Opgelet: Ondergenoemde bookmakers zijn momenteel niet meer toegankelijk voor Nederlanders en Belgen. Kies een legale bookmaker met licentie als alternatief.

Voor actuele info over al je EK wedden genot verwijzen we je naar onze speciale sectie waar je onder andere ook info over EK bonus aanbiedingen vindt.

Van 10 juni tot 10 juli 2016 wordt het EK Voetbal 2016 in Frankrijk gespeeld. Honderdduizenden Nederlanders en Belgen zullen dit evenement aangrijpen om te wedden op voetbal. Niet alleen om de spanning te vergroten maar ook om een mooie winst te behalen. Wij zetten speciaal voor jou alle informatie omtrent beschikbare bonussen, de beste EK 2016 Bookmakers Nederland & België en alle algemene toernooi informatie op een rij. Lees nu meer en wed zo voordelig mogelijk op het Europees Kampioenschap Voetbal 2016!

EK 2016 Wedden Bonus

Bookmakers pakken gedurende het EK 2016 uit met speciale promoties die voor jou een registratie extra interessant maken. Wij geven jou een overzicht van speciale EK 2016 Bonussen & Promoties en reguliere welkomstbonussen die ook gedurende het EK beschikbaar zijn. Als extra bieden wij jou ook de mogelijkheid om te wedden zonder storting op het EK 2016 in Frankrijk!

Speciale EK 2016 Bonus & Promoties

Nederland & Belgie:

Nederland:

Belgie:

Reguliere Wedden Bonus

Naast bovengenoemde speciale EK 2016 Bonussen en Promoties kun je ook profiteren van de beste welkomstbonussen die gedurende het hele jaar beschikbaar zijn. Wij raden je aan om een kijkje te nemen in ons Wedden Bonus Vergelijk waarin je een overzicht vindt van meer dan 50 Bookmaker Bonussen. Selecteer je land met onze landenfilter en ontvang bonussen tot € 5.000!

Gratis Wedden Zonder Storting Bonus

Wens jij te wedden op het Europees Kampioenschap 2016 maar niet over te gaan tot een storting? Door nauwe samenwerkingen met bookmakers kunnen wij jou exclusieve wed bonussen zonder storting aanbieden. Deze bonussen zijn nu ook beschikbaar voor het EK 2016! Neem een kijkje op onze Gratis Wedden Zonder Storting Sportweddenschappen pagina en profiteer van gratis wedden!

WeddenBonus Banner

Beste EK 2016 Bookmakers

Er zijn tientallen bookmakers waarbij jij jou EK 2016 Weddenschappen kunt plaatsen. Door te kiezen voor een bookmaker met een aantrekkelijke welkomstbonus start je het wedden zo voordelig mogelijk. Nagenoeg alle bookmakers bieden een uitgebreid scala een weddenschappen. Ben jij echter bewust op zoek naar een bookmaker met hoge quoteringen, veel promoties en een groot pre-match én live aanbod? Wij zetten de top 3 bookmakers voor wedders uit Nederland en België op een rij.

Nummer 1 EK 2016 Bookmaker Nederland – 888Sport

Nederlanders kunnen we aanraden om te wedden bij 888Sport. Deze bookmaker heeft een oneindig aanbod aan weddenschappen, vele promoties en kent een geweldige welkomstbonus. Je winst uit je eerste weddenschap met een inzet tussen de € 5 en € 10 wordt met de 888Sport Bonus verdrievoudigd tot een maximum van € 5.000! Daarnaast zijn de quoteringen bij 888Sport prima en is Wedden met iDeal mogelijk. 888Sport is zeer populair onder Nederlanders en aanmelden kan dan ook direct via onderstaande afbeelding.

888Sport Bonus
© 888Sport

Nummer 2 EK 2016 Bookmaker Nederland – William Hill

Een andere bookmaker die wij ten zeerste kunnen aanraden is William Hill. Deze Britse bookmaker staat ook bekend om haar grote wedaanbod en verwelkomt alle nieuwe klanten met een gratis weddenschap van € 25. Plaats simpelweg een eerste weddenschap op een quotering van 1.20 of hoger en je krijgt erna een gratis weddenschap van € 25 cadeau ongeacht het resultaat! Aanmelden met de William Hill Bonus Code F25 volstaat voor het profiteren van deze actie. Je kunt je direct via onderstaande afbeelding aanmelden en ook bij William Hill is het nu exclusief mogelijk om te Wedden met iDeal!

