Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.

Wedden op mobiele apparaten wordt steeds populairder. Of je bent gewoon op weg naar het werk of met je vrienden in de kroeg. Met de verschillende sportweddenschappen apps is de toegankelijkheid groot en bent u gegarandeerd dat u geen inzetten meer mist. Maar bij welke bookmaker moet u uw inzet plaatsen en waar is er momenteel sprake van de beste bonus aanbieding?

Met onze gloednieuwe Bonus app die beschikbaar is voor iOS en Android heb je de belangrijkste informatie over sportweddenschappen bonussen altijd bij de hand. Onze app biedt u een Bookmaker Bonus overzicht van meer dan 50 verschillende bookmakers. Hieronder natuurlijk de industrie giganten als 888Sport, Betfair en Bwin maar ook minder bekende bookmakers als Betfinal, Mr. Green of 18Bet om maar een paar bookmakers op te noemen.

Apple App Store Button
Android App Store Button

Alle aanbiedingen die je kunt vinden in onze Bonus app worden regelmatig beoordeeld door onze redactie en up-to-date gehouden en waar nodig bijgesteld. Bovendien vindt u exclusieve bonus aanbiedingen die wij in samenwerking met de aanbieders van weddenschappen beschikbaar stellen, zoals bijvoorbeeld de 18Bet Bonus of de Betfinal Bonus. Ook in het repertoire hebben we sportweddenschappen bonussen voor een gratis weddenschap krediet. Wij zijn voortdurend op zoek naar nieuwe en interessante weddenschap bonus aanbiedingen – voor zowel nieuwe als bestaande klanten. U hoeft simpelweg onze app te downloaden en controleer de huidige Wedden Bonus aanbiedingen.

Weddenbonus App Features:

 • Weddenbonus overzicht van meer dan 50 verschillende Online wedaanbieders.
 • Bonus details met de belangrijkste informatie, voor- en nadelen en ook treffende voorbeelden.
 • Exclusieve bonussen voor onze weddenbonus.com lezers en app-gebruikers die worden aangeboden door geselecteerde bookmakers. Deze aanbiedingen omvatten hogere bonussen en/of lichtere voorwaarden.
 • Verzamel de bonus die het beste bij je past met onze Weddenbonus configurator.
 • Kies uit stortingsbonus, gratis weddenschap, cashback bonus, referral bonus (Verwijs-een-vriend bonus) of Mobiele Bonus.
 • Bereken uw inzetvereisten voor geselecteerde bonusaanbiedingen met onze bonus calculator.
 • Actuele Bonus Codes & voucher codes.
 • Door de landenfilter hoef je je geen zorgen meer maken over de bonus aanbiedingen die niet beschikbaar zijn in uw land. Daar vindt u alleen de bonussen die u ook kunt claimen.
 • Directe berichtgeving is hier! Wij houden je op de hoogte van nieuwe promoties.
Weddenbonus App Screenshots iOS Android


Weddenbonus App Screenshots iOS en Android

Weddenbonus app – kostenloos & veilig

Natuurlijk respecteren we uw privacy. We verzamelen of delen geen persoonlijke gegevens. Bovendien is en blijft onze Bonus app gratis. Begin nu en krijg de beste wedden bonus info die aangeboden worden van meer dan 30 verschillende online bookmakers – uiteraard geheel gratis.

Een korte selectie van de bookmakers, die u kunt vinden bij ons:

 • Tipico
 • Kroon Casino
 • Bwin
 • Circus
 • Betway
 • Interwetten
 • BetFIRST
 • Unibet
 • Mobilbet
 • Bingoal

Hoe installeer ik de Weddenbonus op Android?

STAP 1: INSTALLATIE TOELATEN
Ga naar „Instellingen“ in uw Smartphone en tik op „Sicherheit“. Scroll naar beneden en vink „onbekende bronnen“ aan. Bevestig met OK te klikken.

STAP 2: KLIK DEZE LINK EN DOWNLOAD DE APP VOOR ANDROID
Wanneer u de app installeert moet u de volgende instellingen toelaten: “Volledige Internettoegang” en “netwerk status”.

STAP 3: APP INSTALLEREN
De navigatiebar op uw smartphone naar beneden slepen en tik op de WettBonus_v1_1_1.apk. Gedaan.

FAQ

Voor welke landen / markten is de app beschikbaar?

Onze Bonus app is beschikbaar in zeven talen – Nederlands, Duits, Italiaans, Frans, Turks, Deens en Grieks. De verschillende bonus aanbiedingen zijn onderverdeeld in totaal 12 landen. Voor uw land worden alle beschikbare bonussen getoond.

Welke bonusaanbiedingen kunt u vinden op onze Bonus app?

Een groot deel van de weddenschappen bonusaanbiedingen heeft betrekking op de verschillende welkomstbonussen van bookmakers – of eerste stortings bonus, cashback bonus of gratis weddenschap. Alle aanbiedingen zijn door ons getest en hebben een objectieve evaluatie. Controleer bijvoorbeeld de Netbet Bonus, de Interwetten Bonus of de 888sport Bonus. Daarnaast vindt u ook uitgebreide informatie over een aantal van de Verwijs-een-vriend-en Mobiele Bonus aanbiedingen.

Hoeveel verschillende bookmakers worden getest?

In ons bonusoverzicht bieden we u nu meer dan 50 verschillende online boekmakers. Sommige bookmakers vind je ook twee of meer keren, zoals Betclic (Bonus, Mobiele bonus & amp; Verwijs-een-vriend bonus).

Waarom is de app niet beschikbaar in de Google Play Store?

De voorwaarden van de Google Play winkels verbieden apps in verband met sportweddenschappen in de Play Store te publiceren. Uiteraard houden we ons aan deze richtlijnen, maar we onthouden u niet van onze App voor Android-gebruikers. Hier vind je alle nodige informatie voor de directe download van het APK-bestand. We werken aan de hoge veiligheidsnormen en garanderen u een veilige download.

Apple App Store Button
Android App Store Button

Contacteer ons

Als u vragen heeft over onze Bonus app of suggesties voor verbeteringen, dan kunt u ons contacteren via ons contactformulier. Wij zullen het bericht dan zo spoedig mogelijk beantwoorden.