Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.

Belangrijke informatie voor Nederlanders

Wedden met e-wallets zoals Skrill is momenteel niet beschikbaar voor Nederlandse spelers. Nederlandse bookmakers met een licentie kunnen dit om begrijpelijke redenen niet aanbieden. Ze moeten immers in lijn blijven met de Kansspelwet. Mocht hier weldra verandering in komen, lees je het hier als eerste. Ondertussen kan je vanuit Nederland wel wedden met andere betaalmethoden. Bekijk alle Legale bookmakers Nederland hier!

Skrill, voorheen Moneybookers, is een zeer populaire methode om je storting bij een bookmaker uit te voeren. Skrill wordt namelijk door vele bookmakers aangeboden als betaaloptie en is daarnaast ook nog eens zeer comfortabel in gebruiksgemak. In Nederland is deze methode niet langer in gebruik, sinds de kansspelwetgeving van start ging eind 2021. Wij vertellen je meer over Skrill en leggen je uit hoe jij gemakkelijk en snel kunt Wedden voor echt geld met Skrill. Note: aanbieders met een Nederlandse licentie accepteren niet langer Skrill stortingen.

Wat is Skrill?

Skrill is een bedrijf dat je de mogelijkheid geeft om online betalingen te verrichten. Je stort geld in je Skrill Account waarna je bij zeer veel bookmakers en winkels een betaling kan verrichten. Skrill is als het ware een online portomonnee. Daarnaast biedt Skrill ook een PrePaid Mastercard zodat je je tegoed ook offline kunt gebruiken. Het is een van origine Brits bedrijf dat reeds sinds 2001 bestaat. Oorspronkelijk ging Skrill door het leven als Moneybookers maar sinds 2009 heeft het haar naam veranderd. Klanten uit ruim 200 landen kunnen gebruik maken van Skrill, het biedt meer dan 40 verschillende valuta aan en met meer dan 500 werknemers is het een erg betrouwbaar bedrijf.

Skrill Banner
© Skrill

Hoe maak ik een Skrill Account aan?

  • Je gaat allereerst naar Skrill.com en klikt vervolgens op ´open a free account´.
  • Je vult je gegevens in en bevestigt de bevestiging email. Je account is nu klaar.
  • Je kunt nu geld storten in je Skrill Account en online betalingen verrichten.

Hoe stort ik geld in mijn Skrill account?

Als je je Skrill Account hebt aangemaakt kun je geld storten in je online Skrill Account. Het geld storten kan aan de hand van verschillende methoden. Allereerst kun je Credit Cards gebruiken zoals Visa en Mastercard en ook met Maestro storten. Ook Diners Club is beschikbaar. Daarnaast kan je kiezen voor een reguliere bankoverschrijving of bijvoorbeeld met iDeal je saldo opladen. Afhankelijk van de gekozen betaaloptie is er een bepaalde fee aan je storting verbonden. Skrill staat bekend om haar lage fees. Op een bankoverschrijving na, staat het gestorte bedrag direct in je Skrill Account. iDeal Storten is een prima optie.

Hoe kan ik Wedden met Skrill?

Nadat je geld in je Skrill Account hebt gestort, zie je direct dat je saldo is aangevuld. Dit betekent dat je klaar bent om geld in je Bookmaker Account te storten. Het enige dat je hiervoor hoeft te doen is in te loggen in je Bookmaker Account en naar ´storten/deposit´ te gaan. Je selecteert hier Skrill als stortingsoptie en geeft je Skrill gegevens en het gewenste bedrag in. Hierna staat je gekozen bedrag direct in je Bookmaker Account. Bij veel bookmakers kun je ook geld terugstorten naar Skrill, binnen enkele seconden is het geregeld.

Welke Bookmakers bieden Skrill aan?

Zoals gezegd is Skrill een erg betrouwbare partij en dit komt ook andere terug in de samenwerking met eBay. In tussen hebben 31 bookmakers Skrill gevonden als partner wat betekent dat je met Skrill eigenlijk bij zeer veel bookmakers een storting kunt uitvoeren. We raden je dan ook aan om via onderstaande banner een bookmaker en bonus te vinden die bij jou past en vervolgens Skrill te gebruiken als stortingsmethode. In ons Geld Storten Wedden overzicht vind je alle bookmakers terug die Skrill aanbieden als betaalmethoden en uitleg betreffende de Bookmakers Betalingsmethoden. Bekijk nu ook direct alle bonussen.

Vraag nu je Skrill Prepaid Mastercard aan!

Ten slotte willen we je ook graag nog kennis laten maken met de Skrill Prepaid Mastercard. Als je geld in je Skrill Account hebt kun je dit laten uitbetalen naar je bankrekening. Je kunt echter ook voor € 10 per jaar een Skrill Mastercard aanvragen. In dat geval ontvang je een fysieke bankkaart die je kunt gebruiken om mee te pinnen, in winkels te betalen en ook online betalingen uit te voeren als MasterCard. Mocht je liever niet betalen voor zo´n kaart raden wij aan om gebruik te maken van Neteller Wedden. Dit is een soortgelijke online betalingsaanbieder die geen kosten in rekening neemt voor haar PrePaid Mastercard. Ook Neteller is beschikbaar bij nagenoeg alle Bookmakers Nederland.