Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.

Wat kan wel en niet tijdens een wedstrijd? Dat bepaalt de scheidsrechter. Als een speler een overtreding begaat op het veld, zonder daarbij de gevolgen of het gevaar voor de tegenstander in acht te nemen, kan hij worden gewaarschuwd. De scheidsrechter kan dit doen aan de hand van een gele kaart. Twee zulke waarschuwingen wordt vervolgens rood.

Gele & Rode kaarten op het EK

EK wedden op gele en rode kaarten

Vele mensen vragen zich af wat de beste markten zijn voor EK voetbal wedden. Het voorspellen van de hoeveelheid gele en rode kaarten is een prima idee. Wij voorzien je aldus met plezier van een aantal inzichten hieromtrent. Maar laten we eerst eens een kijkje nemen naar het aantal kaarten dat er viel tijdens de afgelopen Europese Kampioenschappen. Dat zou je alvast een prima indicatie moeten geven op wat er zoal kan gebeuren met kaarten tijdens het Europees 2021 Kampioenschap.

Hoeveel kaarten vallen er gedurende EURO 2021?

 

EK 2020 cards


© Aantal kaarten EK

 

In bovenstaand overzicht zie je de hoeveelheid rode en gele kaarten gedurende de laatste 5 EK Euro Kampioenschappen edities. Zoals we uit deze tabel kunnen afleiden, raden we qua aantal rode kaarten aan om een hoeveelheid tussen de 3 en 10 kaarten te kiezen. Wat betreft de gele kaarten lijkt ons een keuze tussen de 120 en 150 prima. Dit jaar wordt er gewerkt met een video scheidsrechter en hierdoor valt het aantal wellicht wat hoger uit dan voorheen. Zodoende kiezen wij voor voorgenoemde hoeveelheden.

Resultaten voorspellen op het EK

Een EK Poule Voorspellen is natuurlijk leuk, maar het inzetten van geld op de wedstrijden is natuurlijk nog leuker. We hebben voor jou daarom een pagina voorzien waar je de beste bookmakers EK 2021 kan terugvinden. Verder willen we je graag nog even meegeven dat er nog tal van opties zijn om op te wedden tijdens het EK voetbal. Zo kan je nog wedden op penalties tijdens het kampioenschap, of op winners en verliezers van de wedstrijd uiteraard. Of het kan nog specifieker: tijdens welke minuut wordt er gescoord en door wie? Zowat alles wat er kan gebeuren tijdens een wedstrijd, kan ook op gewed worden.

 

EK 2020 pronostiek


© EK 2020 pronostiek