Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.
circus nieuws header

Liverpool vs ManUnited – Circus met de beste odds

De klassieker tussen rivalen Liverpool en Manchester United staat zondag op het programma. Dat wordt op de bank ploffen en genieten van de strijd tussen deze twee giganten. Het wordt nog beter met het alternatief voor de reguliere circus nl bonus. Als nieuwe speler krijg je de kans om te spelen met super odds tot 50.00.

Circus, een van de grootste betting sites, heeft een paar aanlokkelijke quotes voor je op een rij gezet met een quotering van 50.00. Als je bijvoorbeeld denkt dat Manchester United en Liverpool scoren, dan kun je van €1 maar liefst €50 maken. Niet onbelangrijk: het wordt direct in echt geld uitbetaald en je kunt het meteen opnemen. We zetten de belangrijkste voorwaarden nog even op een rij:

  • Het is een welkomstbonus, alleen voor nieuwe spelers en niet te combineren met andere acties
  • Je kunt een Super Odd gebruiken na een eerste storting van €10
  • De maximale inzet staat bij de bet en is meestal €1
  • Je kan de weddenbonus op elk moment gebruiken
  • De cash out-optie is niet beschikbaar bij een Super Odd
Liverpool-ManUnited: Beide teams scoren odds 50.0
© Circus

Liverpool met Gakpo en Van Dijk de underdog tegen Manchester United van Ten Hag

De afgelopen jaren was Liverpool altijd de duidelijke favoriet in de grootste klassieker de het Engelse voetbal kent. De ploeg onder leiding van Jürgen Klopp deed altijd mee om de titel en United moest alle zeilen bijzetten om een Champions League-ticket te bemachtigen.

Nu zullen de betting sites de quoteringen niet meer in het voordeel van Liverpool inschatten. Op dit moment staat het zesde in de Premier League en ligt het zo goed als zeker uit de Champions League. Real Madrid was met 5-2 te sterk op Anfield Road. Kan nieuweling Cody Gakpo de thuisfans laten juichen met een beslissende treffer tegen de ploeg van Ten Hag? Anders is het vast Mo Salah die het doet en dat zou mooi zijn voor de Circus 50x boost.

Bij Manchester United is de stemming opperbest. Het won de League Cup door in de finale Newcastle United te verslaan en knikkerde FC Barcelona uit de Europa League. Na jaren van onrust en wisselingen binnen de technische staf, lijkt de rust teruggekeerd onder Erik ten Hag. Door de experts wordt de ploeg zelfs gezien als outsider voor de landstitel.

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
F1 en MotoGP gaan van start: élke raceweek kans op €500 extra met Jacks
volgend artikel
100x inzet als Max Verstappen de GP van Bahrein wint!