William Hill Bonus
© William Hill

Nummer 3 EK 2016 Bookmaker Nederland – BetFIRST

Bookmaker BetFIRST is een van de grootste spelers op de Belgische markt maar verwelkomt ook steeds meer Nederlandse klanten. Dit door haar grote (live) wedaanbod, constante promoties, prima quoteringen en zeer zeker ook aantrekkelijke welkomstaanbod. Met de BetFIRST Bonus profiteren nieuwe klanten van een eerste risicovrije weddenschap van € 60! Bij verlies ontvang je je inzet terug en het 1x inzetten van dit terug ontvangen bedrag volstaat om het bedrag geheel vrij te spelen en uit te betalen of ermee door te spelen. Ook ontvang je je inzet tot € 10 terug als je eerste Mobiel Wedden bet verloren gaat. Ook bij BetFIRST is wedden met iDeal mogelijk en de website is geheel Nederlandstalig beschikbaar!

BetFIRST Bonus
© BetFIRST

Nummer 1 EK 2016 Bookmaker België – Betway

Betway is zeker op de Britse markt een gerenommeerde bookmaker maar heeft ook haar weg over het kanaal naar de rest van Europa gevonden. In het straatbeeld en rondom sportevenementen kom je Betway dan ook steeds vaker tegen. Om Belgen ook met het uitgebreide wed aanbod en de promoties van Betway kennis te laten maken heeft weddenbonus.com in samenwerking met Betway voor jou een exclusieve Betway Bonus mogelijk gemaakt. Alle nieuwe klanten ontvangen een stortingsbonus van 100% tot € 100 met extra flexibele voorwaarden. Het 6x inzetten van je bonusbedrag binnen 90 dagen volstaat om je bonus vrij te spelen! Quoteringen van 1.30 tellen reeds mee voor het vrijspelen van je bonus!

Betway Bonus
© BetFIRST

Nummer 2 EK 2016 Bookmaker België – Bwin

Belgen kunnen we ook zeker aanraden om hun EK 2016 Weddenschappen bij Bwin te spelen. Bwin is wereldwijd een van de meest populaire bookmakers en dat is niet zonder reden. De website is zeer overzichtelijk, je kunt alle weddenschappen die je je kunt bedenken spelen en doet dit veelvuldig met promoties. Een van de promoties is de Bwin Bonus voor nieuwe klanten. Je ontvang een bonusbedrag van 100% tot € 50 op je eerste storting en het 5x inzetten van dit bonusbedrag binnen 90 dagen op 1.70+ volstaat om de bonus vrij te spelen. Dit is een van de meest flexibele wed bonussen en direct het aanmelden waard!

Bwin Bonus
© Bwin

Nummer 3 EK 2016 Bookmaker België – Unibet

Een bookmaker die zowel in Nederland als Belgie populair is, is Unibet. Helaas is de Unibet Bonus niet meer voor wedders uit Nederland beschikbaar maar Belgen kunnen er wel nog van profiteren! Een eerste stortingsbonus van maar liefst 300% tot € 60 waarbij je je bonusbedrag slechts 3x hoeft rond te spelen. Dit kan al op qouoteringen van 1.40 of hoger en binnen 45 dagen. Dus ook na het EK heb je nog tijd! Bij Unibet vind je het totaalaanbod aan wat je in een bookmaker zoekt. Groot wedaanbod, hoge quoteringen, veel promoties en ook is de website in het Nederlands beschikbaar en Wedden met Bancontact / Mister Cash mogelijk.

Unibet Bonus
© Unibet

Algemene Toernooi Informatie EK 2016

Voor het eerst wordt het Europees Kampioenschap Voetbal afgewerkt met een deelnemersaantal van 24 landen in plaats van het reguliere aantal van 16 landen. Dit leidt tot 6 poules van 4 landen waarbij de nummers 1 en 2 van elke poule en de 4 beste nummer 3 doorgaan naar de 8e finales. De groepsfase wordt gespeeld van 10 juni tot 22 juni en de poules zijn als volgt.

EK 2016 Groepsindeling

Vanaf de achtste finales wordt er vervolgens een een knock out systeem gespeeld. Zoals gewoonlijk wordt er 1 wedstrijd gespeeld waarbij bij een gelijke stand overgegaan wordt tot verlenging en mogelijk strafschoppen. De uiteindelijke finale zal net als het openingsduel in het Stade de France in Parijs worden gespeeld. In totaal worden de wedstrijden in 10 verschillende stadions afgelegd.

Speelschema Finales EK 2016

Ten slotte willen wij via deze weg iedereen een plezierig EK 2016 toewensen. Kies de voor jou geschikte bonus en bookmaker en de kans op winst en plezier is zo groot mogelijk! Veel succes namens het gehele team van WeddenBonus.com.