Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.

Speciaal voor jou besteden wij onze tijd in de opmaak van een geweldig EK 2020 Bonus overzicht. Alle EK Promoties en EK 2020 Acties komen hier aan bod. Elk groot internationaal kampioenschap is altijd een plezier voor alle sportgokken fanatiekelingen. Niet enkel kan je nog meer dan gewoonlijk wedden op je favoriete landen, je krijgt ook nog eens unieke Euro 2020 promoties! Alle EK Bookmakers vechten om hun klanten te kunnen verleiden met aantrekkelijke EK 2021 aanbiedingen. Op deze pagina vind je dus alle wedden promoties voor het EK 2021 die je absoluut niet mag missen! Lees verder!

Opgelet: De bookmakers vermeld in onderstaand artikel zijn inmiddels niet allemaal meer beschikbaar in Nederland en Belgie. Wed legaal en kies voor een legale bookmaker.

Alle EK bonus details vind je hier!

Beste EK 2020 Bonus – De Top 5 EK Bonus Aanbiedingen

Hier plaatsen we de, volgens ons, allerbeste EK 2021 Acties. Met een bonus Gokken op EK is natuurlijk altijd veel gezelliger. Klik op één van de links en je wordt verwezen naar onze subpagina voor deze EK Actie. Hier onderstaand vind je de momenteel top 5 EK bonus voor je eerste storting bij Nederlandse Bookmakers.

Soorten EK 2020 Aanbiedingen – Hoe krijg ik een Euro 2020 Bonus?

Juist zoals met normale voetbal wedstrijden heb je een hele hoop EK Promoties. We beschrijven even de verschillende soorten Euro 2020 aanbiedingen. Natuurlijk heb je altijd de standaard welkomstbonus bij je eerste storting. Veel EK 2020 Bonus offers bieden ook reload bonussen aan. Dat betekent dat als je al klant bent, en je hebt al gestort, je nogmaals een stortingsbonus kan verkrijgen!

EK 2021 Free bets zijn er ook heel vaak. Gratis wedden EK  2021 is uiteraard altijd mooi meegenomen, en op vele wedstrijden vind je dan tal van risicoloze weddenschappen tot zelfs gewoon volledig gratis weddenschappen. Er is zelfs af en toe sprake van EK Cashback. Sommige bookmakers bieden de optie aan om geld terug te krijgen als de match met penalties beslist wordt.

Speciale EK 2021 aanbiedingen zijn er ook redelijk vaak in de vorm van verhoogde EK Quoteringen. Je krijgt dan een aantal Euro 2021 bonus acties waamee je op bepaalde weddenschappen betere quotes krijgt. Vaak zetten de Bookmakers Nederland volledig in op de Belgische en Nederlandse ploegen, om het wedden nog attractiever te maken.

De laatste vorm van EK 2021 gokken bonus sluit redelijk dicht aan bij de verhoogde quoteringen. In plaats van hogere odds, krijg je bij deze een verhoging van je winst. Unibet EK 2021 promo’s zullen bijvoorbeeld af en toe zo geconstructeerd worden.

Er zijn nog vele andere speciale EK 2021 Bonus vormen. Elk groot kampioenschap zien we keer op keer nieuwe dingen. Soms krijg je gewoonweg gratis geld als een bepaalde speler eerst scoort in een wedstrijd waarop je inzet. Blijf dus zeker deze pagina volgen om alle leukste Euro 2021 bonus acties te ontvangen.

Beste & Hoogste Bonus Euro 2020 op de markt

Bij Interwetten staat er een geweldige bonus voor Euro 2020 op je te wachten. Bij een storting krijg je 100% tot wel liefst € 100 extra EK Bonus cadeau bij je allereerste betaling. Het mooie aan deze EK 2020 bonus is dat je deze enkel 5 maal moet rondspelen op quoteringen van 1.70 en je bent al meteen klaar. Sowieso dus de beste EK Bonus 2021 op de markt. Klik op het Interwetten logo om rechtstreeks van deze EURO 2021 bonus te genieten.

Interwetten EK bonus logo


© Interwetten

De bonus met het hoogste bedrag is niet altijd de beste, maar als je interesse hebt in puur en alleen met veel bonus geld in te zetten, dan hebben we ook iets voor jou.

 

Beste Euro 2020 Bonus enkel voor Belgie

Spijtig genoeg zijn er altijd Bookmakers die niet voor zowel Belgie als Nederland beschikbaar zijn. Deze Bookmakers zijn enkel voor Belgen beschikbaar vanwege hun legale Belgische licentie. Belgen krijgen helaas geen bonussen meer toegewezen dankzij een decreet van de Belgische overheid.

De Bwin Bonus was samen met de Ladbrokes Bonus vroeger ook een fantastische optie. Bookmakers zoals BetFIRST en Bet777 hebben dus ook geen welkomstbonus meer. Het belangrijkste om hier mee te nemen is dus dat ook de Belgen geweldige mogelijkheden hebben om andere soorten promo’s voor EURO 2021 te ontvangen.

Bonus EK 2020 Voorwaarden Toegelicht

Alle bonus EK 2021 promoties komen natuurlijk altijd wel wat met een aantal bonus voorwaarden. Bij zowat elke Bookmaker heb je altijd een tijdslimiet om aan de voorwaarden de voldoen. Dit is dan ook één van de belangrijkste zaken om naar te kijken wanneer je aan EK Acties 2021 wil meedoen. Standaard stortingsbonussen bieden je normaliter bijna altijd 30 dagen de tijd aan om de bonus rond te spelen. Sommige bookmakers hebben natuurlijk wel andere richtlijnen, soms meer, en soms minder. Maar 1 maand is de periode die wij meestal verwachten van de meeste bookies.

Een ander ding waar je moet op letten bij de EK promoties zijn de totale rondspeel voorwaarden. Vanzelfsprekend, hoe lager hoe beter! De rondspeelvoorwaarden worden bepaald afhankelijk van de hoogte van je stortingsbedrag. De standaard bij de meeste goksites is dat je EK Bonus bedrag zowel als je storting vermenigvuldigd worden met een cijfer tussen de 2 & de 10. Uiteraard zijn er wedden sites die hogere of lagere voorwaarden hebben, dus als je de beste wilt kiezen kijk je best in ons Bookmaker Bonus overzicht.

Als laatste punt waar je moet op letten, bespreken we even de minimum quoteringen. Elke Bonus Euro 2021 aanbieding moet rondgespeeld worden op odds van ten minste een bepaalde hoogte. Ook hier weer geldt dezelfde regel. Hoe lager de quotes zijn, hoe beter de euro 2021 bonus! De grootste odds die we meestal terugvinden zijn dan maximaal 2.00, en de meer gunstige odds zijn ergens tussen den 1.50 en 1.70. Uiteraard hangt de uiteindelijke beoordeling van een EK bonus af van al deze punten. Hoogte van bedrag, minimum quoteringen, rondspeel voorwaarden en tijdslimiet.