Belangrijke Informatie

Nederlanders en Belgen kunnen helaas niet meer wedden bij BetVictor. Bekijk ons Mobiel Wedden Apps overzicht voor de beste alternatieven!

Bookmaker Betvictor heeft twee verschillende apps en heeft een uitstekende mobiele site. Wedders uit Nederland kunnen kiezen om de Betvictor Android App of Betvictor iOS App te downloaden of om te wedden via de mobiele site. Hieronder bespreken we de site en de apps en laten we je kennismaken met de mobiele bonus. Wil je direct de Betvictor App downloaden? Klik dan hier op de banner en wed mobiel bij Betvictor.

Betvictor Android App downloaden

  • Klik hier op de banner en maak een account aan bij Betvictor.
  • Daarna zal je de settings op je telefoon dienen te wijzigen.
  • Ga hiervoor naar settings > security > applicaties
  • Vink vervolgens de unknown source aan.
  • Daarna kan je de Betvictor apk downloaden.

Je zal deze stappen dienen te volgen omdat Google Play Store deze app niet aanbiedt. Google verbiedt namelijk apps waarmee je voor echt geld kan spelen. Daardoor zal je de Android settings te wijzigen, zodat Betvictor zijn app kan installeren. Deze app is veilig en voldoet aan de strenge normen.

App Betvictor
© Betvictor

Betvictor iOS App downloaden

IOS gebruikers hebben het iets makkelijker, want ze dienen niets te wijzigen aan de settings van hun mobiel. Je kan gewoon de App downloaden in iTunes.

Betvictor mobiele site

Wil je geen App downloaden, dan kan je zonder problemen wedden op de Betvictor mobiele website. De mobiele site heeft een duidelijke structuur en is makkelijk te navigeren. Het volledig menu kan je altijd onderaan raadplegen, met daarin de open bets en cash out optie. Dit is handig om dit zo snel te kunnen bekijken.

Betvictor mobiele bonus

Momenteel is er geen Betvictor mobiele bonus beschikbaar, maar geregeld bieden ze wel een promotie aan specifiek voor de mobiel of tablet. Hou onze bookmakers nieuws pagina in de gaten om zo deze promoties te weten te komen.

Nieuw bij Betvictor? €10 wordt €40

Voor nieuwe wedders uit Nederland is er ook een Betvictor bonus van €40 voor je. Je hoeft enkel een weddenschap te plaatsen van €10 en je krijgt voor €40 aan andere weddenschappen.Die 40 euro wordt verdeeld in €10 aan live weddenschappen, €10 voor een weddenschap naar keuze, 10 euro voor een combo weddenschap en €10 voor het casino. Op onze Mobiel wedden pagina kan je alle onze bookmakers terugvinden met een mobiele wedden app en de daarbij behorende promoties.