Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.
Nieuws over Livescorebet

Duitsland – Schotland openingswedstrijd EK 2024

Het Europees Kampioenschap 2024 begint op vrijdag met gastland Duitsland dat het opneemt tegen Schotland. Er wordt veel verwacht van de nieuwe generatie spelers van Duitsland tien jaar na WK winst in Brazilië. Schotland, dat zijn plaats heeft verdiend door boven zichzelf uit te stijgen in hun kwalificatiegroep, vormt een aanzienlijke uitdaging en kunnen rekenen op duizenden meegereisde fans. Beide teams willen sterk beginnen in een groep met tegenstanders zoals Hongarije en Zwitserland.

Hoe hebben Duitsland en Schotland zich gekwalificeerd?

Duitsland kwalificeerde zich automatisch als gastland en speelde in plaats van kwalificatiewedstrijden een reeks oefenwedstrijden, met gemengde resultaten. De Duitsers wisten, zeker in het begin, niet te overtuigen. Dat zal wel anders zijn op het EKE in eigen land als er elke wedstrijd miljoenen mensen Die Mannschaft steunen. De echte test begint nu, aangezien ze mikken op hun eerste EK-titel sinds 1996​. Is dat realistisch of niet? De  EK bookmakers houden wel degelijk rekening met een zegetocht van de Duitsers. De ploeg van Julian Nagelsmann Staat momenteel derde bij de bookmaker om het EK te winnen. Je pakt voor winst van Duitsland nu 6.50.

Schotland verzekerde zich van een plaats door als tweede te eindigen in een groep die werd gedomineerd door Spanje. Indrukwekkend was dat ze het enige team waren dat Spanje wist te verslaan en ze bovendien al hun eerste vjif wedstrijden wonnen. Zo pakte de Tartan Army onder leiding van Steve Clarke zes punten meer dan nummer drie Noorwegen in dezelfde groep en wisten ze zich dus direct te plaatsen voor het EK in Duitsland.   

Livescore Bet outright wedden

©Livescore Bet – screenshot van 11.06.2024

Teamanalyse en verwachte opstellingen Duitsland – Schotland

Duitsland staat bekend om hun samenhangende teamspel. De Duitse selectie heeft een uitgebalanceerd team met professionele spelers uit alle topcompetities in Europa. Belangrijke spelers zijn onder andere Florian Wirtz, Jamal Musiala en Kai Havertz, allen in uitstekende vorm en klaar om hun talenten op het internationale podium te tonen​

Florian Wirtz is een speler aan Duitse zijde die je maar wat graag in de gaten houdt. De 21-jarige was cruciaal voor zijn club en droeg aanzienlijk bij aan hun historische seizoen. Zijn creativiteit en visie maken hem een belangrijke speler voor Duitsland​ en Bayer Leverkusen, hoewel er momenteel sterke geruchten de rondte gaan dat er een 100 miljoen euro naar Liverpool aan zit te komen.

Schotland: Met een gebalanceerd team dat niet alleen afhankelijk is van sterspelers, kan de dreiging van Schotland vanuit elke positie komen. Hun veerkracht en teamgeest maken hen tot gevaarlijke tegenstanders voor elk team. Toch zal hun selectie minder angs inboezemen dan hun tegenstanders op vrijdag

Scott McTominay is namens de Schotten dé uitblinker van de kwalificatiewedstrijden, McTominay staat bekend als verdedigende middenvelder, maar imponeerde met zeven doelpunten, waardoor hij de topscorer van Schotland werd in de kwalificaties. Zorgt de kwalificatie topscorer voor een stunt tegen het gastland op vrijdag?

Voorspelling EK 2024 Schotland Duitsland

© Livescorebet 11.06.2024 – odds kunnen veranderen

Verwachte opstellingen:

Duitsland (4-2-3-1): Neuer – Kimmich, Tah, Rüdiger, Mittelstädt – Andrich, Kroos – Musiala, Gündoğan (c), Wirtz – Havertz

Schotland (4-3-3-): Gunn – Hendry, Hanley, Tierney – Ralston, Gilmour, McGregor, Robertson (c) – McTominay, McGinn – Adams

Wedden op openingswedstrijd EK: Duitsland – Schotland

Hoewel Schotland vastbesloten is om indruk te maken in het toernooi, wordt Duitsland als favoriet beschouwd vanwege hun indrukwekkende selectie en natuurlijk het thuisvoordeel. We verwachten dat de Duitse ploeg, gesteund door miljoenen gepassioneerde thuisfans,met een knal aan het toernooi zal beginnen. Schotland zal met name de aanval en het middenveld van de Duitsers moeten afstoppen en zouden het wat ons betreft Duitsland nog wel eens lastig kunnen maken. Toch zal het niet lastig genoeg zijn aangezien we denken dat Die Mannschaft er met een 2-0 overwinning vandoor gaat. 

Bij de beste bookmakers Nederland zien we dat een 2-0 overwinning van Duitsland op Schotland je zes keer je inzet oplevert. Duitsland is bovendien topfavoriet met 1.25 voor de winst terwijl je voor een gelijkspel 5.40 en voor winst van de Schotten 9.50 krijgt. Hebben de bookies gelijk of denk jij dat er een stunt in zit? De hoge odds kunnen je een mooie winst opleveren. Wat je ook een mooie winst kan opleveren is een goede bonus. En ook daar hebben we voor gezorgd!

Livescorebet welkomstbonus EK 2024

©Livescore Bet – screenshot van 11.06.2024

Scoor je EK bonus bij Livescore Bet

Bij Livescore Bet staat er een karrevracht aan bonussen voor je klaar tijdens het EK voetbal in Duitsland. Niet alleen is er de Livescore Bet welkomstbonus waarmee je een €20 Free Bet krijgt en daarnaast nog eens 20 Free Spins pakt in het casino. 

Verder kun je nu al op de winnaar EK 2024 wedden met zogenaamde outright weddenschappen en ook dat doe je niet zonder een mooie bonus. Een outright Bet van €10 levert je bij Livescore Bet namelijk een €5 Free Combi Bet op.Daarnaast verwachten we regelmatig profit boosts, odds boost en nog veel meer stortingsbonussen. Livescore Bet lijkt dus klaar te zijn voor het EK, jij ook?

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com. Hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Win tickets voor Nederland - Frankrijk bij Unibet
volgend artikel
Helpt Nederland zichzelf en jou in het zadel?