BetRebels Mobile App

Opgelet: BetRebels is niet beschikbaar voor Nederlandse en Belgische spelers! Deze bookmaker beschikt niet over de landelijke licenties. Nederlanders kunnen kiezen voor een alternatief uit een van onze bookmakers Nederland. Belgen kunnen terecht bij de beste bookmakers Belgie

BetRebels is een bookmaker beschikbaar voor zowel Belgische als Nederlandse wedders. Ze beiden goede promoties aan en hebben een uitgebreid wedden aanbod. Als je via mobiel wilt wedden, dan kan je de BetRebels mobiele site gebruiken. Jammer genoeg is er nog geen Betrebels Android App of Betrebels iOS App. Als deze apps ontwikkeld worden door BetRebels, dan zullen we deze pagina hier updaten. Hieronder leggen we de apps dan uit en bespreken we de bonus. Wil je direct wedden bij BetRebels? Klik dan hier op de BetRebels banner en registreer je.

BetRebels Android App downloaden

Momenteel is er nog geen BetRebels Android App beschikbaar. Zodra deze beschikbaar is, zullen we de verschillende stappen uitleggen hoe je dit kan installeren.

App Betrebels
© BetRebels

BetRebels iOS App downloaden

Net zoals voor Android, is er nog geen BetRebels iOS app beschikbaar. Zodra deze ontwikkeld is, zullen we deze pagina updaten en de stappen uitleggen om vlekkeloos de iOS BetRebels app te installeren.

BetRebels mobiele site

Zodra je op de BetRebels mobiele site terechtkomt, krijg je een goed overzichtelijke pagina. Sport, promoties en inloggen wordt hierdoor makkelijk. Je krijgt dan de wedstrijden die live zijn en de populaire sporten die snel starten. De site werkt snel en is overzichtelijk. Wel jammer is dat er veel reclame op de sportpagina’s wordt getoond over hun slots. Dit kan storend werken, maar dit is het enige minpuntje.

BetRebels mobiele bonus

Deze bookmaker doet vaak promoties, maar momenteel is er geen mobiele promotie beschikbaar. Wel kan je genieten van alle desktop promoties, want die zijn wel geldig voor mobiel. Zodra er een mobiele BetRebels bonus beschikbaar komt, zullen we dit hier en op onze bookmakers nieuws pagina vermelden. Je kan momenteel wel genieten van de storting bonus.

Nieuw bij BetRebels? 50% tot €100

Nieuwe wedders bij BetRebels die uit België of Nederland komen, kunnen genieten van een welkomst bonus van 50% tot €100. Wil je de maximum bonus, dan dien je 200 euro over te maken naar je spelers account. Je dient daarna 5x je bonus plus gestort bedrag rond te spelen en dit op minimum noteringen van 1.75. Wil je een overzicht van alle bookmakers en hun desbetreffende bonus, dan kan je een kijkje nemen op onze mobiel wedden pagina.