Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.

Kiezen tussen EK voetbal Bookmakers is nooit eenvoudig, zeker niet tijdens een Europees Kampioenschap voetbal. De EK Voetbal Gokken sites proberen je vanuit elke hoek te verleiden om op hun Bookmakers EK te gaan wedden. We bespreken een hele hoop punten voor elke Betting Site Euro 2020, zodat je geïnformeerd de best mogelijke bet site kan kiezen. Alles wordt besproken, onder meer de welkomstbonussen, het aantal EK promoties per EK 2020 Bookmaker, en de quoteringen marges. We gaan ook even kort verder in over de klantendienst van alle Online EK Bookies. Kort samengevat, de beste Bookmakers voor EK 2020 wedden vind je hier.

Opgelet: De bookmakers vermeld in onderstaand artikel zijn inmiddels niet allemaal meer beschikbaar in Nederland en Belgie. Wed legaal en kies voor een bookmaker met een licentie.

betway logo1. Betway – 9.6/10 Score

Zoek je naar de beste Belgische bookie voor tijdens het EK eens goed zot te doen? Kies dan voor Betway, waar je naast geweldige odds op elke EK match ook nog eens een heleboel prima promoties vindt. Zin in wedden op de uiteindelijke winnaar van het hele Euro 2020 spel? Of wil je gewoon op individuele topscorers gaan inzetten? Het kan allemaal bij Betway tegen heel aantrekkelijke noteringen. Van alle EK bet sites verwachten we dan ook het meeste uit de hoek van Betway. Bekijk dus zelf eens deze typische zwart witte website, en of je nu met je mobiel of PC wil wedden, de ervaring is evengoed.


betFIRST logo

2. BetFIRST – 9.5/10 Score

BetFIRST geniet van een reputatie als een fantastische wedden site. Beroemdheid is zeker en vast één van onze factoren in het kiezen van de beste Bookmakers EK 2021. Met hun jarenlange ervaringen bezitten zij de nodige kennis en middelen om jou de beste EK 2021 Bookmaker promoties aan te bieden. Deze kan je dan via je laptop of hun geweldige mobiele app benutten. Net zoals de meeste voetbal gokken sites op onze lijst hier, zijn de quoteringen op voetbal ook aan de sterke kant. Hun groot wedaanbod is ook nog eens een heel sterk punt. EK voetbal 2021 bookmakers worden natuurlijk niet alleen op hun welkomstbonus beoordeeld. De klantendienst kan je via live chat of telefoon contacteren in het Nederlands. Een wekelijkse promotie om naar uit te kijken bij deze EK bookie is hun Lucky boost promo. Elk dag kan je op speciale verhoogde odds wedden. Aanmelden kan via de knop hieronder!

Registreer nu Gratis bij BetFIRST!

Bet777 Wedden Logo3. Bet7779.4/10 Score

Bet777 is een Bookmaker voor Belgen die behoort tot de groep die ook het Casino van Spa beheerd. Hierdoor heeft dit bedrijf dus al deccenia aan ervaring in het betting wereldje. Daarom kunnen we zo ook niet uit onze lijst Euro 2021 Bookmakers laten. Wat kan je verwachten van deze prima EK2021 Bookmaker Voetbal? Laten we beginnen met de minder goede punten. Het ontbrek aan een app is een beetje jammer, hoewel de site natuurlijk wel volledig mobiel beschikbaar is zonder enige echte problemen. De website is volledig beschikbaar in het Nederlands, met een heel vlot draaiende customer service die je via email, live chat of telefoon kan contacteren. Ook hier krijgen we te maken met uitstekende marges op voetbal , met een heel groot aanbod aan wedden. Deze EK voetbal gokken site beschikt ook over een tal van promoties net als andere EK bookies 2021. We zijn dus zeker heel tevreden met Bet777, en verwachten heel wat moois van deze EK betting site.

Registreer nu Gratis bij Bet777!

Kies je Online Bookmaker EK voetbal 2020 op basis van hun bonus!

Hierboven kon je onze beste keuzes voor EK Bookmakers terugvinden op basis van een aantal punten. Hieronder gaan we een paar stappen terug en ranken we Euro 2020 Bookmakers enkel op hun welkomstbonus. Let op dat het mogelijk is dat je hier bookmakers kan terugvinden die niet in bovenstaande lijst van beste bookmakers weergegeven worden. Het gaat hier puur en alleen over de kwaliteit van de eerste stortingsbonus, en niets anders. Daardoor wordt jou keuze dus nog eenvoudiger gemaakt.

Deze online bet sites Euro 2021 staan dus gerangschikt van beste welkomstbonus naar slechtste. Ben je enkel geinteresseerd in bonus aanbiedingen dan is deze lijst misschien meer geschikt voor jou dan ons beste bookmakers 2021 overzicht. Kies vandaag nog je EK bonus! Zoals je weet is een aanmelding bij elke bookmaker een eenvoudige formaliteit. Meld je dus aan bij je gewenste Euro 2021 bookmaker en win!

Wil je nog meer informatie? Bekijk dan ook onze analyse van de Euro 2020 favorieten!