Wedden op Formule 1 Overzicht

Formule 1 of Formula One World Championship is een van de bekendste sporten wereldwijd en is de hoogste klasse van de autosport. Wedden op Formule 1 kent de laatste jaren een sterke opmars in Nederland en België. Stoffel Vandoorne en vooral Max Verstappen zorgen hiervoor. Veel mensen zoeken altijd naar de beste Formule 1 promoties of beste odds om op je favoriete F1 piloot te wedden. We helpen je hierbij en zullen de beste bookmakers voor Nederlanders om Formule 1 weddenschappen te plaatsen hieronder bespreken. Daarna geven we je ook tips hoe je meer uit de bets kan halen en hoe je je winst kan vergroten.

 

Actuele Formule 1 Wedden Promoties

  • Momenteel zijn er geen specifieke Formule 1 acties.

 

Verlopen Formule 1 Wedden Promoties

 

Beste Formule 1 Bookmakers & Bonussen

 

Bet777 Nederland1. Bet777 – 9,6/10 Score

Onze nummer 1 in onze Formule 1 bookmaker lijst is Bet777. Deze bookmaker is toegankelijk voor Belgische en Nederlandse wedders. Bet777 is een van de beste bookmakers en heeft een gigantisch Wedden aanbod om te gokken op Formule 1. Wat wij belangrijk vinden is dat je zonder problemen kan storten via iDeal of Bancontact en dat de volledige site in het Nederlands is. Ook de klantendienst kan je bereiken in Nederlands en dit via mail, telefoon of chat. Wil je mobiel wedden? Dat kan zonder problemen en je kan zelf de Bet777 app downloaden. Het allerbeste aan Bet777 is de fantastische quoteringen voor je formule 1 wedden! Je kan hier aan zeer gunstige odds wedden. Bet777 is dus een prima F1 bookmaker.

– Nederlandstalig – iDeal – Groot Wedaanbod – Prima Quoteringen – Geen Limieten – Veel Promoties – App  


 

BetFIRST Wedden Logo2. BetFIRST – 9,2/10 Score

De andere top bookmaker F1 die onze shortlist haalt, is BetFirst. Ook hier kunnen wedders zich makkelijk registreren. Bij Betfirst heb je niet alleen een goed aanbod van Formule 1 weddenschappen, er zijn ook heel veel livestreams te volgen. Live F1 weddenschappen plaatsen kan en dit aan uitstekende odds. De website is ook in het Nederlands en storten kan via Bancontact. Zo is BetFIRST een van de beste Formule1 bookmakers beschikbaar op de wedmarkt. Kijk dus zelf ook eens naar deze sterke Formule 1 bookmaker.

– Nederlandstalig – Groot Wedaanbod – Prima Quoteringen – Geen Limieten – Veel Promoties – App 


 

SvenBet Logo Klein3. Svenbet – 9,2/10 Score

Bij Svenbet kan je ook inzetten op Formule 1. Wedden op F1 kan tegen redelijk mooie quoteringen, met een hele hoop selecties.  Nederlanders die liever niet via Formule 1 Toto wedden kunnen hier genieten van een fantastische stortingsbonus van 100% tot € 100. Het wedaanbod is ook heel breed, wat je gokken op F1 nog meer aantrekkelijk maakt. De website is beschikbaar via de mobiele versie of de app. Let wel op dat er geen Nederlandstalige versie van de website bestaat. Kijk dus eens langs bij deze geweldige Bookmakers Formule 1, en ga wedden op Formula 1.

– Engelstalig – iDeal – Groot Wedaanbod – Prima Quoteringen – Geen Limieten – Veel Promoties – App – Top Bonus –


 

Circus Wedden Logo4. Circus – 8.6/10 Score

De volgende Formula 1 Bookmaker is de Belgisch gerichte site Circus. Hier kan je ook weer gokken op Formula 1 tegen betere quoteringen dan de meeste andere Goksites F1. Het wedaanbod over het algemeen is heel hoog bij Circus, en wat nog leuker is zijn de wekelijkse promoties bij allerlei grote evenementen. De welkomstbonus is ook schitterend, met € 250 aan free bets die je zomaar kan pakken om dan bijvoorbeeld kan inzetten op F1. Ga eens langs bij deze bookmaker Formula 1 en maak vandaag nog een account.

– Nederlandstalig – iDeal – Groot Wedaanbod – Prima Quoteringen – Geen Limieten – Veel Promoties – App – Top Bonus –


 

Mr Green Nederland5. Mr Green – Accepteert geen NL meer

De bookmaker die ons lijstje afsluit is Mr Green. Deze bookmaker is al enkele jaren sterk aan het groeien en dit komt door een paar sterk punten zoals het wedden aanbod, de geweldige welkomst bonus en de verhoogde odds op Formule 1. Heel vaak geven ze een odd van 50.00 voor een overwinning van Max Verstappen. Dit is zeker een gokje waard, want Max zal zeker nog een paar Grand Prix winnen. Zodra je een eerste storting en een bet hebt geplaatst van €20 met een min odd van 1.80, dan ontvang je 2 Free Bets van elk 25 euro. Dit ongeacht het resultaat van je eerste bet. Deze bets dien je dan binnen de week gebruiken op enkelvoudige weddenschappen van min 1.80. Een super actie van een super bookmaker!

– Engelstalig – iDeal – Groot Wedaanbod – Hoge Quoteringen – Geen Limieten – Veel Promoties – App – Top Bonus –


 

Toelichting & Tips Formule 1 Weddenschappen

Bij veel bookmakers kan je natuurlijk wedden op wie het kampioenschap zal winnen. Wie wint de Formula 1 Drivers Championship is een populaire bet. De tweede bet waar er heel veel mensen hen geld op plaatsen is wie wint de constructeurs titel? Maar dan moet je wel wachten tot het einde van het race seizoen om je geld te zien. Daarom kan je ook op elke race apart wedden en dan vooral op wie wint de volgende F1 Gran Prix. Andere bets verdienen ook onze aandacht omdat je de winstkansen vergroot en die zijn dan ‘Wie eindigt er in de top 6 of zelfs top 10. De noteringen zijn minder, maar je kan wel gemakkelijker een winnende bet hebben. We wensen je veel plezier en succes met de Formule 1 bets.