Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.

Belangrijke informatie voor Nederlanders

Wedden met Neteller e-wallet is momenteel niet beschikbaar voor Nederlandse spelers. Nederlandse bookmakers met een licentie kunnen dit om begrijpelijke redenen niet aanbieden. Ze moeten immers in lijn blijven met de Kansspelwet. Mocht hier weldra verandering in komen, lees je het hier als eerste. Ondertussen kan je vanuit Nederland wel wedden met andere betaalmethoden. Bekijk alle Legale bookmakers Nederland hier!

Neteller was een betaaloptie die door vele Nederlandse Bookmakers werd aangeboden en door het gebruiksgemak zeer populair was. Intussen is het niet meer mogelijk om in Nederland deze methode te benutten bij de landelijke aanbieders. Ook is nog niet iedereen bekend met Neteller en daarom leggen wij jou graag uit hoe Neteller werkt en hoe men in het verleden kon wedden met Neteller. Ook bespreken we de Net+ Card, een enorm handige kaart voor jouw offline en online betalingen!

Wat is Neteller?

Neteller is een bedrijf uit Groot-Brittanie die jou de mogelijkheid geeft om online geld transacties uit te voeren. Dit aan de hand van een zogenaamde E-Wallet. Neteller is reeds sinds 1999 actief en inmiddels beschikbaar over nagenoeg de gehele wereld. De Financial Service Authority ziet toe op Neteller wat het daardoor een erg betrouwbare partij maakt voor gokken met echt geld.

Neteller Banner
© Neteller

Wat is een E-Wallet?

Zoals gezegd biedt Neteller jou een E-Wallet. Een E-Wallet is als het ware een online portemonnee. Je krijgt een online bankrekeningnummer waarmee je online aankopen kunt doen of geld versturen naar iemand anders die ook over een soortgelijke E-Wallet beschikt. Wat Neteller speciaal maakt is dat het naast een online bankrekeningnummer ook de Net+ Card aanbiedt. Een bankpas die je ook offline kunt gebruiken. Hier komen we later op terug. Eerst leggen we je uit hoe je een Neteller Account kunnen aanmaken.

Hoe maak ik een Neteller Account aan?

  • Ga naar Neteller.com en klik rechtsboven op ´Join for Free´.
  • Vul je gegevens in en klik hierna beneden op ´Join Now´.
  • Bevestig de e-mail en ontvang je Account ID en Secure ID.

Hoe stort ik geld in mijn Neteller Account?

Als je een account hebt aangemaakt kun je overgaan tot het uitvoeren van een storting. Je kunt onder andere geld in je Neteller E-Wallet plaatsen met iDeal, Visa/Mastercard, Maestro, Skrill, Bitcoin, PaySafeCard en een reguliere bankoverschrijving. Afhankelijk van de gekozen methoden kunnen er administratiekosten in rekening gebracht worden. Bij een storting met iDeal is dit bijvoorbeeld 1%. Na het uitvoeren van je storting staat het bedrag (op een reguliere bankoverschrijving na) direct in je account.

Neteller Wedden
© Neteller

Hoe kan ik Wedden met Neteller?

Nadat je je account hebt aangemaakt en geld in je Neteller Account hebt gestort, kun je overgaan tot het Wedden met Neteller. Je logt in in je Bookmaker Account en selecteert de Bookmaker Betalingsmethode Neteller. Je kiest vervolgens het bedrag dat je wil overschrijven en geeft je eerder ontvangen Account ID en Security ID in. Hierna staat het gekozen bedrag automatisch in je Bookmaker Account en kun je gaan wedden.

Welke Bookmakers bieden Neteller aan?

Bij maar liefst 33 van de 41 bookmakers kon je vroeger storten met Neteller. Dit bewijst ook maar weer des te meer hoe betrouwbaar Neteller is. In het Geld Storten Wedden Overzicht kun je exact zien welke bij welke bookmakers je kunt wedden met Neteller. We raden je dan ook om te kiezen voor een interessante Bookmaker Bonus waarna je vervolgens Neteller gebruikt om een storting te maken. Klik onderstaande voor alle bonussen. Let op, want Neteller is momenteel niet beschikbaar bij de legale bookies. Alternatieven vind je in ons overzicht.

Vraag nu een Net+ Card aan en pin!

Een groot voordeel aan Neteller ten opzichte van bijvoorbeeld PayPal of PaySafeCard is, is dat Neteller ook een zogenoemde PrePaid MasterCard biedt. Je kunt een fysieke bankkaart aanvragen waarop het tegoed staat dat je ook in je Neteller E-Wallet hebt staan. Met deze kaart kun je bijvoorbeeld betalen in winkels of online aankopen doen. De kaart is een MasterCard en daarmee geschikt bij vele bedrijven en websites. Ook is de kaart voorzien van een pincode waardoor jij zelfs geld uit de automaat kunt halen. Doordat je enkel gebruik kunt maken van het tegoed dat je daadwerkelijk in je account hebt, kun je ook nooit in de min komen te staan. Daarmee is de Net+ Card, die geheel gratis is een perfecte optie!