Guts is momenteel niet meer beschikbaar op de Nederlandse en Belgische markt. Er was al geen app maar je kon altijd wel gewoon mobiel wedden bij deze bookmaker. Ondanks dat je momenteel niet terecht kunt bij Guts zullen we wel alvast bespreken hoe het mobiel wedden bij Guts is. Mochten zich ooit weer eens op de NL bookmaker markt tonen, dan weet je dus hoe het wedden daar aan toe gaat. Een app is er dus niet maar hoe zit het met wedden op de mobiele browser? Dat zoeken we uit en bespreken we hieronder.

mobiel wedden op sport bij Guts

© Guts

Hoe goed is het mobiele wedden bij Guts?

Omdat er geen app beschikbaar is ben je aangewezen op de mobiele versie van de Guts website. Je merkt gelijk dat de website oorspronkelijk is ontworpen voor desktop gebruikers. Er vinden wat verspringingen plaats en niet elk symbool past volledig op je scherm. Toch maakt het de mobiele website niet bijzonder onduidelijk. De achtergronden zijn wit en lichtgrijs en door rode accenten te combineren met blauwe tinten komt het nog vrij modern over. Ook is het lettertype aan de grote kan waardoor alle informatie goed af te lezen is.  Er is qua aanbod geen enkel verschil tussen de normale website en de mobiele site. Dat is ook logisch aangezien het exact dezelfde site betreft maar het is natuurlijk wel het vermelden waard, we hebben namelijk wel eens anders gezien.

De mobiele website van Guts

De mobiele website van Guts is compleet en je kunt hier zowel sportwedden als casino spellen spelen. Je moet even de tijd nemen om het menu te begrijpen. Zoals je in ons eerste screenshot hebt kunnen zien overlapt het ene menu het andere. Als je dus van voetbal naar een andere sport wilt gaan, dien je eerst op de home knop te klikken of bovenaan op search tikken. Als je geluk hebt vind je je tennisweddenschappen of formule 1 ook bovenin het menu. Dit wisselt nogal eens.

Als je fan bent van live wedden zit je goed op de mobiele website van Guts. Er is een aparte categorie voor aangegeven die je gelijk via het hoofdmenu kunt bereiken. Als je liever op minder populaire sporten wedt, heb je niet zo heel veel aan het menu. Gelukkig is er wel nog het “search” vak dat je direct naar je favoriete weddenschappen laat zoeken.

competitieoverzicht Guts mobiel

© Guts

Als je eenmaal uitgedokterd hebt hoe de verschillende menu’s werken bij Guts is het vrij gemakkelijk navigeren. Elke competitie komt hetzelfde naar voren. Je ziet eerst de live wedstrijden en vervolgens de aankomende weddenschappen voor de aankomende week. Hier kun je direct op 1×2 inzetten. Als je meer weddenschappen wilt zien bij een bepaalde match hoef je alleen maar op de weddenschap te tikken om alle mogelijke weddenschappen naar voren te toveren.

De keuzes voor mobiel wedden vind je vrij gemakkelijk. Ook komt er zodra je je eerste weddenschap hebt geselecteerd een popup met je betslip naar voren die op alle pagina’s geminimaliseerd blijft staan. Zo is je betslip altijd bij de hand en kun je gemakkelijk je weddenschappen plaatsen.

guts mobiel menu


© Guts

Wat is er anders aan mobiel wedden in vergelijking met desktop

Bij Guts vind je precies hetzelfde aanbod aan weddenschappen op mobiel als dat je terugziet op de desktop versie. Er is bijna geen verschil te zien tussen beide versies. Ook qua layout komen beide versies veel overeen. Hoewel het even wat lastig is met de verschillende menu’s op mobiel is het over het algemeen vrij aangenaam wedden. De mobiele website ziet er vrij modern uit met de combinatie tussen blauwe, witte en rode accenten.

Nadeel aan wedden via mobiel?

Hoewel mobiel wedden de nieuwe standaard aan het worden is zijn er nog een hoop mobiele wedsites die nog moeten omschakelen. Bij Guts zijn ze redelijk op weg om de mobiele website te perfectioneren maar er zijn nog wel wat puntjes van kritiek. Juist bij mobiel wedden is het navigeren enorm belangrijk. Dit is nog niet helemaal top bij Guts en daarom ben je eerst even aan het zoeken waar je nu precies alle weddenschappen kunt vinden. De desktopversie ziet er net iets uitgebreider uit en is wat makkelijker te navigeren.

 Online bookmakers hebben vaak ook speciale mobiele bookmaker bonus promoties die je nog extra speelplezier beleven. 

Besluit over het mobiel wedden bij Guts

Guts is dan wel niet beschikbaar in Nederland, ze hebben een redelijke mobiele website neergezet. Er is geen iPhone of Android app beschikbaar maar de mobiele site van Guts zorgt ervoor dat je toch prima kunt wedden vanaf je mobiele toestel. Het aanbod bij Guts is op mobiel prima te noemen maar het is af en toe wat lastig om een bepaalde competitie te vinden in het menu. Gelukkig is er wel nog een search knop die je direct bij de bewuste weddenschap kan breng. Toch is de algemene navigatie zeker nog niet geweldig te noemen. Laten we hopen dat Guts hier aan gewerkt heeft tegen de tijd dat ze ook bij ons op de markt komen.