Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.

Het is al volop speculatie over wie de uiteindelijke EK 2020 topscorer zal worden. Ons team van experts keek naar alle euro 2021 topschutters odds en maakte een mooi overzicht voor jou gebruiksgemak. We laten je dus niet langer wachten, hieronder staat meteen onze EK Topscorer lijst van favorieten inclusief quoteringen! Voor nog meer EK 2020 wedden informatie kan je op onze algemene pagina nog meer interessante informatie vinden zoals bijvoorbeeld de voornaamste EK favorieten.

Opgelet: De bookmakers vermeld in onderstaand artikel zijn inmiddels niet allemaal meer beschikbaar in Nederland en Belgie. Wed legaal en kies voor een legale bookmaker.

EK topscorers: alle kanshebbers voor topschutter te worden!

Wie wordt de Topschutter EK 2021: Onze voorspelling odds topscoorders!

Kijk meteen naar onze top scorer EK 2021 voorspelling en vergelijk deze gerust met de andere EK 2020 Bookmakers. Je vind alles terug in deze overzichtelijke tabel met alle voornaamste topscoorders. (Niet alle betting sites hebben momenteel al odds voor de topschutters stand, deze worden meteen geupdate zodra deze beschikbaar zijn)

Update 17-06-21
BronBetwayBetFIRSTBet777Napoleon Games
Harry Kane10nnbnnb15
Kylian Mbappé12nnbnnb18
Romelu Lukaku3.5nnbnnb3.25
Cristiano Ronaldo5.5nnbnnb5.0
Robert Lewandowski67nnbnnb51

Zoals redelijk logisch te verwachten behoren de grootste kanshebbers voor het EK topscore eindplaatje bij de EK 2021 favorieten. Harry Kane van Engeland is de goalgetter van de Engelse nationale ploeg die momenteel samen met Belgie als grootste favoriet op een eindzege beschouwd wordt door de Bookmakers. We geven je nog iets meer inzicht over waarom deze voorspelling werd gemaakt per kandidaat.

Harry Kane

Met 32 doelpunten voor Engeland in enkel 45 partijen is het redelijk logisch dat Kane bovenaan op onze lijst staat. Ook in de Premier League draait het goed, gezien hij jaar na jaar de voornaamste topschutter bij de Spurs werd. Met een oog voor goals is deze typische center forward dus zeker een speler om in de gaten te houden tijdens het euro 2021 kampioenschap.

Kylian Mbappé

Tenzij je niets van voetbal kent, dan weet je wie Mbappé is. Zijn debuut op een groot toernooi tijdens het WK 2018 zorgde meteen voor heel wat spektakel. Er vliegen niets voor niets gigantische transferbedragen rond om deze speler aan te trekken, maar momenteel zit hij nog altijd goed bij PSG. Voor dit team scoorde hij bijna 1 doelpunt per match, dus verwacht vuurwerk van Kylian op het EK!

Romelu Lukaku

De Belgische topspits sukkelde bij Manchester United waar hij niet bepaald geliefd was, maar sinds zijn verhuis naar Inter Milan is hij weer helemaal in vorm. Voor de Rode Duivels scoorde hij wel liefst 52 goals in 84 wedstrijden al, hierbij zijn ook enkele sukkeljaren van de Belgische Nationale ploeg gerekend! Omdat de Belgen ook bij de voornaamste EK kanshebbers gerekend worden, is Lukaku een speler om in de gaten te houden.

Cristiano Ronaldo

Met een 34 jaar oude leeftijd kan het wel eens de laatste kans zijn op nog een extra trofee voor Ronaldo. Met zijn transfer naar Inter Milan is de speelstijl van Cristiano nog efficienter geworden. Iedereen weet hoe goed Ronaldo is, maar als je 34 jaar oud bent draait het meer om je lichaam soms te sparen. Vandaar dat Ronaldo nu meer dan ooit meer gebruik maakt van zijn intelligent positiespel waardoor hij nu nog meer gefocused is op goals scoren. Het enige nadeel aan Ronaldo? Portugal is niet bepaald een team over naar huis te schrijven.

Robert Lewandowski

Lewandowksi heeft al heel wat records op zijn naam staan. Deze Poolse goalgetter is de vaste waarde van het Duitse Bayern Munchen, en behoort al jarenlang tot de top van de Bundesliga. Net als Ronaldo is het zwakste punt van Lewandowski helaas de sterkte van zijn team. Het lijkt heel onwaarschijnlijk dat het Poolse elftal ver zal geraken in het toernooi. Vandaar dat we deze spits ook onderaan onze lijst moesten zetten.

Zoek je de beste site voor al je EK bets?

Bij BetFIRST heb je te maken met geweldige odds op voetbal zowel als een pak promoties. Vandaar dat deze fantastische site bovenaan onze lijst staat voor al je EK actie! Wat kan je zoal allemaal verwachten? Met de Lucky Boost promo krijg je bijvoorbeeld al bijna elke dag verhoogde quoteringen op allerlei events, wat leidt tot tal van prima EK 2021 Bonus mogelijkheden. Waar wacht je nog op? Registreer je meteen bij deze bookie via de link onderaan deze pagina. Wij willen je alleszins heel veel succes wensen met al je EK topschutters weddenschappen.

Nu aanmelden bij BetFIRST