Online Gokken met echt geld op het internet: Hoe en waar?

Beginnen aan iets nieuw kan altijd moeilijk lijken. Online gokken met echt geld is precies hetzelfde. Gelukkig zal het na het lezen van deze handleiding al een stuk minder ingewikkeld lijken. Voor je een van de Beste Bookmakers kiest gaan we eerst kort in over wat je kan verwachten bij een registratie bij een bookmaker. Eerst zal je altijd een account moeten aanmaken vooraleer je kan gokken voor echt geld op het internet.

 

Hoe maak ik een account aan om te beginnen gokken?

Een account registratie is bij bijna elke bookmaker zowat hetzelfde. Laten we dan maar BetFIRST één van onze favoriete sites op de Nederlandstalige markt gebruiken als voorbeeld. We bespreken kort even de volledige registratie procedure van deze bookie. Andere bookmakers zullen net iets andere formats hebben om te beginnen gokken met echt geld online, maar het basisprincipe is hetzelfde.

 

Procedure voor registratie bij BetFIRST - hoe wedden voor echt geld
© BetFIRST

 

Je zal dus even een email adres, een gebruikersnaam en een wachtwoord moeten verzinnen vooraleer je kan doorgaan tot de volgende stap. Zoals je kan zien bovenaan de afbeelding krijg je ook een mooie Bookmaker Bonus, waar we later meer over zullen gaan spreken.

 

Betfirst stap 2 voor echt geld registreren

© BetFIRST

 

Nu moet je even je naam, titel, geboortedatum en woonplaats + nationaliteit invullen. Zoals je kan zien zullen Belgen ook hun rijksregisternummer moeten invullen, dus zorg dat je dit ergens hebt liggen. Klik dan op stap 3 als je zeker bent dat alle informatie correct is ingevuld.

 

Derde stap om met echt geld te gokken bij BetFIRST
© BetFIRST

 

Nu is het ook heel eenvoudig, vul gewoon even je adresgegevens in zowel als je mobiele nummer en je bent bijna klaar met deze procedure waarna je kan gaan online gokken voor echt geld. Opgelet wel, alle gegevens moeten echt wel correct zijn, want anders pleeg je eigenlijk een soort van fraude. Je zal er hoogstwaarschijnlijk niet in het gevang voor vliegen, maar als je de verkeerde gegevens invoert kan je probemen of vertragingen met uitbetalingen krijgen. Zorg dus zeker dat je alles correct invult.

 

Betfirst gokken met echt geld - stap 4 aanmelding
© BetFIRST

 

Indien je een promotiecode hebt dan is het dus nu het moment om deze in te voeren. Als één van je vrienden je verwezen heeft naar betFIRST kan je dat ook even melden. Maar het belangrijkste van deze stap is het aanvaarden van de algemene voorwaarden. Uiteraard kan je jezelf niet registreren tenzij je 18+ bent. Klik nu op registreren en klaar is kees! Je kan gaan gokken voor echt geld op het internet!

 

Hoe kan ik storten om te gokken voor echt geld?

Als je klaar bent met je account aan te maken dan kan je overgaan tot het storten. Gokken voor echt geld is dan ook in 99% van de gevallen enkel mogelijk door middel van een storting. Sommige bookmakers bieden wel al eens een free bet aan zonder storting om even snel kennis te maken met hun website. Wil je voor geld gokken, dan kan je met de volgende middelen storten bij de meeste sites. Kredietkaarten zoals Visa en Mastercard behoren bij de meeste sites tot de mogelijkheden. Er zijn ook een tal van iDeal bookmakers die dan ook meestal Bancontact aanbieden, hoewel niet elke website deze middelen aanbieden. Verder heb je nog Skrill en Neteller, en Paysafecard voor de E-wallet opties. Deze opties zijn voornamelijk goed als je graag snel stortingen en uitbetalingen maakt, hoewel niet elke site een bonus geeft voor E-wallet stortingen. Tot slot hebben we nog traditionele bank overschrijvingen, en zowel als enkele Gokken met PayPal Bookmakers.

 

Slot online wedden met echt geld

Hopelijk heb je nu al iets meer kennis over online wedden met echt geld. Van zodra je account aangemaakt hebt kan je dus meteen beginnen met al je favoriete weddenschappen te maken. Gedaan dus met naar de winkel te lopen om een ingewikkeld formulier in te vullen. Blijf lekker thuis op je zetel zitten terwijl je naar voetbal kijkt op TV. Er is dus niets ingewikkeld aan op het internet wedden voor echt geld zoals je kan zien.

 

Als slot gedacht willen we graag nog even zoals eerder beloofd over de betFIRST bonus dieper ingaan. Deze bonus biedt je wel liefst een 100% bonus op je storting tot en met € 200 aan! Als je dus € 200 stort dan geeft BetFIRST je meteen hetzelfde bedrag van € 200 extra als cadeau bonus. Deze bonus heeft natuurlijk wel een aantal voorwaarden die we even kort bespreken.

  • Om deze te kunnen afhalen, moet je voor 2 keer je stortings en bonus bedrag inzetten. Als je € 200 stort om een € 200 bonus te ontvangen dan zal je dus € 400 x 2 moeten inzetten = € 800
  • Enkel gokken voor echt geld met quoteringen van 1.40 tellen mee voor het rondspelen van je bonus
  • Je krijgt zolang de tijd als je maar wil om aan deze voorwaarden te voldoen

 

Andere Bookmakers waar je kan echt geld winnen

BetFIRST is natuurlijk verre van de enigste Bookmaker waar je echt geld kan winnen. Bovenaan kan je al onze lijst Nederlandse Bookmakers bewonderen zowel als onze bonus vergelijken pagina. We proberen altijd actueel te blijven met het verdienen van geld op het internet, dus updaten onze site constant met nieuwe Bookmakers. Deze websites hebben bijna altijd een sportweddenschappen bonus om zo ook online geld te verdienen.

 

Wedden voor echt geld bij Svenbet

Svenbet is ook een fantastische optie voor wedden met echt geld. Deze bookmaker is helaas wel enkel in het Engels beschikbaar. Gelukkig kan je met een rechterknopklik op de website tegenwoordig alles ineens via je webbrowser vertalen naar het Nederlands. Het positieve aan Svenbet is hun grote aanbod aan weddenopties. Er zijn een heel groot aantal sporten om op te wedden voor geld, waardoor je dus heel wat gokplezier kan beleven. De bonus is 100% tot € 100, wat voor ons perfect voldoende is. We zullen ook hier even over de algemene voorwaarden gaan.

  • Storting en bonus bedrag moet in totaal 10 keer rondgespeeld worden
  • Wedden met echt geld op odds van 1.90 tellen mee hiervoor
  • Binnen de 30 dagen moet je klaar zijn met je bonus rond te spelen