Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.
weddenbonus nieuws

Helpt Nederland zichzelf en jou in het zadel?

Op zondagmiddag 16 juni om 15.00u stipt gaat het EK 2024 voor Nederland van start met het eerste groepsduel tegen Polen. Hierna volgen er duels tegen Frankrijk en Oostenrijk. Aangezien de beste 4 nummers van de 6 groepen doorgaat, kan Nederland zichzelf direct een goede dienst bewijzen door te winnen. Ook jij zou hierbij gebaat zijn door de verschillende acties die beschikbaar zijn voor wedden op Nederland Polen. Elk van de beschikbare promoties en een voorbeschouwing op het duel vind je in dit artikel.

Wedden Nederland Polen Circus: 100x inzet bij winst Nederland

De eerste promotie is er een van bookmaker Circus. Zij geven nieuwe klanten de gelegenheid om in te zetten op winst van Nederland tegen een quotering van maar liefst 100.00! Als nieuwe klant dien je een storting te maken van 10 euro of meer en hierbij aan te geven dat je gebruik wil maken van de Circus super odds actie. Vervolgens kun je in de super odds sectie 1 euro inzetten op de verhoogde quotering van 100.00. Bij winst krijg je 100 euro netto uitbetaald zonder rondspeel voorwaarden. Denk er enkel aan om niet vroegtijdig uit te cashen gedurende de wedstrijd, dat is namelijk niet toegestaan bij super odds. Ben je reeds klant bij Circus? Niet getreurd, ook voor bestaande klanten hebben ze verhoogde quoteringen. De zogenaamde hot odds, hierbij krijg je weliswaar niet 100x je inzet, maar toch een verhoging. Kortom, genoeg reden om bij Circus te spelen.

circus nederland polen

Gokken Nederland Polen Toto: 50x inzet bij winst NL of POL

Daar waar je bij Circus de kans hebt als nieuwe klant om 100x je inzet terug te verdienen bij winst van Nederland, is dit bij Toto ietwat lager, namelijk 50x. Het verschil wel is dat je bij Toto ook kunt kiezen voor winst van Polen tegen een 50.00 quotering. Iets dat we niet snel zien gebeuren, maar als je bijvoorbeeld hoopt op winst van Nederland, zou je kunnen overwegen om in te zetten op Polen en zo bij winst van Polen toch nog een positief gevoel te hebben. Net als bij Circus is de maximale inzet 1 euro. Belangrijk is dat je na je aanmelding eerst je EK welkomstbonus selecteert, erna 5 euro of meer stort en vervolgens je eerste weddenschap plaatst. Al klant bij Toto? Bekijk dan ‘Euro boosts & specials’ sectie voor verhoogde quoteringen voor bestaande klanten.

toto polen nederlands elftal

Betting Nederland Polen Unibet: 50x inzet bij winst NL

Unibet geeft nieuwe klanten, net als Toto, de gelegenheid om 50x je inzet te pakken. Dit wel enkel als je kiest voor winst van Nederland, niet bij winst van Polen. Meld je aan bij Unibet via onderstaande button, selecteer vervolgens de Nederland bonus en maak een storting. Vervolgens kun je inzetten op winst van Nederland op de 1×2 markt en zul je op je wedformulier zien dat je de boost kunt aanvinken waardoor 1 euro inzet tegen 50x wordt afgerekend. Unibet is een top bookmaker en bij de bij de meeste reeds bekend en dat komt doordat het met haar goede aanbod, prima quoteringen en vele features een compleet product biedt. Met als alternatief ook nog een 500% Unibet welkomstbonus en 1.000.000 euro aan prijzengeld is Unibet ook voor het EK de place to be.

unibet 1 miljoen ek 2024

Inzetten op Nederland Polen Jacks – 50x of 100x inzet bij winst NL

Daar waar de acties van Circus, Toto en Unibet al in een vroegtijdig stadium beschikbaar waren, moesten we enige tijd wachten op de promo van Jack’s. Dit was echter het wachten waard, want je kunt kiezen voor een odds boost van 50x of 100x je inzet bij winst van Nederland. Bij een storting van 20 tot 100 euro kun je 1 euro inzetten op een odd van 50.00 en als je 100 euro of meer stort kun je de 100.00 odd pakken. Je speelt simpelweg op winst van Nederland in reguliere speeltijd (1×2) markt en kunt dan de odds boost op je wedformulier selecteren. Zo kun je op de valreep met 4 euro inzet tot 300 euro pakken bij winst van Nederland als je van alle aanbiedingen gebruik maakt!

jacks nederland polen

Reguliere quoteringen Nederland Polen

Spelen met een odds boost welkomstbonus of een free bet promotie is natuurlijk een mooie start bij een bookmaker, maar het kan natuurlijk zo zijn dat jij ofwel al klant bent of bijvoorbeeld meer dan 1 euro wenst in te zetten. Ook wil je wellicht een andere markt spelen dan de 1×2 markt. Om je hiervoor een beter overzicht te geven tonen wij onderstaand, naast 1×2, ook de quoteringen voor handicap Nederland -1 en meer dan 2,5 goals. We vergelijken hierbij de quoteringen van 5 verschillende betting sites zodat jij kunt spelen met de best beschikbare odd.

