Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.
betway nieuws

Inzetten op Union en Lugano in gevecht om Europa League-ticket

Union St. Gillis en Lugano gaan uitmaken wie van de twee een plekje krijgt tijdens de loting voor de groepsfase van de Europa League. Het Belgische Union eindigde vorig jaar als derde in de competitie na een strijd om het kampioenschap op de laatste speeldag met Genk en Antwerp. Lugano eindigde vorig jaar ook als derde in de competitie, maar dan in de Zwitserse.

Op de betting sites België en bet sites Nederland is Union de overduidelijke favoriet. Voor een overwinning van het Zwiterse Lugano krijg je namelijk tot wel 5 keer je inzet terug. Een zekerheidje lijkt dus de overwinning voor de Belgische ploeg, maar zo vroeg in het seizoen kan er met behulp van (uitblijvende) transfers nog heel wat veranderen.

Betway: gokken op Union - Lugano

De seizoensstart voor Lugano en Union: wie is de favoriet?

Dit seizoen is Lugano redelijk goed begonnen, want het heeft bijna alle wedstrijden gewonnen en staat daardoor tweede achter FC Zürich. Scoren lijkt ook geen probleem te zijn, want onlangs won de ploeg met maar liefst 6-1 van Yverdon-Sport FC. Niet de grootste naam in het Alpenland, maar met het oog op het gebruik van een sportsbook bonus is het toch handig om te weten dat ze geen doelpuntenprobleem hebben.

Bij Union is dit seizoen tot nu toe alles nog rozengeur en maneschijn. Dat is enigszins opvallend te noemen, want vorig jaar kreeg de ploeg enkele tikken te verwerken. Zo verloor het in de halve finale van de beker van Antwerp na strafschoppen en dacht het op de laatste speeldag van de competitie kampioen te worden, totdat Toby Alderweireld in de laatste minuut besloot om Antwerp naar de titel te schieten.

Mentaal is Union dus weerbaar, want ze staan er dit seizoen weer. Goed om te weten voor de weddenbonus. De eerste wedstrijden werden omgezet in een zege. Het is voor beide teams de eerste Europese wedstrijd van het seizoen, want in tegenstelling tot veel andere teams, waren deze clubs beide geplaatst voor de play-offs in de Europa League. De verliezer van dit tweeluik stroomt door naar de Conference League, het derde Europese niveau.

Over de auteur

Geoffrey Laandert is de nieuwste aanwinst van het weddenbonus.com redacteuren team. Zijn jarenlange ervaring als schrijver in combinatie met zijn sportkennis maakt hem de ideale aanvulling van het team. Geoffrey is gespecialiseerd in voetbal, maar ook darts, formule 1 en tennis behoren tot zijn favoriete sporten. De opkomst van MMA is ook bij Geoffrey niet onopgemerkt gebleven en in korte tijd heeft hij zichzelf gebombardeerd tot vechtsport-specialist. Wil jij een klapper maken met weddenschappen? Volg dan zeker de bijdrages van Geoffrey!

vorig artikel
Wedden op Club Brugge – Akureyri in voorronde Conference League
volgend artikel
Inzetten op Azerbeidzjan – België in kwalificatie voor EK 2024