Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.
betway nieuws

Gent – Antwerp wedden – JPL 30 januari 2022

In de Ghelamco Arena neemt Antwerp het op tegen Gent. Beide ploegen speelden de laatste wedstrijd gelijk en zijn op zoek naar een overwinning. Hier vind je de beste odds.

Antwerp kan tweede plek overnemen van Brugge

Er wordt nogal wat gelijk gespeeld in de Pro League de laatste weken. Op donderdagavond speelden koploper Union Saint-Gilloise en Club Brugge gelijk. Antwerp speelde gelijk tegen STVV en ook tegenstander van zondag Gent, speelde vier keer op rij gelijk. Voor Gent betekent het gelijkspel tussen Union en Brugge in ieder geval dat ze de tweede plek van Club Brugge kunnen overnemen. Bovendien won Antwerp de laatste wedstrijd tegen Genk en hebben ze de laatste vijf wedstrijden niet meer verloren. Hoewel er tegen STVV de nodige verbeterpunten op te merken waren, zal de redelijke reeks in januari toch ook voor het nodige optimisme zorgen.

Bij Antwerp zijn er wel wat blessures, maar lijkt Brian Priske met zijn beste elf mannen te kunnen starten. Er staat een hoop op het spel en vandaar dat de mouwen opgestroopt gaan worden. Aan Priske de taak om het gelijkspel en slechte spel tegen STVV recht te zetten. Er was de nodige kritiek op de coach na het gelijkspel op dinsdag. Hoe de beste odds er uit zien en bij welke van de betting sites je die kunt vinden, zie je even verderop.

Het lukt Gent maar niet om te winnen

Met vier op twaalf kun je nog niet spreken van een goede start van Gent. Integendeel. Gent heeft nog geluk dat het momenteel op de vijfde plaatse staat en dat de andere teams ook punten verspelen. Gent speelde achtereenvolgens gelijk tegen Union Saint-Gilloise, Kortrijk, Charleroi en Oostende. De laatste overwinning was de 3-1 winst tegen Standard van ruim een maand geleden. Op 22 december 2021 won Gent met 3-1 door goals van Kums en twee goals van de top scorer Tissoudali.

Daarvoor deed Gent het enorm goed, maar aan die periode kwam dus een einde. Wat verder opvalt is dat Gent in vier wedstrijden tot slechts drie goals kwam. Dat is overigens net zoveel als het aantal tegendoelpunten. Januari verloopt dus nog niet zoals gewenst en aan Gent de taak om het tij te keren. Lukt dat tegen Antwerp. We gaan snel de odds van de beste bookmakers erbij pakken.

Gent de grote favoriet tegen Antwerp op 30-01-2021
©Betway-28-01-2022-quoteringen zijn onderhevig aan verandering

De beste odds bij Antwerp – Gent

Er staat een hoop op het spel en dat levert je dit keer goede odds op. Bij Betway zien we dat je de beste odds kunt vinden. Zo krijg je 1.87 voor een overwinning van Gent en pak je vier keer je inleg met een overwinning van Royal Antwerp. Voor een gelijkspel staan de quoteringen op 3.60. Gaat het Gent lukken om voor het eerst in vijf wedstrijden te winnen? Dat wordt duidelijk op zondag. Lees zeker nog even onze Betway review voordat je inzet op deze mooie wedstrijd. 

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com. Hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Hoe doen de Nederlanders het bij Club Brugge - Union Saint-Gilloise?
volgend artikel
Wedtips bij FC Eindhoven - MVV