1xBet Mobile App Downloaden

Opgelet: 1xBet is niet beschikbaar voor Nederlandse en Belgische spelers! Deze bookmaker beschikt niet over de landelijke licenties. Nederlanders kunnen kiezen voor een alternatief uit een van onze bookmakers Nederland. Belgen kunnen terecht bij de beste bookmakers Belgie

Heel waarschijnlijk heeft 1xBet één van de beste mobiele aanbiedingen die er momenteel op de markt is. Wedders uit België (Nederlandse klanten kunnen helaas niet meer wedden bij 1xBet) kunnen zich verheugen op een fantastische mobiele 1xBet site, 1xBet Android App, 1xBet iOS App, 1xBet Windows App of zelf java versie. We zullen de apps hier kort bespreken en geven ook een korte uiteenzetting over de mobiele bonus. Wil je direct de 1xBet app downloaden? Klik dan onderstaand en wed mobiel bij 1xBet!

1xBet Android App downloaden

  • Maak eerst een account aan bij 1xBet door hier op de link of foto te klikken.
  • Ga daarna met je telefoon naar de 1xBet site en scroll naar beneden.
  • Klik vervolgens op ‘mobile applications’.
  • Hier kan je vervolgens op ‘1xBet Android App download’ klikken.
  • Daarna zal je een bericht op je tel krijgen: Wil je deze 1xBet.apk downloaden?
  • Klik op downloaden en daarna installeren.

Om deze 1xBet App Android te kunnen downloaden en installeren, zal je de settings van je telefoon dienen te wijzigen. Google staat niet altijd toe om wedden Apps te installeren, vandaar dat je dit bericht krijgt: “Ben je zeker om deze App te installeren en dat dit mogelijk slecht is voor je telefoon.” Je dient dus naar settings > applicaties > unknows source aanvinken. Als je dit hebt gedaan, kan je zonder problemen de 1xBet App installeren. Bij nieuwere telefoons of andere versies van Android systemen kan het zijn dat je een andere setting dient te wijzigen.

Mobile 1xBet
© 1xBet

1xBet iOS App downloaden

Onze iOS gebruikers hebben het een stuk eenvoudiger om de 1xBet iOS App te installeren. Je kan dit ook doen via de 1xBet site en een andere optie via de iTunes Store. De installatie wijst zichzelf uit.

1xBet mobiele site

Als je liever geen App downloadt, kan je zonder problemen wedden op de 1xBet mobiele site. Op de homepage van 1xBet zal je eerst de Live sporten zien en daarna de belangrijkste evenementen van de dag. Daaronder kan je dan het casino aanbod terugvinden. Niet vergeten om eerst op Sport te klikken en van hieruit kan je dan je favoriete sport selecteren.

1xBet mobiele bonus

Geregeld bieden bookmakers een mobiele bonus aan en dit is ook bij 1xBet het geval. Daarom raden we je aan onze bookmakers nieuws pagina in de gaten te houden. Zodra er iets nieuws op de markt is, kan je het zo te weten. Wel kan je via je mobiel genieten van dezelfde promo’s als vanop desktop. Zo zijn er onder andere de storting promoties op woensdag en vrijdag van 100% tot €100.

Nieuw bij 1xBet? Exclusief €130 bonus

Bij 1xBet is er een exclusieve 1xBet bonus van 100% tot €13o en dat via de code 1x_3837. Je kan storten via iDeal of Bancontact en je ontvangt de bonus op je bonus account. Zowel je bonus als gestort bedrag blijven apart staan. Om je bonus bedrag te kunnen vrijspelen, dien je 5x je bonus in te zetten en dit op combo weddenschappen met min 3 selecties. De minimum van deze geselecteerde evenementen dienen 1.40 te zijn. Onze andere bookmakers die een mobiele bonus of App aanbieden, kan je terugvinden op onze Mobiel wedden pagina.