downloaden en installeren.

Mobile NetBet
© NetBet

NetBet iOS App downloaden

De Apple gebruikers hebben het makkelijker om de NetBet iOS App te installeren. Je kan dit ook doen via de NetBet site of via iTunes. De installatie wijst zichzelf uit en je hoeft geen instellingen te wijzigen op je telefoon.

NetBet mobiele site

Wil je liever geen NetBet te downloaden, dan kan je wedden op de NetBet mobiele website. Op de Sport homepage zie je onmiddellijk de verschillende opties die je hebt om te wedden, met daarboven de belangrijkste evenementen of onderwerpen. Er is ook aandacht voor de verschillende promoties of boosts, zodat je die snel kan raadplegen. Het menu is ruim en heeft onder opties nogmaals een heel uitgebreid menu. Deze site is zeker de moeite waard.

NetBet mobiele bonus

Voor de wedders op mobiel is er ook een bonus van €10 Free Bet. Je hoeft enkel een eerste weddenschap via mobiel te plaatsen. De bet dient minstens een quotering te hebben van 1.60 en dient minstens €10 te bedragen. Bezoek ook onze bookmakers nieuws pagina om onze andere promoties te bekijken.

Nieuw bij NetBet? 50% tot €200

Naast de mobiele bonus is er ook een NetBet bonus beschikbaar van 50% tot maximaal €200. Deze bonus is enkel beschikbaar voor onze Nederlandse wedders. Om de bonus vrij te spelen dien je 7x je storting en 6x je bonus rond te spelen en dit op minimale noteringen van 1.60. Je dient trouwens een eerste keer je storting in te zetten voordat je bonus beschikbaar komt. Als tijdslimiet krijg je wel 60 dagen om hierin te slagen. Neem een kijkje op onze mobiel wedden pagina om alle bookmakers en de apps terug te vinden.