Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.
jackscasino nieuws

F1 en MotoGP gaan van start: élke raceweek kans op €500 extra met Jacks

De Formule 1 en MotoGP beginnen deze maand: Max Verstappen en Nyck de Vries mogen dit weekend al aan de bak, voor de motoren begint het feest tijdens het weekend van 26 maart in Portugal. Begin zelf optimaal aan het raceseizoen door te profiteren van de Jacks Odd Boost.

Dit is een Jacks promotie voor Moto GP en Formule 1 wedden voor het hele seizoen.. Je maakt bij een storting van €20 of meer kans op tot wel €500 extra winst door 2 profit boosts van 25%. Er zijn veel aanbiedingen in de wereld van de Nederlandse bookmakers, maar niet veel zijn het hele jaar geldig.

Profit boosts voor F1/MotoGP bij Jacks
© Jack’s

Belangrijkste voorwaarden

We zetten de belangrijkste voorwaarden nog even voor je op een rij, zodat je daadwerkelijk kans maakt op extra bonussen:

  • Je bent 24 jaar of ouder;
  • Je kunt de actie claimen vanaf donderdag in elke raceweek;
  • Je stort minimaal €20;
  • Profit Boosts claim je handmatig via ‘Mijn kassa’
  • 1 Profit Boost is voor de kwalificatie, de andere voor de race
  • Minimale quotering van je bet is 1.4
  • Maximale inzet van €50

Opmerking: Deze aanbieding is geldig voor nieuwe en bestaande klanten. De Jacks welkomstbonus is alleen geldig voor nieuwe gebruikers.

Verstappen & De Vries vol vertrouwen aan de start in Bahrein

Max Verstappen en Nyck de Vries beginnen hun seizoen in Bahrein. Verstappen kwam de testdagen in februari goed door en de wereldkampioen kijkt met vertrouwen uit naar het komende raceseizoen. Ook zijn concurrenten zien in dat ze een achterstand hebben goed te maken op de wagen van Red Bull Racing. Lewis Hamilton (Mercedes) en Charles Leclerc gaven aan dat ze ‘nog veel werk moeten verzetten’ om kans te maken op de eindzege. Tip van ons: gebruik voor de hoogste winkans bij Jacks ervaringen die je de afgelopen seizoen hebt opgedaan en profiteer van de voorkennis die je hebt door het nieuws te volgen.

Voor De Vries wordt het spannend; hij begint aan zijn eerste seizoen als F1-coureur met een vaste plek in de koningsklasse. Bij hem is de kans dus groot dat je een quote van minimaal 1.4 vindt om je Jacks Odd Boost bij te verzilveren. Vorig jaar debuteerde hij al als vervanger van de toen zieke Alexander Albon in Monza. Toen reed hij uitstekend en eindigde de Nederlander als negende.

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com. Hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
100x je inzet bij wedden op Ajax en PSV in de Europa League
volgend artikel
Liverpool vs ManUnited - Circus met de beste odds