Belangrijke Informatie

Betway accepteert helaas geen Nederlandse en Belgische klanten meer. Voor Nederlandse en Belgische wedders zijn er gelukkig andere opties voor handen! Ben je op zoek naar de Beste beschikbare Welkomstbonussen en tevens direct de perfecte Bookmaker? Kies onderstaande een alternatief en wed plezierig en voordelig!

De Betway Bonus was beschikbaar tot 28-05-2019. Kijk op de Betway pagina voor een mogelijke alternatieve bonus of bekijk
direct ons Wed Bonussen Vergelijk voor een actueel overzicht van de beste beschikbare wed bonussen voor Nederland en België!

Betway Bonus – eerste stortingsbonus

Profiteer nu van de Betway bonus van 100% tot € 150! Deze eerste stortingsbonus voor klanten uit België kent een minimum van € 10 en een maximum van € 150. Betway verdubbelt je bonusbedrag en de rondspeel voorwaarden zijn enorm aantrekkelijk. Je hoeft je stortingsbedrag niet rond te spelen, enkel je bonusbedrag hoef je maar 6 maal in te zetten. Inzetten kan al tegen qouteringen vanaf 1.75 en je hebt hiervoor 30 dagen de tijd! Inzetten op alle type weddenschappen tellen mee.

Bonus details

Min. storting

€ 10

Percentage

100%

Maximum bonusbedrag

€ 150

Bonus code

geen bonus code nodig

Voorwaarden voor uitbetaling

Na je registratie via onderstaande button stort je een bedrag in je account. Betway verdubbelt je eerste storting tot een maximum van € 150. Je hebt vervolgens 30 dagen de tijd om deze 100% bonus vrij te spelen. Je hoeft enkel je bonusbedrag 6 x rond te spelen waarna je bonus geheel vrijgespeeld is. Rondspelen kan tegen quoteringen vanaf 1.75. Ook kan je kiezen voor het spelen op quotering van 1.3 tot 1.74. In dit geval telt dit wel maar mee als 1/8 bonusdeel. Kortom, je dient 80 euro in te zetten om € 10 bonus vrij te spelen. Desalniettemin helpt ook dit mee aan het vrijspelen naast de reguliere 1.75+ weddenschappen en kun je op die manier behoorlijk gemakkelijk vrijspelen. Alle mogelijke weddenschappen gelden nu ook, zowel pre-match als live.

Bonus vrijspelen tijd

30 dagen

Laagste quotering

1.75

Geldig in de volgende landen

België

Geldig t/m:

28-05-2019

Conclusie

Na het registeren via onderstaande knop kun je gebruik maken van de Betway bonus. Je kunt vervolgens storten met onder andere Bancontact/Mister Cash, Neteller, PaySafeCard, ING Home en Hipay. Je stortingsbedrag wordt verdubbeld tot een maximum van € 150. Je hebt vervolgens 30 dagen de tijd om je bonus vrij te spelen. Vrijspelen gaat gemakkelijk doordat je slechts 6x je bonusbedrag hoeft in te zetten. Het feit dat je ook kunt live wedden op voetbal en sport helpt hierin mee samen met het grote aanbod van Betway. Verder is Betway een bekende en gerommeerde bookmaker, we zijn dan ook blij dat we samen met hen jou deze bonus kunnen aanbieden. Gezien het bonusbedrag en de uiterst flexibele voorwaarden krijgt deze bonus van ons 5 sterren!

Waardering

Waardering door weddenbonus.com

Voordelen & nadelen

  • Hoog maximum bonusbedrag en bonuspercentage
  • Enkel bonusbedrag hoeft 6x rondgespeeld te worden
  • Quoteringen vanaf 1.75 gelden al voor het vrijspelen
  • Ook weddenschappen op quoteringen van 1.30-1.74 tellen deels mee
  • 90 dagen de tijd om bonus vrij te spelen
  • Bonus is enkel beschikbaar voor Belgen

Voorbeeld

Je stort een bedrag van € 150 en vervolgens vind je € 150 bonus terug in je account. Je dient deze bonus nu 6x rond te spelen. In totaal betekent dat je € 900 moet inzetten. Als je € 900 in totaal hebt ingezet is je bonus volledig vrijgespeeld. Vrijspelen kan door te wedden op quoteringen vanaf 1.75. Zelfs als je quoteringen tussen 1.30 en 1.74 speelt tellen deze voor 1/8e deel mee voor het vrijspelen van de bonus.

