Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.
circus nieuws header

50% extra bij wedden op Champions League met Circus

Bij wedden op Borussia Dortmund – Chelsea en Club Brugge – Benfica, pak je nu tot 50% extra met de BetXtra van Circus. Hieronder leggen we je uit hoe je deze extra winst kunt pakken.

Zo pak je 50% extra bij Borussia Dortmund – Chelsea

Wedden op Borussia Dortmund – Chelsea doe je nu met 50% extra. Deze promo vind je niet bij alle betting sites. Het is Circus waar je kunt wedden met 50% extra winst. Daarvoor moet je wel inzetten op de weddenschappen onder het kopje Winnaar en Beide Teams Scoren. Je kunt maximaal € 25,00 inzetten en dient een weddenschap te selecteren met odds van 1.30 of hoger. Verder heb je de keuze uit zes verschillende bets. Je kunt namelijk kiezen welke ploeg er wint of dat er een gelijkspel en kunt per keuze aangeven of beide teams scoren, of niet. 

Winnaar & beide teams scoren markt Borussia Dortmund - Chelsea 15-02-2023
© Circus – screenshot van 15-02-2023

Wedden op winst van Borussia Dortmund met een doelpunt van beide ploegen staat bij Circus op 4.40 en als je denkt dat alleen Dortmund scoort levert dat je 4.00 op. Je kunt natuurlijk ook wedden op winst van Chelsea met een goal van beide ploegen. Dat geeft je 5.75 terwijl je 5.45 krijgt als alleen Chelsea scoort. Tenslotte kun je ook nog wedden op een gelijkspel. Ook hierbij heb je weer de keuze tussen beide teams scoren (3.95) of beide teams scoren: nee (11.00). 

Wedden op Club Brugge – Benfica met 50% BetXtra

Deze Circus bonus is ook van toepassing op de wedstrijd tussen Club Brugge en Benfica. Dat betekent dat je ook hier kunt inzetten op de winnaar en beide teams scoren. Alle weddenschappen voldoen aan de minimum odds van 1.30 en dat betekent dat je vrijwel automatisch de extra winst pakt. Natuurlijk moet jouw voorspelling wel uitkomen. Je kunt bij deze wedstrijd wedden op winst van Club Brugge en Beide Teams Scoren: Ja met een odd van 8.25. Als alleen Club Brugge scoort in deze wedstrijd geeft je dat 7.05. 

Cub Brugge - Benfica BetXtra promo Circus
© Circus – screenshot van 15-02-2023

Een gelijkspel met doelpunten van beide ploegen staat op 4.60 en de brilstand (0-0) geeft 10,.50. Tenslotte pak je voor winst van Benfica en BTTS 3.90 en als alleen Benfica scoort krijg je 2.90. Bovenop deze goede odds krijg je dus 50% bovenop je eventuele winst bij Circus. Dat is niet het enige, we hebben namelijk nog een bonus voor je gevonden.

Tot maar liefst € 250 met de Circus welkomstbonus

De hoogste welkomstbonus in Nederland vind je bij Circus. Met deze bonus kun je namelijk met € 250 gratis wedden. Waar veel bookmakers niet hoger gaan dan 50 euro of misschien € 100, krijg je bij Circus een stuk meer. Je krijgt al een welkomstbonus bij een storting van € 20,00. Stort je echter € 250, dan pak je de maximale bonus van 25 freebets van € 10,00 oftewel € 250! Via de link hierboven kun je je gelijk aanmelden en met deze bonussen spelen!

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com. Hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Wedden op Arsenal - Manchester City met 25% Bet Builder winst boost
volgend artikel
100x je inzet bij wedden op Ajax en PSV in de Europa League