Belangrijke Informatie

Betway accepteert helaas geen Nederlanders meer. Voor Nederlandse wedders zijn er gelukkig andere opties voor handen! Ben je op zoek naar de Beste beschikbare Welkomstbonussen en tevens direct de perfecte Bookmaker? Kies onderstaande een alternatief en wed plezierig en voordelig!

 

Betway Bonus Logo
© Betway

 

Betway Review & Ervaringen

Betway is al sinds 2008 actief als bookmaker en een zeer bekende naam. Zo is het onder andere sponsor van West Ham United en ook van de Premier League of Darts. Speciaal voor Belgische klanten heeft het een Belgische variant van haar website gemaakt die ook beschikbaar is in het Nederlands. Wat je nog meer op deze website van Betway terugvindt vind je onderstaand in onze Betway Review.

Betway Account maken en Geld Storten

Door op een van de Betway buttons op onze website te klikken kom je op de website van Betway terecht. Als je hierna op ´Wed nu´ klikt kom je terecht bij het registratieformulier. Hierbij raden we je zeker aan om het vakje om promoties te ontvangen aan te vinken. Betway heeft namelijk vaak interessante promoties. Na het registeren kun je overgaan tot het maken van een storting.

Hierbij zijn Bancontact, Visa, Master, HiPay, Neteller en PaySafeCard, Trustly, Skrill (+ Skrill 1-tap), Belfius, ING & Neosurf mogelijke betaalopties.

Betway Welkomstbonus en Promoties

Jammer genoeg mogen Belgische bookmakers geen bonussen meer aanbieden. Wat wel nog mag, is zijn promoties in de vorm van odds boosts en verhoogde winst bij wedstrijden. Voor informatie over Betway promoties verwijzen we je naar de Betway website.

Betway Wedden Aanbod en Mobiel Wedden

In totaal zijn er zo´n 30 verschillende sporten waar jij je weddenschappen op kunt plaatsen bij Betway. Zeker voor voetbal biedt het ook vele selecties aan waar jij op kunt spelen, vaak meer dan 100. Zowel pre-match als live wedden is mogelijk bij Betway. Als je graag mobiel wedt kan dit via de mobiele website of de app. De Betway App is momenteel beschikbaar voor zowel iOS als Android.

Betway Quoteringen en Limieten

Betway hanteert een quoteringsmarge die meestal tussen de 4% en 5% ligt. Dit is iets beter dan je bij de meeste andere bookmakers zult tegenkomen. Ook krijg je niet snel te maken met limieten bij Betway. Hierdoor kan je en voordelig en zoveel inzetten als je wil.

Betway Uitbetaling en Contact

Als je wil uitbetalen bij Betway kun je ervoor kiezen om uit te betalen via Neteller of via een bankoverschrijving. Bij een uitbetaling via Neteller staat het geld nagenoeg direct op je rekening. Bij een uitbetaling via een bankoverschrijving duurt dit doorgaans enkele werkdagen. Ook PayPal & Trustly behoren tot de betaal opties.

De support van Betway is zowel bereikbaar via e-mail, live chat als telefonisch.

Betway Conclusie

Betway is een gevestigde naam en dit komt ook tot uiting in haar bookmaker aanbod. Er zijn maar weinig minpunten te vinden. Als we dan toch een paar willen benoemen is dit het feit dat Betway geen stortingen met Skrill aanbiedt als mogelijkheid en dat de Android App nog niet online is. Deze puntjes wegen echter niet op tegen de geweldige stortingsbonus, vele promoties, uitgebreid wedden aanbod en uitstekende quoteringen. Betway is dan ook een prima bookmaker keuze voor alle Belgen!