Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.

Euro 2021 is opnieuw een ideaal moment om jouw favoriete EK pronostiek voorspellingen waar te maken. Als jij wedt op het EK 2021 en je wil graag tips of voorspellingen van professionals horen, dan hebben we jou gedekt. Wij mogen dan niet die voetbalfanaten zijn die elke wedstrijd trouw volgen en weten welke speler geblesseerd raakte in welke minuut. Van voetbal wedden op EK hebben we toevallig wel wat kaas gegeten, en meer dan alleen Hollandse Gouda. Vertrouw op ons om de beste EK 2021 voorspellingen te weten te komen.

Opgelet: De bookmakers vermeld in onderstaand artikel zijn inmiddels niet allemaal meer beschikbaar in Nederland en Belgie. Wed legaal en kies voor een legale bookmaker.

Onze voorspellingen voor het EK vind je hier

Wedtips UEFA Euro 2020

Kaarten zijn een perfecte optie om op te wedden tijdens het Euro 2021-toernooi. Het aantal gele kaarten en rode kaarten voorspellen op het EK zijn namelijk niet te moeilijk om op te wedden. Er kunnen namelijk niet meer dan een aantal kaarten vallen per ploeg en per wedstrijd, zo simpel is het. Het maximum aantal kaarten die ooit tijdens een voetbalwedstrijd is gevallen, staat momenteel op 16 gele kaarten en 4 rode kaarten tijdens 1 en dezelfde match, namelijk Portugal – Nederland in 2006. Deze beruchte wedstrijd staat inmiddels bekend als ’the battle of Nuremberg’, of zelfs ‘het bloedbad van Nuremberg’.

Als je live meekijkt naar de wedstrijden tijdens je EK poule, wordt de kans dat je juist wedt op gele en rode kaarten almaar groter. Je kan ook wedden in welke minuut van de Euro-wedstrijd een kaart zal vallen, en voor wie. Het record van snelst gevallen gele kaart staat momenteel op 3 seconden. Dat is overigens meermaals gebeurd, zelfs in onze eigen Eredivisie tijdens de wedstrijd Feyenoord tegen Dordrecht in 1992. Wedden op gele en rode kaarten tijdens jouw EK poule is dus een sterk idee, en je maakt bovendien kans op een stevige winst.

EK 2020 pronostiek
© EK 2020 poule

Via Napoleon Games kan je meedoen aan een leuke EK poll!

Klik op deze link, en ga rechtstreeks naar Napoleon Games.

Doe mee aan de EK poll bij Napoleon Games

Wedden op Euro 2020: opties en mogelijkheden

Nog een interessante EK 2021 wedtip voor jullie EK poule, is het totaal aantal doelpunten dat door een ploeg wordt gescoord. Als je een favoriete ploeg hebt en je een beetje kan inschatten hoe deze zal spelen tijdens het Europees Kampioenschap, is het al iets makkelijker om correct te voorspellen wie zal scoren en hoe vaak. Volg je dit nauwgezet op en blijf je consistent, dan wordt jouw EK 2021 ’total goals’-voorspelling misschien wel de juiste.

Blessures, kaarten, wissels, assists en doelpunten. Het zijn allemaal zaken waar op gewed kan worden. De ene kan al makkelijker voorspeld worden dan de ander. Afhankelijk van jouw voetbalkennis zal je eerder succes boeken op de ene categorie, terwijl je vriend misschien eerder afweet van de andere. Een ideale algehele strategie om te wedden op het EK 2021 is er niet. Alles hangt niet alleen af van wat er op het veld gebeuren zal. Ook je voeling met het spel, de ploeg en spelers en een dosis geluk bepalen mee of jouw weddenschap zal winnen.

Wedden op topschutter Euro 2020: wie scoort het meest?

Heb jij een idee wie de meeste doelpunten zal scoren tijdens de gehele Europese Kampioenschap 2021? Er zijn verschillende opties, en je hebt vast wel je favoriet. Als je wil weten waar wij onze cash op inzetten voor topscoorder UEFA Euro 2021, moet je richting Frankrijk kijken. Tijdens het vorige EK in 2016 scoorde hij alvast zes doelpunten en werd hij toen al topschutter van het toernooi. Daarmee scoorde hij destijds dubbel zoveel als de tweede schutter, Cristiano Ronaldo. Ook tijdens de wereldbeker 2018 behaalde hij de Zilveren Schoen als tweede topschutter, en werd hij man van de match in de finale.

We hebben het natuurlijk over Antoine Griezmann. Tegenwoordig aanvaller bij Barcelona, maar nu speelt hij mee voor zijn geboorteland. Hij won al talloze titels in zijn carrière, waaronder beste La Liga-speler van 2016 en Beste Mannelijke Speler FIFA 2016. Griezmann is voor ons de grizzly onder de beren, de Coke onder de suikerdrankjes, de neef tussen een bende nichten. Deze gouden tip op het EK voorspellen is bijna gegarandeerde winst.

Rest ons nog de vraag waar je de beste odds kan vinden om op de ‘beste schutter’-markt te kunnen inzetten. We gaan natuurlijk niet al het harde werk voor jou doen, dat mag je zelf uitzoeken. We kunnen je wel de pagina van beste bookmakers meegeven, zodat je zoektocht alweer een stuk wordt vergemakkelijkt.

Waar inzetten op jouw EK 2020 voorspellingen?

Een interessante aanbieder voor Euro 2021 weddenschappen is b-Bets. Niet alleen bieden ze degelijke odds voor jouw EK pronostiek aan. Zij zorgen tevens voor een niet te versmaden EK 2021 Bonus, dus bezoek zeker de website om te bekijken of jij er je ideale Euro 2021 weddenschap ziet tussen staan. Mocht je overigens nog geen lid zijn van deze bookmakers pagina, kan je ook een kijkje nemen naar b-Bets. Daar doen we in detail uit de doeken welke welkomstbonus je kan genieten als nieuwe klant bij b-Bets.