Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.

De Livescore Bet Bet Builder is een geweldige functie die je de mogelijkheid biedt om meerdere bets te combineren in één enkele weddenschap. In plaats van afzonderlijke weddenschappen te plaatsen, kun je jouw eigen unieke weddenschap samenstellen en profiteer je van verbeterde odds. Behalve de gecombineerde quoteringen, lopen de odds namelijk ook extra op naarmate je meer combineert. Hoe meer weddenschappen je samenvoegt, hoe oger je odds oplopen. 

De voordelen van de Livescore Bet Builder

Met de Livescore Bet Bet Builder kun je je creativiteit de vrije loop laten. Je kunt verschillende wedopties combineren, zoals doelpuntenmakers, correcte scores, winnaars en nog veel meer. Hierdoor kun je weddenschappen maken die perfect aansluiten bij je voorspellingen en verwachtingen. Daarnaast zijn er nog

Verhoogde odds

Een van de meest opwindende aspecten van de Livescore Bet Bet Builder is de mogelijkheid om je odds te verhogen. Door meerdere selecties te combineren, lopen je odds op en heb je de kans om je potentiële winst flink op te krikken. Zo haal je weer waarde uit je weddenschappen terwijl je hetzelfde bedrag blijft inzetten.

Flexibiliteit en Gemak

Met de Livescore Bet Bet Builder hoef je niet langer manueel meerdere weddenschappen bij te houden. Al je selecties worden op één wedformulier weergegeven, waardoor je gemakkelijk het overzicht behoudt. Bovendien weigert het systeem automatisch weddenschappen die niet zijn toegestaan of  Het is een tijdbesparende en gebruiksvriendelijke functie die je wedervaring naar een hoger niveau tilt.

Minimaal 2 selecties

Waar andere beste bookmakers Nederland vaak eisen dat je minimaal 3 selecties maakt bij hun Bet Builder, activeer je deze bij Livescore Bet al met 2 selecties. Bij het combineren van twee weddenschappen zorg je dus al dat je odds oplopen. Je kunt tot zes weddenschappen combineren. 

Voorbeeld van Bet Builder bij Livescore Bet

De Sporten en Beschikbare Weddenschappen bij de Livescore Bet Bet Builder

De Livescore Bet Bet Builder biedt een breed scala aan sporten waarop je je aangepaste weddenschappen kunt plaatsen. Of je nu een voetbalfan, tennisliefhebber of basketbalkenner bent, er is voor elk wat wils. Enkele van de populaire sporten waarop je de Bet Builder kunt gebruiken, zijn onder andere:

Voetbal: Van de spannende Europese competities tot internationale toernooien, voetbal is een favoriete keuze voor veel gokkers. Met de Livescore Bet Bet Builder kun je weddenschappen plaatsen op zaken als doelpuntenmakers, correcte scores, winnaars en nog veel meer.

Tennis: Volg je graag de Grand Slam-toernooien of de ATP- en WTA-wedstrijden? Met de Bet Builder kun je je eigen weddenschappen samenstellen voor tenniswedstrijden. Denk aan weddenschappen op het aantal sets, het aantal aces, de winnaar van de wedstrijd en andere interessante opties.

Basketbal: Voor fans van het snelste balspel ter wereld biedt de Bet Builder ook mogelijkheden in het basketbal. Combineer weddenschappen als totaal aantal punten, winnaar van het kwart, spelersprestaties en nog veel meer.

Naast deze sporten zijn er regelmatig mogelijkheden voor andere populaire sporten, zoals rugby, hockey, American Football en nog veel meer. Het is raadzaam om de Livescore Bet pagina regelmatig te raadplegen om op de hoogte te blijven van de beschikbare sporten en wedstrijden en natuurlijk te kijken of er nog een mooie bookmaker bonus is te vinden. Toch kunnen we wel stellen dat de meeste bet builder weddenschappen voorkomen bij voetbal, gevolgd door tennis en basketbal.

Type weddenschappen beschikbaar bij de Livescore Bet Bet Builder

De Livescore Bet Bet Builder biedt een scala aan verschillende weddenschappen om uit te kiezen. Enkele van de meest populaire opties zijn:

  • Correcte Score: Voorspel de exacte einduitslag van een wedstrijd. Dit is een uitdagende, maar potentieel lucratieve weddenschap.
  • Doelpuntenmakers: Selecteer spelers die je verwacht doelpunten te zien maken tijdens de wedstrijd. Je kunt wedden op individuele spelers of meerdere spelers.
  • Handicap: Pas een handicap toe op het team waarvan je denkt dat ze een voorsprong of achterstand hebben. Dit biedt extra kansen en spanning tijdens de wedstrijd. 
  • Winnaar: Voorspel welk team of individu de wedstrijd of het evenement zal winnen.
  • Winstmarge: Met hoeveel doelpunten wint een team?
  • Team winst na een achterstand: Welk team wint vanuit een achterstand de wedsstrijd?
Livescore Bet aanmeld promotie

Belangrijke voorwaarden voor deze Promotie

Bij het gebruik van de Livescore Bet Bet Builder is het belangrijk om rekening te houden met enkele belangrijke voorwaarden en soms (kleine) beperkingen. Hier zijn een paar belangrijke punten om op te letten: Niets over je zorgen over te maken, deze komen overeen met de voorwaarden die je ook ziet bij andere betting sites.

Minimuminzet: Er kan een minimuminzetvereiste zijn om in aanmerking te komen voor de Bet Builder-functie. Zorg ervoor dat je aan deze vereiste voldoet voordat je je weddenschappen plaatst.

Geselecteerde Markten: Niet alle markten en wedopties zijn beschikbaar voor de Bet Builder. Controleer de specifieke sportevenementen en wedstrijden om te zien welke opties beschikbaar zijn. Als de Livescore Bet beschikbaar is zie je op de wedstrijdpagina een knop met een Bet Builder logo.

Algemene Voorwaarden: Zoals bij elke promotie zijn er algemene voorwaarden van toepassing. Lees deze zorgvuldig door om volledig op de hoogte te zijn van de regels en beperkingen met betrekking tot de Bet Builder.

Livescore Bet welkomtsbonus

Gebruik een bonus bij je eerste bet builder weddenschap

De Livescore Bet Bet Builder is een prachtige manier om je weddenschappen te combineren, maar deze bookmaker heeft nog iets moois voor je in petto. Dat is namelijk de Livescore Bet welkomstbonus.  Als je je nu nog snel aanmeldt, kun je profiteren van de Livescore Bet bonus van maar liefst €100. Deze bonus stelt je in staat om met een vliegende start te beginnen met de Livescore Bet Bet Builder of een andere weddenschap naar keuze. Er zijn genoeg interessante wedmogelijkheden te vinden en met deze geweldige bonus kun je dus naar hartelust gratis wedden.