Opgelet: 24Bettle is niet beschikbaar voor Nederlandse en Belgische spelers! Deze bookmaker beschikt niet over de landelijke licenties. Nederlanders kunnen kiezen voor een alternatief uit een van onze bookmakers Nederland. Belgen kunnen terecht bij de beste bookmakers Belgie

Deze bookmaker is gekend omwille van zijn goede wedaanbod, zijn gemiddelde noteringen en degelijke bonus. Als je mobiel wil wedden, dan kan je de 24Bettle mobiele site gebruiken. Jammer genoeg is er nog geen 24Bettle Android App of 24Bettle iOS App ontwikkeld. Als je graag onmiddellijk wil wedden bij 24Bettle, klik dan hier op de banner of foto van 24Bettle. Anders kan je verder lezen waar de mobiele site, app en bonus ter sprake komen.

24Bettle Android App downloaden

Momenteel is er nog geen 24Bettle Android App beschikbaar. Zodra deze beschikbaar is, zullen we de verschillende stappen uitleggen hoe je dit kan installeren.

App 24Bettle
© 24Bettle

24Bettle iOS App downloaden

Net zoals voor Android, is er nog geen 24Bettle iOS app beschikbaar. Zodra deze ontwikkeld is, zullen we deze pagina updaten en de stappen uitleggen om vlekkeloos de iOS 24Bettle app te installeren.

24Bettle mobiele site

Bij het surfen naar de mobiele site 24Bettle kom je op het hoofdmenu met verschillende opties. Daar kan je  een selectie maken uit de verschillende sporten en evenementen. Bij voetbal krijg je zo een live selectie van een aantal competities te zien. Opletten dat je niet op voetbal en topscorer klikt, want dan kan je niet wedden op het resultaat van je favoriete ploeg.

24Bettle mobiele bonus

Een 24Bettle mobiele bonus is momenteel niet aan de orde, maar zodra deze er komt lees je het hier als eerste. Wel is er een €5 bonus voor nieuwe klanten, ongeacht die desktop, laptop of een mobiel toestel gebruiken.

Je kan ook onze bookmakers nieuws pagina in de gaten houden, daar worden alle promoties van de verschillende bookmakers besproken. Ben je specifiek op zoek naar een mobiele promotie? Kijk dan even op de mobiel wedden pagina.

Nieuw bij 24Bettle? 100% tot € 120

Nieuwe gokkers krijgen een eerste storting bonus 24Bettle van 100% tot € 120, en een tweede, derde en vierde stortingsbonus van 35% tot € 100. Deze actie geldt zowel voor Nederlanders als Belgen. Als je vijf maal je eerste storting en bonusbedrag rondspeelt binnen de 30 dagen, kan je de bonus laten uitbetalen.