Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.
BetCity Nieuws

100x je inzet bij wedden op Ajax en PSV in de Europa League

Zowel Ajax als PSV komen donderdag in actie in de Europa League. Wedden op Union Berlin – Ajax doe je nu bij Betcity met 100x je inzet en dat geldt ook voor wedden op PSV – Sevilla!

Betcity odds boost 100x bij Ajax en PSV Europa League
© Betcity – screenshot van 22-02-2023

Win 100x je inleg bij wedden op Union Berlin – Ajax

Na een moeizaam gelijkspel in Amsterdam, reist de ploeg van Johnny Heitinga af naar Berlijn met als doel de kwartfinale van de Europa League te bereiken. Ajax kwam thuis niet verder dan een 0-0 gelijkspel en had de grootste moeite met Union Berlin. Ajax loste zelfs geen schot op goal tegen Duitsers. Daarbij mochten ze nog blij zijn dat het bij een gelijkspel bleef aangezien Union een paar gevaarlijke kansen kreeg. De Amsterdammers hadden meer balbezit, maar lukten het dus niet om echt gevaarlijk te worden voor het doel van de nummer twee van de Bundesliga.

Toch zal Ajax aankomende wedstrijd kansen moeten zien te creëren aangezien ze moeten scoren voor een plek in de kwartfinale. Tegelijkertijd wordt er een heksenketel verwacht in Berlijn en kan de Duitse ploeg voor het eerst in haar clubhistorie de kwartfinale van een groot Europees toernooi bereiken. Denk jij echter dat Ajax er met de overwinning vandoor gaat? Dan pak je daar nu een mooie odd van 100 voor bij Betcity. Dat doe je met de Betcity bonus voor nieuwe spelers. Waar een overwinning van Ajax op donderdag met de reguliere odds op 3.40 staat, kun je nu dus € 100 winnen als Ajax met een zege uit Duitsland vertrekt!

Betcity odds boost
© Betcity – screenshot van 22-02-2023

Wedden op PSV – Sevilla met een odd van 100!

Ook bij die andere andere club die nog in Europa uitkomt pak je 100x je inzet. Winst van PSV staat namelijk ook op 100 met de Betcity odds boost. Nu lijkt een overwinning van PSV best een lastig verhaal te worden. Vorige week werd in het Sevilla namelijk 3-0 voor de Sevillistas. PSV kwam er amper aan te pas en lijkt dichtbij uitschakeling te zijn. Binnen 55 minuten was het over en uit voor de Eindhovernaren. Youssef En-Nesyri, Lucas Ocampos en Nemanja Gudelj zorgden voor de drie treffers.

Toch kan PSV in theorie winnen op donderdag. Dan moeten ze echter wel beter voor de dag komen dan tegen Utrecht afgelopen weekend. Ook Sevilla wist na de eerste Europa League wedstrijd niet te winnen, maar lijken het duel uit te kunnen spelen. PSV heeft echter een wonder nodig om zich te kwalificeren voor de kwartfinale. Lukt dat? Dan pak je met de weddenbonus van Betcity 100x je inzet. Het goede is dat je niet eens hoeft in te zetten op kwalificatie van PSV, maar dat ook een 1-0 overwinning al genoeg is.

Hoe pak je de Betcity odds boost?

Lijkt het je wel wat om bij Betcity 100x je pakken op winst van Ajax of PSV? Dan pak je de odds boost in drie simpele stappen. Ten eerste kun je je direct aanmelden via de knop hierboven en pak je de bonus als je 24 jaar of ouder bent en nog nooit eerder bij Betcity hebt gespeeld. Vervolgens stort je € 20,00 en zet je € 1,00 op winst van Ajax of winst van PSV. Komt jouw weddenschap uit? Dan staat er direct na de wedstrijd € 100 extra in je account. Zo makkelijk is het om de odds boost te pakken!

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com. Hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
50% extra bij wedden op Champions League met Circus
volgend artikel
F1 en MotoGP gaan van start: élke raceweek kans op €500 extra met Jacks