Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.
unibet nieuws

Win tickets voor Nederland – Frankrijk bij Unibet

Heb jij wel oren naar een geheel verzorgde reis naar Duitsland om de kraker in Groep D tussen Nederland en Frankrijk live bij te wonen? Dan is het tijd om je sportkennis op de proef te stellen bij Unibet en de weddenschap met de hoogste odds te pakken. Komt jouw weddenschap uit? Dan scoor je punten voor het leaderboard en als je op 14 juni bovenaan staat, win jij deze droomreis naar het EK!

Hoogste odds challenge Unibet

©Unibet- screenshot van 10-06-2024

Hoe werkt de Hoogste Odds Challenge van Unibet?

Meld je eerst aan voor de uitdaging en daarvoor heb je natuurlijk een Unibet account nodig. Die maak je handig aan via de links op deze pagina. Zo pak je ook gelijk een mooie EK wedden bonus. Doe gelijk een storting en zet dan minimaal €5 in op een voetbalwedstrijd naar keuze. Het bijzondere aan deze promotie is dat jouw positie op de leaderboard wordt bepaald door de hoogste odds van jouw winnende weddenschappen. Hoe hoger de odds, hoe hoger jouw kans om bovenaan de leaderboard te eindigen! 

De speler met het meeste aantal punten op 14 juni gaat naar de wedstrijd Frankrijk – Nederland op het EK. Met deze Unibet promotie scoor je dus dubbel. Ten eerste win je groots als je bets uitkomen en daarnaast dus punten voor het scorebord om die Ek-reis te winnen.

Wat kun je winnen?

Je speelt natuurlijk maar voor één ding: een geheel verzorgde reis voor twee personen naar de wedstrijd Nederland – Frankrijk op 21 juni. In de prijs zitten tickets voor de wedstrijd, vervoer en accommodatie. De top 5 spelers met het hoogste aantal punten winnen deze EK-reis, maar er zit nog meer in de prijzenpot. De deelnemers die tussen de 6e en de 100e plaats eindigen, pakken mooie geldprijzen. Zo pakt de top 50 nog €25 cash en krijgen de spelers vanaf plek 51 tot en met 100 nog €10.  Daarnaast zijn er natuurlijk nog tal van andere bonussen bij Unibet te vinden. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Unibet 10 euro gratis promo? Neem zeker eens een kijkje bij deze bookmaker om te ontdekken wat er allemaal voor je klaar staat.

Prijzenpot Hoogste Odds Challenge Unibet

©Unibet- screenshot van 10-06-2024

Voorwaarden Hoogste Odds Challenge

Elke promotie bij de betting sites is onderworpen aan specifieke voorwaarden en dat is met de Hoogste Odds Challenge natuurlijk niet anders. We bespreken hier de belangrijkste voorwaarden zodat je direct weet waar je aan toe bent. Je moet je registreren om deel te nemen en alle weddenschappen moeten binnen de gespecificeerde promotieperiode worden geplaatst. Alleen inzetten van €5 of meer tellen mee voor deze competitie en je kunt inzetten op zowel live- als pre-match weddenschappen.

De totale waarde van de prijs bedraagt €2900 en de hoofdprijs bestaat uit een treinreis, 1 hotelovernachting en tickets voor Nederland – Frankrijk op 21 juni in Leipzig, voor 2 personen. Combo Boosts, Profit Boosts, Free Bets, cash-out bets, ongeldige bets tellen niet mee, maar alle kwalificerende bets (inclusief Bet Builder Bets) doen mee voor deze promo. Het klassement wordt dagelijks bijgewerkt en is te vinden op de Hoogste Score Challenge pagina zelf en de promotie loopt tot en met 13 juni.

Prima voorwaarden, de grote vraag is natuurlijk winnen jouw weddenschappen en hoeveel risico ga je nemen. Ben jij de meestervoorspeller en win jij die tickets? Meld je dan snel aan bij Unibet.

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com. Hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Wie wint Canada Grand Prix 2024
volgend artikel
Duitsland - Schotland openingswedstrijd EK 2024