Voorbeschouwing Polen Nederland Wedden

Zoals je ziet is Nederland met een odd van 1.60 ruim favoriet volgens de ek bookmakers. Dit zal deels komen door de overtuigende oefenzeges tegen Canada en IJsland in aanloop naar het EK. De afwezigheid van De Jong en Koopmeiners zijn dompers voor Nederland, maar anderzijds biedt dit ruimte aan onder andere de fitte Veerman voor een plekje in de basis. Hij speelt goed samen met ploeggenoot Schouten en met de toevoeging van Reijnders lijkt het middenveld gebalanceerd. Genoeg reden dus voor vertrouwen van Nederland, dit terwijl Polen behoorlijke kopzorgen kent.

Daar waar Polen doorgaans goede kwalificaties neerzet en op het eindtoernooi zelf enigszins teleurstelt, was ditmaal de kwalificatie al moeizaam. In een groep met Albanie, Tsjechie, Moldavie en Faeroer wist Polen ternauwernood een derde plaats veilig te stellen. In de play offs werd vervolgens Wales pas via penalties verslagen. In aanloop naar het EK werden nog 2 vriendschappelijke duels gespeeld. Zowel van Oekraine (3-1) als Turkije (2-1) werd gewonnen. Heel gemakkelijk ging dit echter niet en Polen zag ook nog eens topspits Lewandowski geblesseerd uitvallen. Hij is er tegen Nederland niet bij en hierdoor stijgen naar onze mening de kansen van Nederland enkel. Onze Nederland Polen Toto wordt een winst voor Nederland, volg jij ons?

Nederland Polen Bookmakers

Je kunt zoals bovenstaand aangegeven een registratie bij Circus en/of Toto en/of Unibet en/of Jack’s belonen met een mooie odds boost welkomstactie. Er zijn echter ook nog verschillende andere bookmakers die een bookmaker bonus hebben voor nieuwe klanten en eveneens een goed product aanbieden. Naast Circus, Toto, Unibet en Jacks zijn er nog een 3 tal andere bookmakers die we kunnen aanraden voor Nederland Polen betting. Onderstaand de opties en hun sterke punten:

BookmakerKenmerken
Livescore BetLivescore Bet is de bookmaker met een enorm uitgebreid wedden aanbod. Het mooie aan Livescore Bet is dat er ook voor veel duels een livestream is, daarmee wordt live wedden extra interessant. Zeker nu je welkom wordt geheten met een aantrekkelijke Livescore bonus.
Bet365Deze bookmaker is wereldwijd de meest bekende bookmaker en beschikt in Nederland ook over een groot marktaandeel. Het product is oerdegelijk net als de quoteringen. Dagelijks zijn er super boosts beschikbaar, naast de Bet365 welkomstbonus die een aanmelding extra interessant maken.
LeoVegasLeoVegas is de bookmaker die het meest recent een Nederlandse licentie kreeg uit onze lijst maar was internationaal al lang actief. Het blinkt uit in de gebruiksvriendelijkheid wat betreft mobiel wedden. Speel jij het liefst op je mobiel en pakt graag 50 euro bonus? Dan pak ik de Leovegas welkomstbonus en download hun app!

Hoe laat speelt Nederland tegen Polen vandaag?

Nog even ter verduidelijking als afsluiter. Nederland tegen Polen wordt op zondag 16 juni gespeeld om 15.00u. Dit is op vaderdag, gun jezelf of geliefde dus minimaal 2 uurtjes vrij deze middag om van een heerlijke pot voetbal te kunnen genieten. De duels van Nederland zijn traditiegetrouw te zien bij de NOS. Je kunt reeds eerder inschakelen voor een voorbeschouwing.

Welk stadion is Nederland Polen?

Nederland Polen wordt gespeeld in het Volksstadion in Hamburg. Ook speelt Nederland nog in de Red Bull Arena in Leipzig, dit op 21 juni tegen Frankrijk en hierna ook nog in het Olympiastadion in Berlijn op 25 juni tegen Oostenrijk. Of er hierna een ander stadion volgt en waar dit zal zijn, is afhankelijk van het resultaat van Nederland. De nummers 1 en 2 van elke groep en de beste 4 nummers 3 plaatsen zich voor de achtste finales.

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Duitsland - Schotland openingswedstrijd EK 2024
volgend artikel
Voorspelling: België - Slowakije EK 2024