De Oostenrijkse bookmaker Bet at Home is al jaren lang vrij bekend maar accepteert op dit moment helaas geen Nederlandse en Belgische spelers. Toch hebben ze een goede app uitgebracht die al een aantal jaar beschikbaar is. De kans is aanwezig dat we Bet at Home binnenkort wel weer op de bookmakers NL markt terug gaan zien en daarom vinden we het noodzakelijk om deze goede app eens onder het vergrootglas te leggen.  De app en de mobiele website verschillen niet veel van elkaar waardoor mobiel wedden op elk toestel aangenaam is, althans als je een account kunt aanmaken natuurlijk.

Mobiel wedden op de Bet at Home app

De eerste keer dat we over de Bet at Home app hoorden, was al in 2014. Bet at Home was en is een vooruitstrevende bookmaker en bracht als een van de eerste bookies een app uit. Nu zeven jaar later heeft de tijd niet stil gezeten. De mobiele website en ook de app werken feilloos en doen niet veel voor elkaar onder. De Bet at Home app is zelfs een van de snelst reagerende mobiele wed applicaties die we de laatste tijd gezien hebben en dan hebben we het nog niet eens over de overzichtelijkheid. Met lichte achtergronden en felgroene accenten is de website goed leesbaar en ziet het er fris uit. Je vindt hier geen overdaad aan kleine tekst, alles is mooi gesorteerd en past perfect op je scherm. Beide mobiele versies hebben hetzelfde aanbod als de desktop website van Bet at Home en dat betekent dat het aanbod immens is. Wel missen er de Aziatische handicap weddenschappen en zien we geen bevestiging als we een weddenschap geplaatst hebben. Dit zijn kleine puntjes van verbetering in onze ogen.

startscherm mobiel wedden bet at home


© Bet at Home

De navigatie bij Bet at Home is goed doordacht. Je hebt namelijk maar vijf klikken of tikken nodig om een weddenschap te plaatsen. Of het nu voetbal, tennis, wielrennen of politiek is, maximaal vijf keer tikken en je bet staat. Zo kun je dus heel snel onderweg al je favoriete wedstrijden terugvinden en direct inzetten. Als je weddenschappen hebt geplaatst komen ze in je wedticket terecht die handig aangeeft hoeveel weddenschap er op je betslip staan als je deze minimaliseert.

De Bet at Home applicatie is goed en vrij volledig maar toch missen we sommige functionaliteiten die we andere apps wel hebben gezien. Zo zijn livestreams en livescore functies niet aanwezig en ben je dus afhankelijk van andere apps om de score van je favoriete team te bekijken. Wel worden er meer een meer live weddenschappen toegevoegd waarmee de livescore wordt getoond maar nog altijd is het behelpen.

competitieoverzicht bet at home app


© Bet at Home

Zelfs in schermen waar enorm veel informatie staat, denk hierbij aan alle mogelijke weddenschappen bij een voetbalmatch, hou je gemakkelijk het overzicht binnen de Bet at Home app. Dat heeft ongetwijfeld te maken met de kleurstelling maar toch ook hebben ze bij Bet at Home gekozen voor de perfecte grootte van het font. Je hebt geen enkel moment het idee dat alles bij elkaar gepropt is en navigeert ook tussen de tientallen weddenschappen zeer gemakkelijk. Het handige betslip icoon bovenaan houdt bovendien dus bij hoeveel weddenschappen je geplaatst hebt.

 
overzichtelijke weddenschappen bij bet at home app


© Bet at Home

Wat is er anders aan mobiel wedden op een app vergelijking met wedden op mobiele browser?

Een app heeft als nadeel dat je hem natuurlijk eerst moet installeren. Als je eenmaal bent aangemeld bij de bookmaker hoef je dat daarna vaak niet meer te doen. De modernere mobiele apparaten laten je tegenwoordig ook inloggen met face recognition en dit werkt vaak binnen een app net iets makkelijker dan in een online browser waarbij Chrome bijvoorbeeld al je wachtwoorden opslaat. De Bet at Home app kent verder niet veel verschillen met de mobiele browser. Je ziet hetzelfde wedaanbod terug, de kleuren zijn hetzelfde en ook de promoties zijn hetzelfde op de app en de mobiele browser.

Nadeel aan wedden via mobiel?

Het enige nadeel dat we kunnen bedenken over het wedden op mobiel bij Bet at Home is dat het op dit moment niet beschikbaar is voor Belgen en Nederlanders. We zien ook geen Asian Handicap bets en de single en multibet knoppen kunnen nog eens voor verwarring zorgen. Anders dan dat is het prima vertoeven op de Bet at Home app en ook op de mobiele browser.

 Online bookmakers hebben vaak ook speciale mobiele bookmaker bonus promoties die je nog extra speelplezier beleven. 

Onze conclusie over de Bet at Home app

Een snelle app, goede navigatie, een groot wedaanbod, het lijkt allemaal top bij Bet at Home. Toch zijn er enkele details die wat beter uitgedacht mochten worden. Zo liggen de enkelvoudige en multiple bet knoppen te dicht op elkaar waardoor je vaak mis klikt, omdat er geen bevestigingsbericht komt is je (verkeerde) weddenschap dan zo maar geplaatst voor je er erg in hebt. De grootste ergernis is eigenlijk gewoon dat we de app niet kunnen gebruiken in Nederland en België maar laten we hopen dat daar snel verandering in komt.