Mr Green App info

Opgelet: Mr. Green is niet beschikbaar voor Nederlandse en Belgische spelers! Deze bookmaker beschikt niet over de landelijke licenties. Nederlanders kunnen kiezen voor een alternatief uit een van onze bookmakers Nederland. Belgen kunnen terecht bij de beste bookmakers Belgie voor een prima mobiel wedden alternatief. 

Mr Green werkt innovatief en is een voorbeeld voor heel veel andere bookmakers. Ze winnen geregeld prijzen voor hun sport of casino beheer en in 2016 kregen ze nog de hoogste award voor hun Mr Green App. Er is een app beschikbaar voor Android en iOS, plus de mobiele website werkt ook goed. Hieronder bespreken we de verschillende apps en de eventuele mobiele bonus. Wil je onmiddellijk de Mr Green App downloaden, dan kan je hieronder op de banner klikken.

Mr Green Android App downloaden

Om de Mr Green Android App te downloaden zal je eerst de settings op je telefoon dienen te wijzigen. Dit kan je doen door naar je settings te gaan en daarna op beveiliging of security te klikken. Kies daarna applicaties en vink onbekende bron (unknown source) aan. Hierdoor geef je toestemming om de Mr Green App te installeren. Ga daarna naar de site van Mr Green en downloadt de applicatie. Na installatie kan je de settings weer wijzigen en onbekende bron uitvinken.

App Mr Green
© Mr Green

Mr Green iOS App downloaden

Om de Mr Green iOS App te downloaden, kan je de iTunes Shop bezoeken en de App onmiddellijk downloaden. Je hoeft helemaal niets te wijzigen aan de instellingen van je telefoon.

Mr Green mobiele site

Sommige wedders verkiezen ervoor om geen Mr Green app te downloaden en wedden liever op de Mr Green mobiele website. Inloggen en registreren is makkelijk en je hoeft daarna enkel op de sport button te klikken. Op de homepage van Mr Green Sport, krijg je eerst de belangrijkste wedstrijden van dit moment. Als je op menu klikt, krijg je de populaire evenementen, live betting en de rest van de sporten. De mobiele site werkt snel en alles is makkelijk terug te vinden.

Mr Green mobiele bonus

Momenteel is er geen Mr Green mobiele bonus, maar af en toe hebben ze wel promoties die enkel beschikbaar zijn voor de mobiele wedders bij Mr Green. Hou onze bookmakers nieuws pagina in de gaten om zo deze promoties te weten te komen.

Nieuw bij Mr Green? 2 x Free Bet van €25

Mobiel wedden bij MrGreen levert je ook de Mr Green Bonus op. Deze bonus is een storting bonus van 2x 25 euro Free Bets. Je ontvangt dit zodra je een weddenschap plaatst van 20 euro of meer en dit op een notering van min 1.80. Deze Free Bets kan je dan binnen de 7 dagen inzetten en de winst hieruit is voor jou.