Mr Play Mobile App

Opgelet: MrPlay is niet beschikbaar voor Nederlandse en Belgische spelers! Deze bookmaker beschikt niet over de landelijke licenties. Nederlanders kunnen kiezen voor een alternatief uit een van onze bookmakers Nederland. Belgen kunnen terecht bij de beste bookmakers Belgie voor een prima mobiel wedden alternatief. 

Als je een beetje kennis van de online wedmarkt heb dan kom je de MrPlay app hoogstwaarschijnlijk wel eens tegen. Hier vatten we even kort samen hoe goed de mobiele applicatie en site functioneert.

Net als alle mobiele bookmakers zijn er een aantal verschillende onderdelen die we moeten beoordelen. Zo heb je bijvoorbeeld een onderscheid tussen pure app die je kan downloaden en installeren via een .apk file, en ook een geoptimaliseerde website die er iets anders uitziet via mobiel.

Mrplay app kan je vinden in de google store


© Mrplay

 Mr.Play app – Android & iPhone

Net zoals alle andere beste bookmakers die een beetje zelf respect hebben, maakte MrPlay een speciale app voor de mobiele klanten. We geven een beetje verduidelijking over welk apparaat precies van deze applicatie kan genieten.

Android

Heb je een Samsung of een ander Android toestel? Prima! Want dit is helaas het enige besturingssysteem waar je de app om kan installeren. Ga rechtstreeks naar de Google app store en download deze Mr.Play app en je bent klaar. Installeren is ook een kwestie van enkele snelle clicks.

iPhone

Jammer genoeg kan je via je iPhone enkel via de mobiele versie van de website gokken.

Mobiele versie

Deze perfect geoptimaliseerde versie van de normale website is aangepast zodat mobiel surfen veel sneller en makkelijker wordt. Dit werkt dan ook meer dan naar behoren, en is bijna net zo goed als de app.

Wat is net het verschil tussen de normale web versie en deze die je op mobiel krijgt te zien?

Eigenlijk niet veel, het grootste verschil is hoe de informatie op je telefoon vertoond wordt. Alles past een beetje anders in elkaar, zodat je vlotter en efficiënter kan scrollen. Snelheid en functionaliteit staat centraal.

Zo ziet de mobiele mrplay site er uit!


© Mr.Play

Wil je ook nog extra informatie over de MrPlay bonus lezen? Ga dan naar de review via de voorgaande link!

Wat zijn de voordelen van deze app? Zijn die er zelfs?

Eerlijk gezegd, als we de reviews lezen kan je misschien best de mobiele site gebruiken. Veel klanten klagen over een trage functionaliteit, en de reviews zijn een beetje alles of niets. De éne vindt het geweldig, de andere net niet… Wij gebruiken voornamelijk de mobiele versie en ondervonden geen enkel probleem met ons voetbal wedden.

Kan je even een voorbeeld geven van een mobiele weddenschap?

Natuurlijk! Hier zie je een voorbeeldje van hun typische blauw, wit & zwarte layout. Wil je inzetten op een bepaald team of weddenschap dan druk je even op de bet, en kan je naar je wedslip gaan om deze af te sluiten. Je kan zelfs de bet builder functie bovenaan ook aanzetten om nog meer mogelijkheden te krijgen.

MrPlay biedt de mogelijk om mobiele weddenschappen te plaatsen


© MrPlay

De focus ligt dus helemaal op de snelheid en vlotte overgang tussen bets. Wil jij zo snel mogelijk weddenschappen plaatsen zonder domme technische problemen tegen te komen? Dan kan je best de mobiele versie van de Mr.Play site gebruiken! Je ziet in één mooi overzicht ineens alle informatie die je nodig hebt. Een absolute aanrader dus! Waar wacht jij nog op? Download ofwel de app, of ga naar die site en plaats weddenschappen via je mobiele browser van eender waar!

Lees hier meteen alle reviews van de beste online bookmakers. In dit overzicht vind je trouwens ook meteen de ranglijst die wij altijd up to date houden.