Betser Mobiele App

Opgelet: Betser is niet beschikbaar voor Nederlandse en Belgische spelers! Deze bookmaker beschikt niet over de landelijke licenties. Nederlanders kunnen kiezen voor een alternatief uit een van onze bookmakers Nederland. Belgen kunnen terecht bij de beste bookmakers Belgie

Betser is een uitstekende bookmaker en biedt wedders uit Nederland de kans om ook via mobiel te wedden. Er is een fantastische mobiele website ter beschikking en er is ook een Betser iOS app. Jammer genoeg is er nog geen Betser Android App ontwikkeld. Hieronder zullen we deze opties bespreken en kijken we ook of er een bonus beschikbaar is. Wil je onmiddellijk de Betser App downloaden? Klik dan hieronder en wed mobiel bij Betser.

Betser Android App downloaden

Momenteel is er nog geen Betser Android App beschikbaar. Dit komt omdat Google geen apps accepteert waar je met echt geld kan wedden of spelen. Daarom heeft Betser, in tegenstelling tot andere bookmakers, nog geen Betser Android App ontwikkeld.

Betser App
© Betser

Betser iOS App downloaden

De Betser iOS is ontwikkeld en werkt super. Je kan de app rechtstreeks downloaden van de iTunes Store. Nadien wijst de installatie zichzelf uit.

Betser mobiele site

Wil je geen app downloaden, en gewoon wedden via de mobiele website? Dat kan en de site werkt goed en laadt snel. Je hebt een duidelijk menu met net zoals bij andere bookmakers een verschil tussen live wedden, belangrijke evenementen die snel zullen starten en de andere sporten. Het menu kan je goed raadplegen is duidelijk. Op de homepage zie je ook het aanbod staan van 10 euro cash bij een eerste weddenschap.

Betser mobiele bonus

Er is momenteel geen mobiele bonus beschikbaar voor Betser. Af en toe zijn er wel promoties en dan zullen we dit hier updaten. Ook onze bookmakers nieuws pagina zal dan geüpdate worden en de nieuwste Betser mobiele promoties bevatten.

Nieuw bij Betser? Krijg €10 cash bij een bet van €20

Er is dan geen Betser mobiele bonus voorhanden, maar wel een Betser bonus bij je eerste storting. Zodra je na je storting een eerste weddenschap plaatse van 20 euro, krijg je 10 cash terug. Dit alles zonder voorwaarden! Je kan je perfecte weddenschap uitkiezen aan de odds die jezelf wil. Dit is een groot voordeel in vergelijking met andere bookmakers.