Betiton Mobile App

Opgelet: Betiton is niet beschikbaar voor Nederlandse en Belgische spelers! Deze bookmaker beschikt niet over de landelijke licenties. Nederlanders kunnen kiezen voor een alternatief uit een van onze bookmakers Nederland. Belgen kunnen terecht bij de beste bookmakers Belgie

Betiton bewijst zich steeds meer als een topbookmaker op de Nederlandse markt. Met goede odds en aantrekkelijk bonussen is het hartstikke interessant om bij deze bookmaker in te zetten op jouw favoriete weddenschappen. Omdat we de laatste tijd met z’n allen veel meer wedden vanaf onze mobiel in plaats van de computer of laptop, hebben we voor je uitgezocht hoe goed je terecht kunt bij Betiton voor wedden met je mobiel. We hebben de site uitgebreid gestest en laten je in dit artikel weten hoe goed het wedden bij deze leuke bookmaker is vanaf je mobiel. Oftewel, wat zijn onze ervaringen met mobiel wedden bij Betiton? Blijf aandachtig lezen, want wij deelden al onze ondervindingen!

Betiton mobiel sport


© Betiton

Betiton heeft geen Nederlandse licentie. Wil je legaal wedden, dan kan dit enkel via TOTO. Eind 2021 komen er meerdere licenties in Nederland, en dan zie je meteen bij ons alle legale opties.

Momenteel is er nog geen Betiton App

We zullen maar gelijk met de deur in huis vallen. Er is op dit moment geen mobiele app beschikbaar. Maar wees niet getreurd, dit betekent namelijk niet dat je niet online kunt wedden bij Betiton. Er is voldoende aandacht besteed aan de mobiele site en deze mobiele versie werkt zo goed dat je een app eigenlijk niet echt nodig hebt. De site is erg snel en zeer overzichtelijk waardoor je gemakkelijk op de mooiste wedstrijden kunt inzetten. Hoe goed de mobiele site van Betiton daadwerkelijk is, lees je hieronder als we over alle details gaan.

Mobiele site

De Betiton mobiele site is vanaf vrijwel elke mobiele browser te bereiken en komt goed voor de dag. Het gebruikte kleurenschema komt overeen met de kleuren die je in het Betiton logo terug ziet. Grijstinten met overwegend zwart-witte en rode accenten. Het zorgt ervoor dat alle informatie zelfs op een wat kleiner scherm mooi naar voren komt en de mobiele site erg overzichtelijk blijft.

De mobiele site doet eigenlijk niets onder voor z’n desktop broertje. De kleuren maar ook de layout zijn vrijwel hetzelfde. Natuurlijk worden alle wedstrijden wel in een kleiner schermpje gepropt maar de teksten zijn goed leesbaar en je vind binnen een handomdraai de juiste wedstrijden. Het Sportsbook is zeer overzichtelijk en kan misschien een beetje saai overkomen. Aan de andere kant, het enige dat je nodig hebt zijn goede odds en mooie weddenschappen en die kun je hier zeker wel vinden.

Betiton mobiel sport


© Betiton

Zoals je in de screenshot hierboven kunt zien, heeft de mobiele versie van Betiton van de website zijn handige en gebruiksvriendelijke interface behouden. Alles staat precies waar je het verwacht. Er zijn geen grote verschillen zijn met de desktopversie en dit betekent dat als je gewend bent  aan de navigatie van de desktop website, je geen probleem zult ondervinden op de mobiele site.

De weddenschappen zijn makkelijk te vinden en ook de wedslips zijn gewoon heel erg overzichtelijk. Je kunt kiezen door een team of competitie te zoeken of de site te verkennen en zo mooie weddenschappen tegen te komen. Zodra je een wedstrijd ziet is een tik op je scherm genoeg om de wedslip te openen. De meest populaire weddenschappen staan bovenaan waardoor je vaak binnen een paar seconden al je weddenschap kunt plaatsen. Let er wel even op dat je je eerst even registreert of aanmeld natuurlijk.

Betiton mobiele wedslip


© Betiton

Het mobiele sportweddenschappen gedeelte bij Betiton bevat een lijst met de meest geprefereerde sporten. Dat zijn voetbal, basketbal, volleybal, tennis, ijshockey, tafeltennis, boksen, MMA, paardenraces en cricket maar ook bijvoorbeeld eSports en nog veel meer. Elke sport wordt vervolgens gesorteerd mest populaire competities en/of wedstrijden. Zodra je het evenement hebt gevonden waar je op wilt inzetten tik je deze aan en zal een uitgebreid scherm laden waarin je alle weddenschappen vindt. Of dit nu de Asian handicap, 1 × 2, odds / even, over / under of beide teams scoren is, je vindt hier precies dezelfde weddenschappen als op de desktop versie. Een groot voordeel vinden we dat je bij elke wedstrijd gelijk al de 1 x 2 odds ziet, hier hoef je niet eerst een nieuw scherm voor in te gaan. Zo zie je direct wie er favoriet is.

Wat is er anders aan mobiel wedden in vergelijken met mobiel?

Je zal bij het mobiele wedden misschien even moeten wennen aan het kleine scherm. Verder is eigenlijk alles hetzelfde. Toegegeven, de animaties en banners die je op de Betiton desktop versie vindt, zijn hier wat minder aanwezig maar dat draagt dan ook wel weer bij aan de overzichtelijkheid. De Betiton mobiele versie is vrij rechttoe rechtaan maar doet precies wat hij hoort te doen, jou een goed aanbod aan mooie weddenschappen geven.

Nadeel aan wedden via mobiel?

Omdat we steeds vaker onze mobiele telefoon gebruiken, vinden we eigenlijk dat er niet zo heel veel nadelen zijn aan wedden via je mobiel. Ook deze mobiele versie van Betiton doet prima z’n werk. Je zal misschien even moeten wedden aan het formaat  en het feit dat je niet direct veertig tot vijfitig wedstrijden tegelijk kunt zien. Het is soms beste even scrollen omdat alles op een kleiner scherm moet staan en de tekst ook nog eens leesbaar moet zijn. Andere nadelen kunnen we ons eigenlijk niet bedenken omdat de mobiele versie een vrijwel directe kopie is van de desktop versie!

 Online bookmakers hebben vaak ook speciale mobiele bookmaker bonus promoties die je nog extra speelplezier beleven. 

Besluit over de mobiele capaciteiten van Betiton?

Betiton heeft hard gewerkt om een goede mobiele site neer te zetten voor zijn klanten. De site is razendsnel, overzichtelijk en geeft je precies dezelfde weddenschappen als de desktop versie. Als je Betiton wat vaker gebruikt zal je misschien een app wel missen. Omdat je je bij een app niet steeds hoeft aan te melden en sneller je favoriete weddenschappen kunt vinden zou Betiton er goed aan doen om ook eens te investeren in een app. Toch is de Betiton mobiele versie eigenlijk al goed genoeg voor dagelijks gebruik. Wij hebben het wekenlang dagelijks getest en zijn zeer tevreden met deze mobiele site van Betiton.

Ga naar de Betiton Bonus