Verkrijg de bonus in drie stappen

 

Betway Review & Ervaringen

Betway is al sinds 2008 actief als bookmaker en een zeer bekende naam. Zo is het onder andere sponsor van West Ham United en ook van de Premier League of Darts. Speciaal voor Belgische klanten heeft het een Belgische variant van haar website gemaakt die ook beschikbaar is in het Nederlands. Wat je nog meer op deze website van Betway terugvindt vind je onderstaand in onze Betway Review.

Categorie Waarde Score
Aanmelden Be ★★★★★
Storten Opties Veel ★★★★
Welkomstbonus 100% tot € 150 ★★★★★
Promoties Veel ★★★★★
Wed Aanbod Groot ★★★★★
Mobiele App iOS ★★★★
Odds Marge 4,5% ★★★★
Limieten Hoog ★★★★★
Uitbetaal Opties Veel ★★★★★
Contact Chat Tel ★★★★★
Totaalscore 9,3/10

 

Betway Account maken en Geld Storten

Door op een van de Betway buttons op onze website te klikken kom je op de website van Betway terecht. Als je hierna op ´Wed nu´ klikt kom je terecht bij het registratieformulier. Hierbij raden we je zeker aan om het vakje om promoties te ontvangen aan te vinken. Betway heeft namelijk vaak interessante promoties. Na het registeren kun je overgaan tot het maken van een storting. Hierbij zijn Bancontact, Visa, Master, HiPay, Neteller en PaySafeCard mogelijke betaalopties.

Betway Welkomstbonus en Promoties

In bovenstaande tabel heb je reeds kennis kunnen maken met de geweldige 100% tot € 150 Betway welkomstbonus. Hierbij blijft het echter niet. Betway heeft naast een aantal vaste promoties (zoals extra winsten met combinatieweddenschappen en ontvangen van Free Bets) ook veelvuldig tijdelijke promoties. Vaak zijn deze gericht op grote evenementen zoals de Champions League of Tour de France.

Betway Bonus
© Betway

Betway Wedden Aanbod en Mobiel Wedden

In totaal zijn er zo´n 30 verschillende sporten waar jij je weddenschappen op kunt plaatsen bij Betway. Zeker voor voetbal biedt het ook vele selecties aan waar jij op kunt spelen, vaak meer dan 100. Zowel pre-match als live wedden is mogelijk bij Betway. Als je graag mobiel wedt kan dit via de mobiele website of de app. De Betway App is momenteel enkel beschikbaar voor iOS. De Android versie is nog in productie.

Betway Quoteringen en Limieten

Betway hanteert een quoteringsmarge die meestal tussen de 4% en 5% ligt. Dit is iets beter dan je bij de meeste andere bookmakers zult tegenkomen. Ook krijg je niet snel te maken met limieten bij Betway. Hierdoor kan je en voordelig en zoveel inzetten als je wil.

Betway Uitbetaling en Contact

Als je wil uitbetalen bij Betway kun je ervoor kiezen om uit te betalen via Neteller of via een bankoverschrijving. Bij een uitbetaling via Neteller staat het geld nagenoeg direct op je rekening. Bij een uitbetaling via een bankoverschrijving duurt dit doorgaans enkele werkdagen. De support van Betway is zowel bereikbaar via e-mail, live chat als telefonisch.

Betway Conclusie

Betway is een gevestigde naam en dit komt ook tot uiting in haar bookmaker aanbod. Er zijn maar weinig verbeterpunten te vinden. Als we dan toch een verbeterpunten willen benoemen is dit het feit dat Betway geen stortingen met Skrill aanbiedt als mogelijkheid en dat de Android App nog niet online is. Deze puntjes wegen echter niet op tegen de geweldige stortingsbonus, vele promoties, uitgebreid wedden aanbod en uitstekende quoteringen. Betway is dan ook een prima bookmaker keuze voor alle Belgen!